- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi bebekpatigi
-
üşenmedim tüm sayfalara baktım konu sahibi lütfedip bir tek msja bile cvp vermemiş..
müstehak sana iyi yapmış nişanlın..
Egem abla bak dedigime geldin
konu sahibine calis demek kolay
Turkiye'deki issizlik orani belliyken calis demek hic akillica degil
Sanki milletin onunde sira sira is var da keyfinden calismiyor
Hadi is buldu diyelim buldugu is kalici olacak mi
hayir
sigortada sorun cikaracaklar vs vs
Bak sende annenden biliyorsun
Ne is yapiyoruz ne kadar ucret aliyoruz konusunda da yazildi
ozelin verdikleri belli
Konu sahibinin egitim durumunu da bilmiyoruz
Bu ulkede onca lisans, yuksek lisans, doktora yapmis insan issizken calis demek, calismiyorsan fakirsen evlenme demek en kolayi ...
Bir de komşusu açken tok yatan bizden değildir ya hani, insanlar daha evleneceği kişinin maddi durumu yok ise kendi yapacağı 3 kuruş fazla masrafı kendilerine yediremiyorlar. Bu komşun bile değil ya, aynı evde yaşayacağın hayat arkadaşın. İyilik fobisi var bizde, enayi damgası yemekten korkarız.
Ya değil mi ama, bizim merakımızı gideremedi ya evlenmesin bile bu kız.
aynen üstelik yapılan masraf yabancıya bile değil kendi çocuğunun evine yapılıyor.
merakla ne alakası var...merak falan da etmiyorum ayrıca ne olucağı belli gidip tıpış tıpış evlenicek o kaba adamla sadece sinir oluyorum dertleşmek için açmışsın lütfet de bir merhaba de bari ne bu şimdi yani millet o kadar yorum yapmış bi sürü fikir ayrılığı bilmem ne hatundan çıt yok..aynı kabalık..
Bugün belki demekten gına geldi ama belki kız nete giremedi, belki üzüntüsünden hali yok yataktan çıkamadı, yahu öldü belki de kız öldü!!!Nereden bileceğiz ki?
Hem belki yıldı, buradaki öfkeli kalabalıktan korktu. Niye hemen yargılıyorsınuz, "sana müstahak bilmem ne" bu ne oluyor, kızınki kabalık sizinki incelik mi?
merakla ne alakası var...merak falan da etmiyorum ayrıca ne olucağı belli gidip tıpış tıpış evlenicek o kaba adamla sadece sinir oluyorum dertleşmek için açmışsın lütfet de bir merhaba de bari ne bu şimdi yani millet o kadar yorum yapmış bi sürü fikir ayrılığı bilmem ne hatundan çıt yok..aynı kabalık..
belki öle oldu belki bööle oldu belki öldü belki kaldı....BELKİ DE DUYARSIZ..
Egem abla bak dedigime geldin
konu sahibine calis demek kolay
Turkiye'deki issizlik orani belliyken calis demek hic akillica degil
Sanki milletin onunde sira sira is var da keyfinden calismiyor
Hadi is buldu diyelim buldugu is kalici olacak mi
hayir
sigortada sorun cikaracaklar vs vs
Bak sende annenden biliyorsun
Ne is yapiyoruz ne kadar ucret aliyoruz konusunda da yazildi
ozelin verdikleri belli
Konu sahibinin egitim durumunu da bilmiyoruz
Bu ulkede onca lisans, yuksek lisans, doktora yapmis insan issizken calis demek, calismiyorsan fakirsen evlenme demek en kolayi ...
Doğru haklısınız, en kötüsünü düşüneceksek belki de kötü niyet, belki de stres atma çabaları filan...
bilmem ben öyle kim nerde laklakta bilmem ne..kim nerde geziyor onu da bilmem..MERAKLI DEĞİLİMDİR ZİRA..ben sadece gördüğümü bilirim..
hem ne bu böyle düpedüz suçlanıyorum konu açılmış ben de yorumumu bu şekilde yapıyorum kimsenin üzerinde stres atmaya ihtiyaç duymuyorum siz beni bununla suçlayamazsınız ayrıca sizi hiç ilgilendirmez benim görüşüm bu şekilde katılmadığınız belirtirsiniz ancak beni suçlayamazsınız..
gelelim şu öbür konular durumuna vallahi iyi niyet dilemek ya da kötü niyet dilemek sizin tasarrufunuzdur..ben yorumlara bakarım SEÇERİM kimisine minnettar olur kimisine güler geçerim..
Hem bir bakın profiline, kız konuyu açmış daha da gelmemiş foruma. Hadi deseniz ki "biz burada sayfalarca yazdıki, sen başka topiklerde laklakdasın, çok ayıp" anlarım. Hem peşin hüküm verdiniz, hem de belaltı vurdunuz. Şimdi biz herhangi bir konudan sizinle tartışsak, sizin de forumun bir kösşinde bir konunuzu okusam, oradan bir derdinizi bulsam "oh ama sana müstehak" desem bu hak mı yani, resmen bel altı denir buna.
Hem takdir-i ilahi, o lafları dün eden adam bugün yola gelir de tükürdüğünü yalar, gider tıpış tıpış evlenirler kim bilebilir ki. Benim sizin dememizle değil ki bu işlerHayırlısı.
ha birde şunu da belirtmeliyim ben kimseye bel altı vurmam..çok da hakkaniyetli bir insanımdır bu yönümle daima gurur duyarım yaptığım yorum öfkemin tezahurudur muhatabı da konu sahibidir..cevaptaki ironi üzeri kapalı bir sitemdir.. ANCAK İYİ NİYETLİ İNSANLAR ANLAYABİLİR...
Ben öyle ya da şöyle bir insanımdır, özelliklerim herkes gibi şahsıma münhasırdır, ulu orta gurur duymam. Burada kimse benim kimsem değildir, kimseye öfke duymam için bir sebep yoktur, hele de gelip cevap yazmadı diye. Kimin neye müstahak olduğunu 3 satırlık derdinden tespit etme cürretinde bulunmam, böyle çıkışmaları da hoş karşılamam. Hakkaniyetli insanlar bilirler, bir yerde bir haksızlık varsa ya elinle ya dilinle müdahale edip olmuyorsa kalbinle tasdiklememen gerektiğini. Ayrıca yorumum açıktır, iyi niyetli kötü niyetli ayırmam anlamaya anlaşmaya niyeti olan herkes anlayabilir. [/QUOTE
ama iki satır cevaptan kötü niyetli ve meraklı olduğum imasında bulunur kişilik profilimi çıkarmaya yeltenirsiniz... burda kimse bir şeyi uluorta yaptığını söylemedi yine kendinizce çıkarım yaparsınız..
neye kızıp neye kızmayacağım beni ilgilendirir kişinin illaki herhangi bir kimsem olması gerekmez sizin neyi hoş karşılayıp kaşılamayacağızda beni ilgilendirmez..
ayrıca bunun bu şekilde karşılıklı atışmaya dönmesinden çok rahatsızım daha fazla uzatmak istemiyorum...
Ben öyle ya da şöyle bir insanımdır, özelliklerim herkes gibi şahsıma münhasırdır, ulu orta gurur duymam. Burada kimse benim kimsem değildir, kimseye öfke duymam için bir sebep yoktur, hele de gelip cevap yazmadı diye. Kimin neye müstahak olduğunu 3 satırlık derdinden tespit etme cürretinde bulunmam, böyle çıkışmaları da hoş karşılamam. Hakkaniyetli insanlar bilirler, bir yerde bir haksızlık varsa ya elinle ya dilinle müdahale edip olmuyorsa kalbinle tasdiklememen gerektiğini. Ayrıca yorumum açıktır, iyi niyetli kötü niyetli ayırmam anlamaya anlaşmaya niyeti olan herkes anlayabilir. [/QUOTE
ama iki satır cevaptan kötü niyetli ve meraklı olduğum imasında bulunur kişilik profilimi çıkarmaya yeltenirsiniz...burda kimse bir şeyi uluorta yaptığını söylemedi yine kendinizce çıkarım yaparsınız..
neye kızıp neye kızmayacağım beni ilgilendirir kişinin illaki herhangi bir kimsem olması gerekmez sizin neyi hoş karşılayıp kaşılamayacağızda beni ilgilendirmez..
ayrıca bunun bu şekilde karşılıklı atışmaya dönmesinden çok rahatsızım daha fazla uzatmak istemiyorum...
Ben size duyarsızlık ve kabalık dışında muhtemel seçenekleri sıraladım, siz inatla kötüye yordunuz, sizin seçiminiz bu oldu. Benim yapabileceğim bir şey yok inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?