- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
14 yaşındaki bir kız için yazdıklarınızı okuyunca üzüldüm. fön çektirmek, makyaj yapmak "kötü kız" olmak anlamına gelmez.
din/islam sevgisi verebilmeniz için empati yeteneğinizin olması gerekir. resmen kaba tabirle yollu demeye getirmişsiniz. 14 yaşında çocuk yahu, ayıp sizin bu yaptığınız. sizce eşiniz bu yazdıklarınızı okusa, hala kardeşine öğretmenlik yapması için en ideal sizi mi görür???
Çocuk yahu daha, elbet zamanla öğrenecek, gelişecek, değişecek...
Biraz daha az ağır itham gerekli ve biraz daha saygı..
Ne var fön çekiyorsa, makyaj yapıyorsa, eskisi gibi değil, artık ortaokul çağlarındaki kızlarımız da bakımlı olmaya gayret gösteriyor, yadırganmamalı. ( Tabii çok çok çok aşırısı değil o herkes için kötü o ayrı konu)
Bence bir yenge, bir abla olarak onu adam yerine koymuyorsunuz..
O da sizi koymayarak cevap veriyor..
arkadaslar lutfen konu sahibinin lohusa bi bayan oldugunu unutmayın ustune gtmeyin tum vucudu hormonları bi anda tersine döndü ve duruma alısmaya calısıyo ayrıca 15 yas da hiç küçük değil iftira atmak içinbnm evıme geldgnde hedıyeler verdm karsılıgı ıftıra atmasımıydı!?lutfen dusunerek yazın, adam yerıne konulmaksa soz konusu bıle degıl daha bı cocuk, bna saygı gostermesnı bklemıyorum yetıstırılme tarzını bılıyorum, bız adam yerıne koydukta neoldu ayırmak ıcın ugrastılar, kılık kıyafetıne dıkkat etmemesını daha anlatmıyorum bıle.. Ev ısı yapar dıyen arkdsa bn ev ısı yptrmam kndısıde ztn evlerndede ıs ypmaz.
ne yapıyorsunuz siz ya? burda 14 yaşında ki kızın dedikodusunu resmen...!
sizin de çocuğunuzun var farkındasınız dimi......? ayıp....
tabi orası öyle...ama 14 yaşındaki kızın fönü giynişi vs tartışıyor konu sahibi....elbette ki doğru değil ama artık 15 likler öyle ne yazık kii...kılık kıyafet makyaj tartışacaksan ben bunda art niyet ararımsayın bayan bu bölümdeki butun konularda birileri ile ilgili konusuluyo ama bu dedikodu değil derdini anlatma bölümün amacı da o. ve isim verilmemiş gördüğünüz gibi. ben 10 yasında bile iftiranın cok kötu bişey oldugunu biliyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?