Okan Bayülgen

ıkbal Gürpınar,TRT de çok iyiydi..

Onun dışında takdir ederim kendisini,insanlara tepeden bakan bir yanı yok..

Sürekli geliştirmiş,eğitmiş kendini..

Tam çıkarken aklıma geldi..:roflol:

Bence Okan Şirin hanımdan ayrılmaz..Onu baba yapan bir kadın sanmam..Kolay lokma diil yani..:))

Üç çocuk gerektiren ismi merak ettim doğrusu..
:1rolleyes:

söylemem :)) tek kiskanabilicegim isim .. normalde degisik isimler bulup arkadaslarimla paylasirim ama bu isimleri oofff kendim dusunemedim zamaninda diye söylemem

umarim öyle olur ve ayrilmaz.. ama icimdeki his öyle (:

Ben bu sıralar ılkyaz ismini çok güzel buluyorum..:)

Sanırım Ali-Aysun Kocatepe'nin kızlarının ismi..

dünki konu mobbing di

ahh okancimmm bende hep mobbingleniyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

alahim bunasil tesadüf dedim
arkadasimda esiyle birlikte yabanci bir kanalda mobbing le alakali bi program izliyormus
esine " bak görüyomusun bana da böyle yapiyolar " demis:roflol: söyleyis tarzina cok güldüm .. öyle masumdu ki

Çok istememe rağmen bu yıl doğru dürüst izleyemiyorum..:(

Bir adet veletcanım var.:)) Özlüyorum ama Okan'la sabahlamayı..
kaydirigubbakcemile3delikafadulden

okanı bende seviyorum lakin şuaralar sex e takılıp kaldıya ikide bir sex filan dio programda aile sorunumu var ne nys okanı önceden sevmezdim ama baya bi değişim gördüm galiba baba olmak yaramış zeki hazır cevap yaramaz çocuklar gibi şirin programını izlerken gülmekten kırılıyorum ama şu sex lafını kaldırsa züper olacak :lepi: sizlere bir tavsiye vericem moralinizmi bozuk sevgilinlemi tartıştın aç okanı izle kafan dağılsın en güzeli kaydirigubbakcemile2

evet disko kralinda uzerinde durmasi anlamsizdi..oluyo arada öyle salakliklari
ben 16 yasindan beri asigim ona...görmesem özlüyorum... varligi cok rahatlatiyo beni.. bi baba bi abi bi sevgili bi kanka hersey benim icin..hayatimdaki tek ünlü hic bir ünlüyle aldatmiyorum onu:roflol::roflol::roflol:

okan yine sacmalidi dün gece

nedir bu yaa .. sirin ilgilenmiyormu bu adamla?

yada "baba oldu okan daha iyi artik vs" söylemlerine karsi tavirmi yapiyor yine.. ama kendi kaygisiyla"her ne ise" kendisini izliyen ve taklit eden milyonlarca genci yanlis yönlendiriyor...

oofff simdi program izlenmeyince burda bunu yazmaminda bir anlami yok

dün cok sinir oldum okana cok cok cok cok cok cok cok

yıllardır okanı izlerim.fikirlerini çok doğru bulurum.
sevgilim ve bir arkadaşımla okan dan nefret ettikleri için tartışmıştım.aslında gereksizdi.zevklere saygı duyulmalı.ukaladır, aslında iyice izleseler kültürlü,doğru konuşan biri olduğunu anlayacaklar ama izlemeden yorum yapıyorlar.

Okan Bayülgen çok zeki doğal başarılı bir adam bende onun hayranıyım
programlarını kaçırmadan izlerim
ondan programların dan ögrendiğim çok şey var

Okan'a sinir olmamak için o'nu sevmek gerek yerimseniben
Ben sinir olmuyorum, lafları da hoşuma gidiyor tavırları da ukalalığı da... Çünkü o'nu çook seviyorum.

diymi raz? muhabbet krali süpper onceden sade vatandas .. ondanda önce n tvde " herkes bunu konusuyor" harika programlardi..

son bir kac haftadir disko kralindaki okanda bir gariplik var..arkasindan ne cikicagini merak ediyorum..

izmit özlüyorum resmen görmedigimde yaa.. onun kara saclarini kara gözleri kara sakallarini
son diskokrali programlarinda beni sasirtiyor hayirlisi..tam 16 yildir izliyorum takip ediyorum
ruhunu biliyorum artik..bir kaygisi endisesi var..hani oofff salladim tavri olurya insanda .. aslinda o bile bir kaygiyla yapilir bence..

Pia kadınlar onun tarzındaki erkekleri sevmezler ama ben çok seviyorum çünkü bir yanım o'na benzediği için. Herkese benzemeyen bir erkek Okan. Saçısakalına karışmış tipi bile bana çekici geliyor.

okanı 15 yıldır cok cok severek takip ediyorum ben
bence dünya standartlarında talk show yapan tek insan

Back
X