• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okb ile yaşamayı öğrendim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun tamamen yanlış bişey olduğunu kendime söylerdim. Bir nevi kendimi telkin ederdim. Yani bunu düşündürecek bişey yaşamadın ki sen de kendine. Böyle böyle sürekli kendini telkin et.
Bende deneyeceğim ara ara yapıyorum bazen yoruluyorum ama mecburum buna.

Bebek beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim istemedin çok ağladım aldırmak istediğimi söyledim eşime yakınlarıma tabiki böyle birşeyi istemedi kimse bende zor olsa da bir şekilde kabul ettim ve küçücük şeyleri takan bir insan oldum çıktım hemen hemen herşey beni korkutuyordu hastane muayeneleri dış görünüşümde olabilecek değişiklikler ve daha küçük şeyler vs öyle böyle 6.aya geldim ve inanılmaz tuhaf düşünceler aklıma geldi daha çnce giç böyle düşünmemiştim erkeklerden kaçmaya başladım ben bilmeden birisi bana zarar verdi mi yada bana tacizde bulundu mu ya eşimi aldatmışsam tarzında sonra bir sabah uyandım bebeğimle ilgili kuşku akşıma girdi eşini aldatmışsam başkasından yapmışsam ben çıldırdım bu düşünceden bu düşünce sanki düşünce gibi değil gerçekti benim için dopum yaptım erken doğum yapmak zorunda kaldım hala kendimle bebeğimle ilgili kuşkular korkunç düşünceler içindeyim ya bişey yaptıysam ya bana bu yüzden birileri zarar verirse diye diken üstündeyim bu arada tedavi alıyorum ama zor durumdayım çevresinde böyle olup atlatan düzelen var mı fikirlere de açığım nr yapmam gerekir nasıl davranmam gerekir yardım eder misiniz
Henüz bir anne değilim ama brnde De aynı şeyler vardı zaten OKB vesvese demek gizli fısıltı . Benim ki de ya banyo tuvaletten bir şey bulasirsa ordan hamile kalırsam diye şimdi burdaki bayanlara ilginç gelebilir ama vesvese çok kötü ve yıpratan bir şey ama Sana şunu soyleyim ne zaman Allah'a daha çok yaklaştım o zaman bunlar kayboluyo namaz insana şifa gibi geliyo bol bol dua et oyalanacagin şeyler yap çünkü şeytan en çok boş boş oturan insanlarla uğraşıyor Rabbim yardimcin olsun . Geçecek inşallah

Muhtemelen hamilelik ve lohusalık sırasında değişen hormonlardan dolayı, biraz da hassa olmanızdan kaynaklı bu sorunları yaşıyorsunuz. Aslında eşinizi aldatmadığınızı biliyorsunuz. Sadece sakin kalmaya çalışın. Aklınıza kötü şeyler gelince, bunun gerçek olmadığını, lohusa olduğunuz için bu durumda olduğunuzu düşünün. Durumunuz ilerlerse bir uzmandan yardım alın. Geçmiş olsun, bebeğinizle mutluluklar 🌹

Henüz bir anne değilim ama brnde De aynı şeyler vardı zaten OKB vesvese demek gizli fısıltı . Benim ki de ya banyo tuvaletten bir şey bulasirsa ordan hamile kalırsam diye şimdi burdaki bayanlara ilginç gelebilir ama vesvese çok kötü ve yıpratan bir şey ama Sana şunu soyleyim ne zaman Allah'a daha çok yaklaştım o zaman bunlar kayboluyo namaz insana şifa gibi geliyo bol bol dua et oyalanacagin şeyler yap çünkü şeytan en çok boş boş oturan insanlarla uğraşıyor Rabbim yardimcin olsun . Geçecek inşallah
Gerçekten yaşayan bilir çok kötü bi durum dua ediyorum namaz kılıyordum lohusayım ondan kılamıyorum o kadar korktum ki bu düşüncelerden gerçek sanar oldum

Muhtemelen hamilelik ve lohusalık sırasında değişen hormonlardan dolayı, biraz da hassa olmanızdan kaynaklı bu sorunları yaşıyorsunuz. Aslında eşinizi aldatmadığınızı biliyorsunuz. Sadece sakin kalmaya çalışın. Aklınıza kötü şeyler gelince, bunun gerçek olmadığını, lohusa olduğunuz için bu durumda olduğunuzu düşünün. Durumunuz ilerlerse bir uzmandan yardım alın. Geçmiş olsun, bebeğinizle mutluluklar 🌹
Bi süre sonra bana birşey olduğu düşünceler greçeği ayırt edemedim çok korktum ama düzelmem gerek böyle olmaz biliyorum

Bunı yaşayanların utanmadan benimle paylaşmasını istedim kendimi çok yalnız hissediyorum çünkü

Gerçekten yaşayan bilir çok kötü bi durum dua ediyorum namaz kılıyordum lohusayım ondan kılamıyorum o kadar korktum ki bu düşüncelerden gerçek sanar oldum
Emin ol bende öyleydim bu düşünceyle çok üzülüyordum eşimden çekiniyordum hep ama ben bu durumu eşimle paylastim ve o da beni gayet normal karşıladı vesvese olduğunu söyledi. İnsan gerçek gibi yaşıyor ama emin olun zamnla geçer. Çünkü gerçek olmadığını sizde biliyorsunuz

Emin ol bende öyleydim bu düşünceyle çok üzülüyordum eşimden çekiniyordum hep ama ben bu durumu eşimle paylastim ve o da beni gayet normal karşıladı vesvese olduğunu söyledi. İnsan gerçek gibi yaşıyor ama emin olun zamnla geçer. Çünkü gerçek olmadığını sizde biliyorsunuz
Allah razı olsun böyle yorumları görünce biraz rahatlıyorum bazen hiç geçmicek gibi geliyor bu yüzden post açtım umarım daha fazla kişi görür bu postu. eşime anlattım saçma buldu takma dedi kendimi üzdüğüm için kızdı

Allah razı olsun böyle yorumları görünce biraz rahatlıyorum bazen hiç geçmicek gibi geliyor bu yüzden post açtım umarım daha fazla kişi görür bu postu. eşime anlattım saçma buldu takma dedi kendimi üzdüğüm için kızdı
Bak senin eşinde anlayışla karşılamış Rabbim yardimcin olsun

Bende deneyeceğim ara ara yapıyorum bazen yoruluyorum ama mecburum buna.
Bende eskiden korkardım ya tuvaletten bişey geçerse ya hamile kalırsam bilmediğim birinden :KK48: şu an gülüyorum komik geliyor. Kendime diyorum ne alaka ya saçmalama öyle şey mi olur

Durumunuz buradan çözülecek gibi görünmüyor. Kendinize ve ailenize daha fazla zarar gelmemesi için acilen yardım almanız gerekir.

Bu arada cinsel taciz yaşadınız mı veya cinsel utanma?
Cinsel utanma vucudumla ilgili yaşadım afedersiniz o bölgemi eşim bile görmemiştir

Durumunuz buradan çözülecek gibi görünmüyor. Kendinize ve ailenize daha fazla zarar gelmemesi için acilen yardım almanız gerekir.

Cinsel utanma vucudumla ilgili yaşadım afedersiniz o bölgemi eşim bile gçrmemiştir ve hamile kalmaktan aşırı korkuyordum ne zaman eşimle ilişki iki yaşasam inş hamile kalmadım diyordum

Cinsel utanma vucudumla ilgili yaşadım afedersiniz o bölgemi eşim bile gçrmemiştir ve hamile kalmaktan aşırı korkuyordum ne zaman eşimle ilişki iki yaşasam inş hamile kalmadım diyordum

Ya söylemiyim söylemiyim dedim ama, madem korkuyorsunuz bu kadar neden korunmuyorsunuz doğru düzgün? Madem bu kadar ciddi bir sağlık sorununuz var neden korunmuyorsunuz?

Şimdi bu probleminizi çözmeden bebek sahibi olduğunuz için bebekle ilişkiniz zarar görecek, anne karnındayken de hissediyor büyük ihtimalle sizin duygu durumunuzu hatta istenmediğini. Yazık değil mi ?

Cinsel utanma vucudumla ilgili yaşadım afedersiniz o bölgemi eşim bile gçrmemiştir ve hamile kalmaktan aşırı korkuyordum ne zaman eşimle ilişki iki yaşasam
Ya söylemiyim söylemiyim dedim ama, madem korkuyorsunuz bu kadar neden korunmuyorsunuz doğru düzgün? Madem bu kadar ciddi bir sağlık sorununuz var neden korunmuyorsunuz?

Şimdi bu probleminizi çözmeden bebek sahibi olduğunuz için bebekle ilişkiniz zarar görecek, anne karnındayken de hissediyor büyük ihtimalle sizin duygu durumunuzu hatta istenmediğini. Yazık değil mi ?
İyi ama sonradan sevdim bebeğimi o benim bi parçam bana ihtiyacı var beni eleştirin diye değil fikir almak için benimşe aynı durumu yaşayan var mı öğrenmek için post açtım

Cinsel utanma vucudumla ilgili yaşadım afedersiniz o bölgemi eşim bile gçrmemiştir ve hamile kalmaktan aşırı korkuyordum ne zaman eşimle ilişki iki yaşasam

İyi ama sonradan sevdim bebeğimi o benim bi parçam bana ihtiyacı var beni eleştirin diye değil fikir almak için benimşe aynı durumu yaşayan var mı öğrenmek için post açtım

Kusura bakmayın, eleştiriyorum. Çocuk sahibi olmak çok önemli bir karar. İstemedim yanlışlıkla oldu diye bir şey olamaz. Bebeğinizi sevmiyorsunuz demedim başta istemediğinizi aldırmak istediğinizi yazmışsınız. Bebeğiniz hepsini hissetti maalesef. Belki güvenli bağlanma gerçekleştiremeyeceksiniz bebeğinizle. Deneme tahtası değil bir can bu sonuçta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X