- 6 Nisan 2018
- 275
- 180
- 103
- Konu Sahibi Ferda ferda
Bebek beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim istemedin çok ağladım aldırmak istediğimi söyledim eşime yakınlarıma tabiki böyle birşeyi istemedi kimse bende zor olsa da bir şekilde kabul ettim ve küçücük şeyleri takan bir insan oldum çıktım hemen hemen herşey beni korkutuyordu hastane muayeneleri dış görünüşümde olabilecek değişiklikler ve daha küçük şeyler vs öyle böyle 6.aya geldim ve inanılmaz tuhaf düşünceler aklıma geldi daha çnce giç böyle düşünmemiştim erkeklerden kaçmaya başladım ben bilmeden birisi bana zarar verdi mi yada bana tacizde bulundu mu ya eşimi aldatmışsam tarzında sonra bir sabah uyandım bebeğimle ilgili kuşku akşıma girdi eşini aldatmışsam başkasından yapmışsam ben çıldırdım bu düşünceden bu düşünce sanki düşünce gibi değil gerçekti benim için dopum yaptım erken doğum yapmak zorunda kaldım hala kendimle bebeğimle ilgili kuşkular korkunç düşünceler içindeyim ya bişey yaptıysam ya bana bu yüzden birileri zarar verirse diye diken üstündeyim bu arada tedavi alıyorum ama zor durumdayım çevresinde böyle olup atlatan düzelen var mı fikirlere de açığım nr yapmam gerekir nasıl davranmam gerekir yardım eder misiniz