- 28 Ekim 2011
- 1.832
- 347
- 333
Bebegimi kaybettim malesef kalbi durmus sonra daha kotu oldumSen en son hamileydin canım seni açtığın başka konudan tanıdım ne durumdasın iyimisin okb ile hamilelik de zor olmalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegimi kaybettim malesef kalbi durmus sonra daha kotu oldumSen en son hamileydin canım seni açtığın başka konudan tanıdım ne durumdasın iyimisin okb ile hamilelik de zor olmalı
Başın sağolsun canım ilaç kullanıyor muydun o zaman üzüntü de tetikliyor bu hastalığıBebegimi kaybettim malesef kalbi durmus sonra daha kotu oldum
Surup yazmisti saolunBaşın sağolsun canım ilaç kullanıyor muydun o zaman üzüntü de tetikliyor bu hastalığı![]()
Bejde oyleydim o bitiyor baskasi basliyorEşyaya mı zarar verdim gibi
Benim sürekli hastalık takıntısı bende şu hastalığın belirtileri var doktora da inanmıyorum kaç doktor geziyorum okb dedi artık doktor terapiye de 1.5 aydır gitmedim iyice nüksetti
Evet sürekli değişiyorBejde oyleydim o bitiyor baskasi basliyor
Çok üzüldüm rabbim sabır versin çok zor bir durum inşallah düzelir her şey daha iyi olursun rabbim yardımcın olsunBebegimi kaybettim malesef kalbi durmus sonra daha kotu oldum
Cok tesekkur ederim amin insallah cok zor oldu benim icin uzuntuden hayirlisi buymus diyorumÇok üzüldüm rabbim sabır versin çok zor bir durum inşallah düzelir her şey daha iyi olursun rabbim yardımcın olsun![]()
Ayni benimde duusnselBende de düşünce takıntısı var. Benim gibi olan var mı yaa![]()
Nasıl oluyor örneğin bnde kaygı bozukluguBende de düşünce takıntısı var. Benim gibi olan var mı yaa![]()
Bende de hastalık hastalıgı kaygı bozuklugı var biri bir hastalık soylesin hemen o belirtiler bende oluyor sanki....Ayni benimde duusnsel
Onlar zaten var . Daha geçenlerde doktorumun yanında buldum kendimi. Ama bu sefer depresif duygu durumuda yaşıyorum . Ve kafamdan düşündüğüm şeyleri atamiyorumNasıl oluyor örneğin bnde kaygı bozuklugu
Hastalık hastalığı var
Eğer bana sorduysanız öyle bir şey olmadı çok şükür . Korona sürecinden sonra ben kendimi iyi hissetmemeye başladım ..Travma mı yaşadınız?
Konuyu kapattığınız için sizin hafif düzeyde olabilir .Mesela ben ocakta çaydanlık var demlenmiş, ya da tencere var soğusun diye kapağı aralık bırakılmış. Ben mutfak tezgahına spreyli temizleyiciler var ya ondan sıkıyorum, siliyorum. İçime bir kurt düşüyor, acaba çaydanlığın memesinden yada tencerenin aralık olan kapağından deterjan girmiş midir diye. Bir kaç saniye sonra yok ya fiziken mümkün değil yada girmiş olsa bile 1-2 damla girmiştir o da zehirlemez diyorum. Konuyu kapatıyorum. Bu okb midir?
Bu bende de oluyor..Mesela ben ocakta çaydanlık var demlenmiş, ya da tencere var soğusun diye kapağı aralık bırakılmış. Ben mutfak tezgahına spreyli temizleyiciler var ya ondan sıkıyorum, siliyorum. İçime bir kurt düşüyor, acaba çaydanlığın memesinden yada tencerenin aralık olan kapağından deterjan girmiş midir diye. Bir kaç saniye sonra yok ya fiziken mümkün değil yada girmiş olsa bile 1-2 damla girmiştir o da zehirlemez diyorum. Konuyu kapatıyorum. Bu okb midir?
Evet ilac kullandim iki üc cesit ilac Degistirdik, dogru ilaci bulana kadar biraz zaman gecti. Ilac sadece kullandiginiz süre rahatlama sagliyor , eger bu takinti nedir neden olusur ve nasil cözeriz bunlari terapiyle almazsak ömür boyu cekeriz. O yüzden terapi cok önemli. Tesekkür ederim ben rahatladim cok sükür. Ama terapiye devam ediyorum, seans araliklarim azaldi , fakat tekrar olusmasin diye ben yine de arada bir görüsme yapiyorum.Siz ilaç kullandınız mı geçmiş olsun
Bilissel davranisci kime gittiniz acaba, biz cok arastirmistik türkiyede bilissel davranis konusunda pek iyi uzmanlasmis psikolog kökenli birilerini bulmak zor, aslinda cok var ama bunlarik cogu sadece egitimi almis isi cokta iyi bilmiyorlar. Bu iste özel bir tecrübe lazim hemde hastayla olusturacagi güven iliskisi cok önemli.yazdiklarinizfan anladigim kadariyla sizinle bag kuramamis terapist . Degistirin lütfen terapistinizi ve unutmayin ilaclar bize sadece anlik rahatlama veriyor hatta bazi kisilerfe ilaclar bile tam etki etmiyor , cünkü beyinde bitiyor. Bu noktada da devreye terapi girer. Terapist bize neden bu takintilr olusuyor nasil cözmeliyiz bunlari ögretir , sihirli degnek yok ama terapist iyiyse sana bunu iyi ögretir ve kurtulursun. Ömür boyu ilac kullanmaktan ve bunu cekmektense ki bu tür hastaliklr coluk cocugumuza da geciyor bizden etkileniyorlar o yüzden iyi bir terspistle sorunu cözmelisiniz. Cok gecmis olsun. Cogu derdin dermani vardir yeterki dogru ellerde olalim .Enson pskiyatr beni yonlendirdi bilicsel davranis terapisi gittim benim gecmisime cok inmeye calisti ve dediklerindede anlamiodum surekli ayni seyleri tekrarliyor ayni sorular ben okb yi nasil yenerim diye ugrasiorum o daha cok desti sanirim