Okbliler ve yasantilari

Bence insanın boş vakti çok olunca daha çok oluyor.
Havuza girmiyorum şahsen :KK70:
Hijyenin alaası olsun sevmıyorum.
Dışarda bırının kolu koluma carpsa deyse rahatsız oluyorum bana kalsa otobuste de oturmamda hepsi abarti işte kirden kimse ölmedi :KK70:
Asil amac kir pislik degil ya sana gecerse olayi

İstersen başarırsın biraz sıkacaksın sigara bırakmak gibi bişey valla
Simdiki halime sukrediyorum ben ellerimi dakikalarca yikardim surekli sabunla tabi artik tahris oluyodu egzama tipi o bitti
Her wc den sonra ayaklarimi yikiodum derken bu sefer dus almaya basladim buda gecti sukur
Her camasir koyduktan sonra islak mendille makineyi temizlerdim
Evde terliksiz gezemem daha saysam neler neler ama bosver

Tv de gördum .Kadın hergün 6 da cam silip tum gün temizlik yapiyordu .Enerji dayanmaz buna .Ölü gibi yatar kalır insan .

Sürekli temizlik yapma hissi var bende
Mikrop pislik olayı değil
Ev temiz ve düzenli olmak zorunda içim rahat etmiyor
O gün bakkala mı gidilecek evi temizlemeden asla çıkmam
Kıyafetler temiz ütülü jilet gibi olmalı
Mutfak dolapların içi asla dağınık olmamalı rafda bardak simetrik yamuk olsa içimi huzursuzluk kaplıyor
Toz görmek ev dağınık pis demek benim için
Halı kullanmıyorum sadece salonda var
Ve kesinlikle üstüne gittikçe büyüyor bu durum
Ama bu durum beni rahatsız etmiyor ☺️

Bnde temizlik degilde farkli seyler var bunlarda okbye giriyor mu acaba .
Mesela gece yatarken telefonun alarmini defalarca kurarim tekrar tekrar tekrar .. bazen yoruluyorum ama engel olamiyorum.
Lavaboya gittim diyelim lavaboda bişey unuttugumu düşünüp girer tekrar bakarim olmadigini gordugum halde tekrar ve sonra tekrar :KK43:
Ocağı kapatınca kapattığıma bi turlu kendimi inandiramam surekli kontrol ederim bazen iyice kapatmaya calisirken ocagin düğmeleri elimde kalıyor:KK43:

Sürekli temizlik yapma hissi var bende
Mikrop pislik olayı değil
Ev temiz ve düzenli olmak zorunda içim rahat etmiyor
O gün bakkala mı gidilecek evi temizlemeden asla çıkmam
Kıyafetler temiz ütülü jilet gibi olmalı
Mutfak dolapların içi asla dağınık olmamalı rafda bardak simetrik yamuk olsa içimi huzursuzluk kaplıyor
Toz görmek ev dağınık pis demek benim için
Halı kullanmıyorum sadece salonda var
Ve kesinlikle üstüne gittikçe büyüyor bu durum
Ama bu durum beni rahatsız etmiyor ☺️
Rahatsiz etmiyorsa yasantini engellemiyorsa sorun degil zaten

Bnde temizlik degilde farkli seyler var bunlarda okbye giriyor mu acaba .
Mesela gece yatarken telefonun alarmini defalarca kurarim tekrar tekrar tekrar .. bazen yoruluyorum ama engel olamiyorum.
Lavaboya gittim diyelim lavaboda bişey unuttugumu düşünüp girer tekrar bakarim olmadigini gordugum halde tekrar ve sonra tekrar :KK43:
Ocağı kapatınca kapattığıma bi turlu kendimi inandiramam surekli kontrol ederim bazen iyice kapatmaya calisirken ocagin düğmeleri elimde kalıyor:KK43:
Evet canim maalesef bunlarda okbye giriyor bendede vardi cunku ocaga tekrar tekrar bakmak

Evet canim maalesef bunlarda okbye giriyor bendede vardi cunku ocaga tekrar tekrar bakmak
Kapali oldugunu bildigim halde bakiyorum bazen kendimi sakinlestirmek icin kapali az once baktin diyorum ama yok engelleyemiyorum.
Birde bazen mesela yere bisey dustu gibi olacak o dusmemeli duserse su kisiye bisi olsun gibi sacmasapan bir dusunce geçiyor icimden :(

Kapali oldugunu bildigim halde bakiyorum bazen kendimi sakinlestirmek icin kapali az once baktin diyorum ama yok engelleyemiyorum.
Birde bazen mesela yere bisey dustu gibi olacak o dusmemeli duserse su kisiye bisi olsun gibi sacmasapan bir dusunce geçiyor icimden :KK43:
Maalesef sende de var benimde ocak, ütü ve el yikamayla basladi tekrar tekrar yapiodum

Back
X