Oksapar

esragirgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
1.549
973
53
33
Arkadaşlar oksapar kullanıyorum yaptıktan sonra iğneyi 15 20 saniye bekletiyorum çıkarınca kontrol ediyorum içinde bazen 2 3 damla kalıyor psikolojim yıprandı resmen o damla kalınca endişe ediveriyorum sizlerdede oluyormu

hiç birşey olmaz merak etme
Aminnn Arkadaşımm İNŞALLAH olmaz bugünde gözüme damla kocaman gözüktü 2 damla ama düşününce damlaya vurursak oksaparı içinde 50 damla vardır zaten atıyorum sendemi kullanıyorsun arkadaşım yada kullandın Sağlıkla al bebişini isteyen herkeste hepimiz alalım Çok Aminnn

Evet zamanında çok kullandım öyle oluyordu bende de doktor olur normal hıc dert etme demıstı.. amin inşallah

Bende kullanıyorum aynen bekletsen bile 1/2 damla kalıyor ucunu çıkarınca , ama bir sorun yok gebelik aşamasında mı kullanıyorsunuz , ben 20. Haftadayım daha yolum uzun

İğneyi dik çevirip havanın yukarda kalmasını sağlayın , vurduktan sonra iğneyi hala basarak 5-10sn kadar bekletin bir damla bile akmıyor ben öyle yapıyorum

İğneyi dik çevirip havanın yukarda kalmasını sağlayın , vurduktan sonra iğneyi hala basarak 5-10sn kadar bekletin bir damla bile akmıyor ben öyle yapıyorum
Arkadaşım bende öyle yapıyorum bekletiyorum basıyorum hergün olmasada arada içinde bi kaç damla kalıyor Artık ALLAH a emanetler bazen birde kan sulandırıcı ecoprin içiyorum unutorum içip içmediğimi düşünün
Yalnız araştırdığım kadarıyla bazen iğneyi yapmayı unutanlar dahi Bir gün olmuş ama Bebişler sağlıklıymış ŞÜKÜR İNŞALLAH iyi olsunlar

Aynıları bende de oluyor allaha emanetler

Canım merhaba ben yeni başladım vurulmaya , iğneyi dik yapıyoruz demi , yan değil , bide karına yapılsa daha mı iyi , kol ve bacaktan da oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…