- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
- Konu Sahibi esragirgin
-
Aminnn Arkadaşımm İNŞALLAH olmaz bugünde gözüme damla kocaman gözüktü 2 damla ama düşününce damlaya vurursak oksaparı içinde 50 damla vardır zaten atıyorum sendemi kullanıyorsun arkadaşım yada kullandın Sağlıkla al bebişini isteyen herkeste hepimiz alalım Çok Aminnnhiç birşey olmaz merak etme
Evet zamanında çok kullandım öyle oluyordu bende de doktor olur normal hıc dert etme demıstı.. amin inşallahAminnn Arkadaşımm İNŞALLAH olmaz bugünde gözüme damla kocaman gözüktü 2 damla ama düşününce damlaya vurursak oksaparı içinde 50 damla vardır zaten atıyorum sendemi kullanıyorsun arkadaşım yada kullandın Sağlıkla al bebişini isteyen herkeste hepimiz alalım Çok Aminnn
Aminnn İNŞALLAH arkadaşımm araştırdım bir gün unutanlar dahi varmış birşey olmamış ALLAH ın izniyle ALLAHA EMANETler arkadaşımmEvet zamanında çok kullandım öyle oluyordu bende de doktor olur normal hıc dert etme demıstı.. amin inşallah
İğneyi dik çevirip havanın yukarda kalmasını sağlayın , vurduktan sonra iğneyi hala basarak 5-10sn kadar bekletin bir damla bile akmıyor ben öyle yapıyorumArkadaşlar oksapar kullanıyorum yaptıktan sonra iğneyi 15 20 saniye bekletiyorum çıkarınca kontrol ediyorum içinde bazen 2 3 damla kalıyor psikolojim yıprandı resmen o damla kalınca endişe ediveriyorum sizlerdede oluyormu
Bende kullanıyorum aynen bekletsen bile 1/2 damla kalıyor ucunu çıkarınca , ama bir sorun yok gebelik aşamasında mı kullanıyorsunuz , ben 20. Haftadayım daha yolum uzun
MAŞALLAH ALLAH sağlıkla kucanıza almanızı Nasip etsin İNŞALLAH sizinde isteyen herkesinde benimde Çok AminnnEvett Nasipse 14. Hafta içindeyim benim yolum sizden biraz daha uzun sanırım bi kaç ay kadar ALLAH sağlıkla evlatlarımızı kucamıza Nasip etsin arkadaşım
Arkadaşım bende öyle yapıyorum bekletiyorum basıyorum hergün olmasada arada içinde bi kaç damla kalıyor Artık ALLAH a emanetler bazen birde kan sulandırıcı ecoprin içiyorum unutorum içip içmediğimi düşününİğneyi dik çevirip havanın yukarda kalmasını sağlayın , vurduktan sonra iğneyi hala basarak 5-10sn kadar bekletin bir damla bile akmıyor ben öyle yapıyorum
Aynıları bende de oluyor allaha emanetlerArkadaşım bende öyle yapıyorum bekletiyorum basıyorum hergün olmasada arada içinde bi kaç damla kalıyor Artık ALLAH a emanetler bazen birde kan sulandırıcı ecoprin içiyorum unutorum içip içmediğimi düşünün
Yalnız araştırdığım kadarıyla bazen iğneyi yapmayı unutanlar dahi Bir gün olmuş ama Bebişler sağlıklıymış ŞÜKÜR İNŞALLAH iyi olsunlar
Aminnn İNŞALLAH canımm ALLAH a emanetlerAynıları bende de oluyor allaha emanetler
Hamilelik icin mi kullaniyorsun ?Arkadaşlar oksapar kullanıyorum yaptıktan sonra iğneyi 15 20 saniye bekletiyorum çıkarınca kontrol ediyorum içinde bazen 2 3 damla kalıyor psikolojim yıprandı resmen o damla kalınca endişe ediveriyorum sizlerdede oluyormu
İğneyi dik çevirip havanın yukarda kalmasını sağlayın , vurduktan sonra iğneyi hala basarak 5-10sn kadar bekletin bir damla bile akmıyor ben öyle yapıyorum
Evett canım ben dik yapıyorum karına yapıyorumCanım merhaba ben yeni başladım vurulmaya , iğneyi dik yapıyoruz demi , yan değil , bide karına yapılsa daha mı iyi , kol ve bacaktan da oluyormuş
Suan hamilemisin peki ?Evett canımm
Evett canım ben dik yapıyorum karına yapıyorum
Evweet çok ŞÜKÜR hamileyim canımm yumurtlama gününden bi kç gün sonra başladım iğneye Nasipse doğuma kadar devamSuan hamilemisin peki ?
Benimde kan pihtisi var doktorum coraspirin verdi hamile kalmaya calisiyorum klomene basladim yumurta catlamasi icin
Sağ Salim kucağına alırsın inşallah canım benimNasipse 14+ lardayım canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?