Erkek İnfertilitesi Oksidatif stres yüzdesi yüksek cıkanlar bakabilir mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Selvi25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
1.174
716
123
33
Arkadaslar dna hasarı %4.8,annexin v antikoru ile apoptoz tayini testi %13,ros ölçümü %36,. Ros ölçümü böyle yüksek olup tedavi ile atlatan yada hala tedavisi devam eden varmı lütfen yardım. Kaan hocanın cevap vermesi için aylar var

Ya canm bizde bu ay yaptırcaz kaan hoca istedi mikrogende istersen lap dan referans aralığını öğrensene bi fikrin olur

Ben de merak ediyorum. Halen daha cevap gelmediği için de ne yapacağımızı bilmiyorum. Oksidatif stres için tedavi gören yok mu acaba?

Cut off değeri 1.42 bizimkisi 4.li bisiklet cikti

Bişey daha sorabilirmiyim bu tedavi sürecinde korunuyor musunuz.ben düşük yapıyorum sebebi oksidatif stres mi acaba

Arkadaşlar bu oksidatif stres ne demek yani sperme nasıl bi etki yapıyor. Biz bu testi yapmadık sadece DNA hasarı testi istedi o da normal çıktı.

Arkadaşlar bu oksidatif stres ne demek yani sperme nasıl bi etki yapıyor. Biz bu testi yapmadık sadece DNA hasarı testi istedi o da normal çıktı.
Buda başka bir hasar gibi bişey bizimde DNA hasarı %4 ama oksidatif stres %36 buda spermler de hasar yapıyormuş yüksekliği .yanlış bilgi vermiş olmayım sanada

Ya kuzum sen bunlara takılma düşünme bak hersey cok güzel gidio aklını bulandırma bebiş için netten alısveris sepetini oluştur

Öylemi arkadaş hamilemi ne ggüzel ozaman
Canım hoca cevap yazmış. Demis ki hasariniz düşmüş, oksidatif stres dna hasarini tetikleyen birseydir. Suanda olmasa da ileride tekrarlatabilir hasarı. Koruyucu vitamin kullandiriyor. Menagon u bırakın demiş. Impryl e devam. Suanda normal yolla olur demiş. Oksidatif stresi cok onemsemiyor galiba

Canım ya beni unutmadıgın için teşekkür ederim.yani artık korunmamıza yada endişelenmemize gerek yok mu sevindim buna inşallah tez zamanda kavuşur z bebişlerimize.sizin sayı morfoloji nasıldı

Canım ya beni unutmadıgın için teşekkür ederim.yani artık korunmamıza yada endişelenmemize gerek yok mu sevindim buna inşallah tez zamanda kavuşur z bebişlerimize.sizin sayı morfoloji nasıldı
Bizim morfoloji normalde 5-7 arasi cikiyordu ama son testte 1 yada 2ydi tam hatirlamiyorum. Ben korunmjyorum zaten. Oksidatif stresi kontrol altinda tutmaya onem vermis. Bunun icin de impryl e devam demiş. Siz kullaniyormusunuz bir takviye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…