Sizin kaç cıktı. Antioksidan kullanacagız mecburenBen de merak ediyorum. Halen daha cevap gelmediği için de ne yapacağımızı bilmiyorum. Oksidatif stres için tedavi gören yok mu acaba?
Sizin kaç?Sizin kaç cıktı. Antioksidan kullanacagız mecburen
Farklı labaratuvar kar galiba biz düzen (ankara) yaptırdık orada %36 cıktıSizin kaç?
Düzendeki nde 32 bizim de. Doktor size de yazmamış bişi demiFarklı labaratuvar kar galiba biz düzen (ankara) yaptırdık orada %36 cıktı
Yok daha yeni gönderdik kaç aydır oksidatif stres tedavisindesnzDüzendeki nde 32 bizim de. Doktor size de yazmamış bişi demi
Biz oksidstif stres diye değil hasar diye başladık ve o düştü oksidstif düşmediYok daha yeni gönderdik kaç aydır oksidatif stres tedavisindesnz
İnsallah inatçı çıkmaz da düşer ne kullanıyordnz hasar içinBiz oksidstif stres diye değil hasar diye başladık ve o düştü oksidstif düşmedi
İmpyrl takviye ilacı ve menagon iğneİnsallah inatçı çıkmaz da düşer ne kullanıyordnz hasar için
Buda başka bir hasar gibi bişey bizimde DNA hasarı %4 ama oksidatif stres %36 buda spermler de hasar yapıyormuş yüksekliği .yanlış bilgi vermiş olmayım sanadaArkadaşlar bu oksidatif stres ne demek yani sperme nasıl bi etki yapıyor. Biz bu testi yapmadık sadece DNA hasarı testi istedi o da normal çıktı.
Ya kuzum sen bunlara takılma düşünme bak hersey cok güzel gidio aklını bulandırma bebiş için netten alısveris sepetini oluşturArkadaşlar bu oksidatif stres ne demek yani sperme nasıl bi etki yapıyor. Biz bu testi yapmadık sadece DNA hasarı testi istedi o da normal çıktı.
Öylemi arkadaş hamilemi ne ggüzel ozamanYa kuzum sen bunlara takılma düşünme bak hersey cok güzel gidio aklını bulandırma bebiş için netten alısveris sepetini oluştur
Canım hoca cevap yazmış. Demis ki hasariniz düşmüş, oksidatif stres dna hasarini tetikleyen birseydir. Suanda olmasa da ileride tekrarlatabilir hasarı. Koruyucu vitamin kullandiriyor. Menagon u bırakın demiş. Impryl e devam. Suanda normal yolla olur demiş. Oksidatif stresi cok onemsemiyor galibaÖylemi arkadaş hamilemi ne ggüzel ozaman
Canım ya beni unutmadıgın için teşekkür ederim.yani artık korunmamıza yada endişelenmemize gerek yok mu sevindim buna inşallah tez zamanda kavuşur z bebişlerimize.sizin sayı morfoloji nasıldıCanım hoca cevap yazmış. Demis ki hasariniz düşmüş, oksidatif stres dna hasarini tetikleyen birseydir. Suanda olmasa da ileride tekrarlatabilir hasarı. Koruyucu vitamin kullandiriyor. Menagon u bırakın demiş. Impryl e devam. Suanda normal yolla olur demiş. Oksidatif stresi cok onemsemiyor galiba
Bizim morfoloji normalde 5-7 arasi cikiyordu ama son testte 1 yada 2ydi tam hatirlamiyorum. Ben korunmjyorum zaten. Oksidatif stresi kontrol altinda tutmaya onem vermis. Bunun icin de impryl e devam demiş. Siz kullaniyormusunuz bir takviye?Canım ya beni unutmadıgın için teşekkür ederim.yani artık korunmamıza yada endişelenmemize gerek yok mu sevindim buna inşallah tez zamanda kavuşur z bebişlerimize.sizin sayı morfoloji nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?