öksürük:(

Mutlaka doktora gidin,işten izin alıp gidemiyorsanız bile iş çıkısı acile gidin geçmeyen öksürük bronşit ve astım olabilir,annemde senede 2 sefer bronşit olur çok kötü bir rahatsızlık,bir tanıdıgımda öksürügü oldu halde doktora gitmedi öksürük için doktora mı gidecem dedi evde bitkisel çaylar,ballar zencefil tozu hepsini denedi, sizin gibi ama hiç fayda etmedi en sonunda gitti ama aradan epey zaman geçmişti ve astım oldugunu ögrendi sizde vakit kaybetmeden doktora görünün.

Şöyle bişi duydum deneyipde denemelisiniz diyen birinden (ben denemedim ama)

Soğan 5-6ya bölünür(soyuldukdan sonra) ortasına bal akıtılır akşamdan sabaha kadar bekletirlir sabah o bal 1 tatlı kaşığı ilaç gibi yani alınır.
Her sabah düzenli yapınca öksürüğü hemen kesiyomuş.
Bende denemeyi düşünüyorum grip olunca bende öksürüğe boğuluyorum.

geçen kış ben de çok inatçı bir öksürük vardı.zencefiller,tarçınlar,pekmezler hiç biri işe yaramadı. bende işe yarayan bir şeyi yazayım sanırım kimse bundan bahsetmemiş. siyah turplar var böyle bol baharatlı, hatta acı. onların içini oyup içine gercek bal katıp bir cezvenin ya da bardağın üzerine koyup bütün gece bekletin. sabaha kadar o turpun balla karışmış suyu akıyor altından. o suyu için. ben yaklaşık 10 gün kadar o suyu içitim. 10 turp bitirdim haliyle sanırım. ama gercekten kalıcı bir şekilde kurtuldum bir daha da geri gelmedi. başkasından duysam belki bu kadar diyemem ama çok şükür kendim yaşadıgım için bende %100 etkili oldu, tavsiye ederim. umarım sizde de işe yarar.. geçmiş olsun

annem yapıyor bunu kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…