Arkadaslar cok fenayim kac haftadir öksürüyorum gecmiyo bi türlü. Ne ilaclar ictim ne bitkisel şeyler yaptim bana misin demiyohele gece olunca daha da kötü oluyorum yatamiyorum resmen yattikca daha çok öksürüyorum kac gündür adam gibi uyuyamiyorum. Var mi bana bir önerisi olan?
bronşit olabılır mutlaka doktora gorun ılerleyınce daha kotu oluyo kendımden bılıyorum...
Kac gündür yiyorum zencefilli bal biliyo musun?En Etkili Yöntemi Söyleyeceğim Size Bende Yatınca Öksürüyodum Geçmiyodu Hiç Birgün Toz Zencefile Bal Karıştırdım Yedim Tek Gün Yedim Geçti Hemde Bidaha Öksürmedim O Günden Sonra
Neden dinlemiyim arkadasim cok sagol.. Nerden bulunur bu meyan kökü acaba gercekten kurtulmak istiyorum artik ben de anlattigin durumdayim
ısrarla meyan kökü dıorum...:)aynı durum bende de var 1 ay oldu öksürük geçmedi.
Geceleri ne kendim uyuyabiliyorum ne de küçük kızım, benim öksürmemden sürekli onun da uykusu bölünüyor.
ıhlamur, zencefil, ada çayı, hiç biri geçirmedi maalesef.
Ben kök zencefili kestane balı ekleyip ictim ama fayda etmedi.En Etkili Yöntemi Söyleyeceğim Size Bende Yatınca Öksürüyodum Geçmiyodu Hiç Birgün Toz Zencefile Bal Karıştırdım Yedim Tek Gün Yedim Geçti Hemde Bidaha Öksürmedim O Günden Sonra
ısrarla meyan kökü dıorum...:)
En Etkili Yöntemi Söyleyeceğim Size Bende Yatınca Öksürüyodum Geçmiyodu Hiç Birgün Toz Zencefile Bal Karıştırdım Yedim Tek Gün Yedim Geçti Hemde Bidaha Öksürmedim O Günden Sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?