- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Bunun için plan yapmıyorlar sadece hesap soracaklar ama bunu da göze alarak gidiyorlar.Üstelik 1 kişinin karşısına 3-4 kişi gidecekler.Evet çalışacağım zaten sayısalım ve korkuyorum derslerdenSaç baş kavga etmek nedir ya.Bir de bunun için plan mı yapıyorlar gerçekten ? Tavsiyem iki tarafa da karışma,sen kendi çizginde ilerle.
Ayrıca lise 3 ygs lys'ye başlamak için çok iyi,derslerinle meşgul ol,bunun için küsen çocuktur zaten.
Evet çalışacağım bu yıl sayısalcıyım dersler zor ve fiziğim iyi değil.Bu yıl düzenli çalışmayı düşünüyorum.Ortaokul öğrencisi gibi davranan arkadaşlarından uzak dur.
Ayrıca ygs için lise 3 den çalışmaya başlasan iyi edersin.
Soranlarada böyle şeylere vaktinin olmadığını geleceğini garanti altına alman gerektiğini ve bu yüzden derslerden başka birşeyle ilgilenmediğini söylersin
Kavganın ne zaman olacağı belli değil ki hem devamsızlığı da yıl sonunda ya da çok karlı buzlu günlerde kullanmayı düşünüyorum.bence yarin okula gitme olsun bitsin.bu kadar kafana takacagina kokten cozum olur.bu kizlarla cok takilma bence arada sende kaynarsin
siz simdi cekiniyorsunuz ama kiza direk de ki ben gelemem.sana deger veriyorum ama boyle birseyin icinde bulunmak istemiyorum.kusecektir buyuk ihtimal ama dogru olan buKavganın ne zaman olacağı belli değil ki hem devamsızlığı da yıl sonunda ya da çok karlı buzlu günlerde kullanmayı düşünüyorum.
Kavganın ne zaman olacağı belli değil ki hem devamsızlığı da yıl sonunda ya da çok karlı buzlu günlerde kullanmayı düşünüyorum.bence yarin okula gitme olsun bitsin.bu kadar kafana takacagina kokten cozum olur.bu kizlarla cok takilma bence arada sende kaynarsin
Farkındayım.Ben zaten erkek işleriyle uğraşmadım hiç hayatım boyunca.Hoşlandığım falan oldu tabi ama hiç sevgilim bile olmadı.Şu an derdim sınav zaten.Bir de bi hobi edinmek istiyorum o kadar.Bu kadar uzun anlattığın dert hep erkeklerden kaynaklanıyor farkında mısın? X,Y hikaye güzelim siz şimdi üniversiteye hazırlanın
Zaten bu yıl düzenli çalışacağımKendimi birden Kurtlar Vadisinin bayan versiyonunda zannettim
Guzelim neyin hesabini soruyorsunuz Allah askina ? Toplanip mahalle kizlari gibi adam mi doveceksiniz oldu olacak siyah takimlari da giyin tam olsun
Aklini basina al cnm okuluna bak, derslerine bak. O insanlardan da uzak dur.
Ben de öyle düşünüyorum 10 yıl sonra adını bile hatırlamayacağım insanla durduk yerde neden kavga edeyimasla böyle bir kavgaya bulasip imajini sarsma..kavgaci kizlar cok itici..hele de arkadas icin asla..seninle bu nedenle konusmayacaklarsa da konusmasinlar emin ol unv yeye gidince x mis y mis fasa fiso gelecek sana..kendinden ödün verme
Yok öyle tipler kesinlikle değiller.Erkek için kavga etmiyorlar ama kavga çıkmasının nedeni dolaylı yoldan erkek.Konuşacaklarmış sadece o bağırmazsa bir şey demeyeceklermiş.Bem bulaşmayacağım.meslek lisesi mi orası yahu aklıma direkt saç baş dağınık ağzında sigara,küfür eden kızlar olarak geldi arkadaşların.
Kimsenin arkasında durma. sebep olarak da okulda adımın böyle olaylara karışmasını istemiyorum de. lisede erkek için kavga edilecek ve sen alakasız olarak niye katılacaksın ki? boşuna itibarını zedelersin.
Evet öyle yapacağım zaten ben konuştum sadece yaptıklarını yüzüne vuracaklarmış.O bağırmazsa üstüne gitmeyeceklermiş.Ben de hepiniz bir anda gitmeyin ayrı ayrı gidip konuşun kendi olaylarınızı dedimOrtamda bulunman kızlara saldirmani gerektirmez. Sadece yanında durursun. Laf söyleme. Mumkunse bu durumda bir sekilde okula o gün gitme. Bu yaslarda bizim arkamizda durmadı derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?