Okul Başladığında Çıtı Pıtı Olacağım !!!

Michi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
731
294
78
35
Kastamonu
Selam arkadaşlar ...
Ben bir lise öğrencisiyim 16 yaşında 168 cm boyunda ve 60,3 kilo bir insanım :)
Kendimi bildim bile değil 6. sınıftayken kilo aldım
SBS yüzünden bir ara 70 kiloydum hırs yapıp 60 oldum
Sonra tabi liseye geçince 67"e kadar çıktım
Şimdi ise 60,3 kiloyum
Hedefim ise 50
Hedefime ulaşıncaya kadar bana ceza :) Kendime yeni bir kıyafet almayacağım
Yarın diyetisyene gideceğim günü gününe ne yediğimi spor olarak ne yaptığımı yazmaya çalışacağım
Ve 15 günde bir doktora gidip tartılacağım
Yani kilo bildirimim 15 günde bir olacak :)
Şu ana kadar çok topik açtım kimse katılımda bulunmadı ama ben bu sefer devam ettireceğim
Bu kilolardan kurtulana kadar...
Katılmak isteyen olursa sevinirim :) :)
Yorumlarınızı bekliyorum <3

Merhaba canım zayıflama yolunda başarılar ancak bence boyuna göre kilon gayet güzel çok sıkma kendini 55-57 olsan zaten zayıf olursun hatta bence şimdi bile zayıfsındır benim boyum 163 lisedeyken 63 kiloydum ve zayıf duruyordum senin boyun benden de uzun takma kafana yavaş yavaş verirsin. Kilo vermek yerine sıkılaşmak için pilates falan yapabilirsin hangi bölgenin kilolu olduğunu düşünüyorsan orayı daha çok çalıştır.

Selam arkadaşlar ...
Şimdi ise 60,3 kiloyum
Hedefim ise 50
Yarın diyetisyene gideceğim günü gününe ne yediğimi spor olarak ne yaptığımı yazmaya çalışacağım
Şu ana kadar çok topik açtım kimse katılımda bulunmadı ama ben bu sefer devam ettireceğim

Çok çabuk kilo alıp vermeye çalıştığında dikkat et vücudunda çatlak oluşabilir tabi sporunu yapıp yağlı yiyeceklerden uzak durunca hiçbir sorun yaşamazsın. Ben kendime pek hakim olamayan biri olduğum için sporu artırıp şekerleme yiyordum.
Ben de bugün senin gibi bedenimi istediğim şekle sokmaya karar verdim beraber kurtulmaya ne dersin.

Merhaba canım zayıflama yolunda başarılar ancak bence boyuna göre kilon gayet güzel çok sıkma kendini 55-57 olsan zaten zayıf olursun hatta bence şimdi bile zayıfsındır benim boyum 163 lisedeyken 63 kiloydum ve zayıf duruyordum senin boyun benden de uzun takma kafana yavaş yavaş verirsin. Kilo vermek yerine sıkılaşmak için pilates falan yapabilirsin hangi bölgenin kilolu olduğunu düşünüyorsan orayı daha çok çalıştır.

Evet bölgesel olarak vermem gereken kilolar var kalça ve basenlerimde :/

Çok çabuk kilo alıp vermeye çalıştığında dikkat et vücudunda çatlak oluşabilir tabi sporunu yapıp yağlı yiyeceklerden uzak durunca hiçbir sorun yaşamazsın. Ben kendime pek hakim olamayan biri olduğum için sporu artırıp şekerleme yiyordum.
Ben de bugün senin gibi bedenimi istediğim şekle sokmaya karar verdim beraber kurtulmaya ne dersin.

Tabi ki çok mutlu olurum daha iyi olur ne de olsa birlikten kuvvet doğar :)

Bugün diyetisyene gittim orada 60 kilo geldim
Diyeti yeni verdiği için bugün uygulayamadım tabi
Ama diyet 1400 kalorilik ben çok buldum 1100 e düşürmeyi düşünüyorum
Günlük 6 dilim ekmek vermiş ben normalde sadece sabahları 1-2 dilim yiyordum hala böyle yapıcam
Pazar günü memlekete gidiyoruz oradada uygulamayı planlıyorum
Spor olarakta leslie 3 mile ve bölgesel hareketleri düşünüyorum :)

Bugün diyetisyene gittim orada 60 kilo geldim
Diyeti yeni verdiği için bugün uygulayamadım tabi
Ama diyet 1400 kalorilik ben çok buldum 1100 e düşürmeyi düşünüyorum
Günlük 6 dilim ekmek vermiş ben normalde sadece sabahları 1-2 dilim yiyordum hala böyle yapıcam
Pazar günü memlekete gidiyoruz oradada uygulamayı planlıyorum
Spor olarakta leslie 3 mile ve bölgesel hareketleri düşünüyorum :)

Diyetisyenler genelde 6 dilim ekmek öneriyor ama bence de çok fazla. Sabahları 1 dilim öğlen 1 dilim yeterli bence. Leslie yapabilirsin veya Jillian Michaels 30 days shread level 1 bunu yap istersen bu daha sağlam daha çok yorar seni daha çabuk sıkılaşırsın:)

Ben de yarın başlicam disiplinli kilo vermeye uyandığımda mısır inciri yicem sonra bitki cayı içicem daha sonra kahvaltı yaparım bir de diyeti başladığım için vitamin hapı alıcam bir tane ne de olsa kısıtlamalar olacak. Yarın ki egzersizlerim fitness olucak bir saat yarın sabah tartılmayı düşünüyorum spor ağırlıklı bir kilo verme programı düşünüyorum. Bol şanslar bize.

Diyetisyenler genelde 6 dilim ekmek öneriyor ama bence de çok fazla. Sabahları 1 dilim öğlen 1 dilim yeterli bence. Leslie yapabilirsin veya Jillian Michaels 30 days shread level 1 bunu yap istersen bu daha sağlam daha çok yorar seni daha çabuk sıkılaşırsın:)

Ahh evet Jillian Michaels çok yoruyo insanı :)

Son düzenleme:
Bugün sabah 8 de kahvaltı yapmalıydım ama kalkamadım :oops:
Saat 10 da yaptım kahvaltıdan önce 2 bardak su içtim :)
Kahvaltım:
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Domates-Salatalık

Bugün kahvaltıyı geç yaptığım içinde öğle yemeği yemeyi düşünmüyorum aralarla geçiştiriceğim
Ve ilk aram 12:00
1 su bardağı süt 4-5 tane bisküvi :oops:

Ben de yarın başlicam disiplinli kilo vermeye uyandığımda mısır inciri yicem sonra bitki cayı içicem daha sonra kahvaltı yaparım bir de diyeti başladığım için vitamin hapı alıcam bir tane ne de olsa kısıtlamalar olacak. Yarın ki egzersizlerim fitness olucak bir saat yarın sabah tartılmayı düşünüyorum spor ağırlıklı bir kilo verme programı düşünüyorum. Bol şanslar bize.

Bende yaz spor kurslarına gidiyorum ara vermiştik ve bugün gidicem
Aslında gitmek ile gitmemek arasındaydım ama gideyim en iyisi :oops:
Senin boy,kilo ve hedef kilon kaç ?
Ha birde yaşın :oops: :rolleyes:

Bende yaz spor kurslarına gidiyorum ara vermiştik ve bugün gidicem
Aslında gitmek ile gitmemek arasındaydım ama gideyim en iyisi :oops:
Senin boy,kilo ve hedef kilon kaç ?
Ha birde yaşın :oops: :rolleyes:

Bu arada bir sonraki tartı günüm 15 gün sonra ama ben o sıra memlekette olacağım maalesef:mad:
Artık dönüşte tartılırım :oops:

Selam arkadaşlar ...
Şimdi ise 60,3 kiloyum
Hedefim ise 50
merhaba canim isterse n bana katil bnde 64leri grdum nugun diyete basladim cok guzel bi listem kucukte bi kurum var sayfamdan konumu gorebilirsin katlmak istersen sevinirim ayrica her ogunumumde fotosunu paylasicam:) simdiden hepimize kolay gelsin

2. aramda 4 tane seda bisküvi yarım saat sonrasında ise 1 tane salatalık yedim
Aslında 2 öğün yiyecektim ama spor kursuna giderken yürümeyi düşündüm o yüzden
saat 15:20 de :
4-5 yemek kaşığı erişte yağsız ve az tuzlu salata yedim

Spor kursuna 50 dakikada vardım (yüksek tempoda )
1,5 saat antreman sonrası dönüştede 50 dk hafif tempolu 10 dk yüksek tempoda yürüdüm

Gelince haliyle acıkmıştım
Akşam saat 20,00 da
5 yemek kaşığı tavuklu patlıcan ile
Kavun yedim

2,5 lt su içtim

Biliyorum bugünüm çok düzensizdi ama ilk defa diyet uyguluyorum
Yarın daha düzenli olur inşallah ... Yalnız yarın kardeşimin doğum günü... KAÇAMAK YAPMAMA DİLEĞİ İLE ..:eek: o_O

canım bence dıyetısyenın verdıgı kalorıyı yapmalısın cunku herkesın alması gereken bazal metabolızma kalorısı var daha azını alınca vucut savunma amaclı depolamaya baslıyor ılk olarak verdıgı sekılde baslayıp zaman gectıkten sonra duzenleme yapsan ıyı olur :)

canım bence dıyetısyenın verdıgı kalorıyı yapmalısın cunku herkesın alması gereken bazal metabolızma kalorısı var daha azını alınca vucut savunma amaclı depolamaya baslıyor ılk olarak verdıgı sekılde baslayıp zaman gectıkten sonra duzenleme yapsan ıyı olur :)

Tamam da ben zaten normaldede
6 dilim ekmek yemiyorum çoğaltırsam olmaz bence :)

Şuan sabah kahvaltımı yapıyorum ...
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Domates + yeşillik
1 dilik kepekli ekmek

Kahvaltı öncesi 2 bardak su

Back
X