• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okul derdim

Silkelenip kendimize geliyoruz. Hemen hazırlanıp okula gidiyoruz.
Canımcım o kadar konuştuk bunu seninle.
Okulu uzatmak mesele değil, eninde sonunda biter o okul. Hem daha önce gördüğün derslerdir muhtemelen. Sen altından kalkarsın.
Mesele okulu uzatmak değil, mezun olduktan sonra kendi ayaklarının üstünde durmak.
Başarılı, güçlü bir kadın olman için öncelikle o okul bitmeli. Hadi kalk bakalım. Var mı bugün ders?

Her dediğinizde haklısınız biliyorum ama işte cok güçsüzüm..
var su an hazırlandım okula gidiyorum ama hala derse girmesem mi diye düşünüyorum sabahki derslerime girmedim :((

Geçen sene bu zamanlar ilaç kullaniyordum bende ve hic bi sekilde okula gidemiyordum. İlacın yaninda terapi de alıyorum doktor yavas yavas alıştırmalar yapiyodu az cok işe yarıyordu.

Terapi alıyor musunuz? Bunu doktorunuzla konussaniz bi?

Sonuç ne oldu bende salak gibi gitmedim şimdi okulu uzattim eşek gibi gidiyorum.

Neden okuldan korkuyorum bilmiyorum ama gitmek istemiyorum..okula gitmeden ders calıssam çok başarılı olurum ama bu sekilde içim sürekli daralıyor dayanamıyorum
Ben de istemiyorum su siralar okula gitmek hic. Ama mezun olmak icin buna mecbursunuz..

Her dediğinizde haklısınız biliyorum ama işte cok güçsüzüm..
var su an hazırlandım okula gidiyorum ama hala derse girmesem mi diye düşünüyorum sabahki derslerime girmedim :KK43:(
O okul bitince güçlü olacaksın.
Hem insan beyni çok şapşal biley biliyor musun?
Sen ne dersen ona inanır.
Güçsüzüm dersen güçsüz olursun.
Güçlüyüm, başarabilirim dersen güçlenirsin ve başarılı olursun.
İnan çok etkili bir yöntem.
Sabah kalktığın anda bunları söyle kendine.
Güçlüyüm, mutluyum, başarılıyım. Defalarca tekrarla. Zamanla etkisini göreceksin.

Kızlar ben yine okula gitmiyorum...
çıldırcam yemin ediyorum yaa inanılmaz bir korku var içimde gidemiyorum:KK43:(
ilaçlarımı kullanıyorum biraz daha iyiyim ama yok olmuyor :KK43:(
okul beni öldürecek

sınıfta kaldın diyemi kendini kötü hissediyorsun..

Kızlar ben yine okula gitmiyorum...
çıldırcam yemin ediyorum yaa inanılmaz bir korku var içimde gidemiyorum:KK43:(
ilaçlarımı kullanıyorum biraz daha iyiyim ama yok olmuyor :KK43:(
okul beni öldürecek

resmen fobiye dönüştü desene

açıkcası çözüme kavuşması şart bir mevzu bu

devam et tedavine

Sadece ilaç mı kullanıyorsunuz ? Yoksa ilaçla birlikte terapiye de devam ediyor musunuz ?
Üzerinizde çok mu baskı var okulda başarılı olmanız için veya okulu hemen bitirmeniz için ?

O okul bitince güçlü olacaksın.
Hem insan beyni çok şapşal biley biliyor musun?
Sen ne dersen ona inanır.
Güçsüzüm dersen güçsüz olursun.
Güçlüyüm, başarabilirim dersen güçlenirsin ve başarılı olursun.
İnan çok etkili bir yöntem.
Sabah kalktığın anda bunları söyle kendine.
Güçlüyüm, mutluyum, başarılıyım. Defalarca tekrarla. Zamanla etkisini göreceksin.
Haklısınız bugün okula gittim gec de olsa ders cok güzel gecti..sonra arkadaslarımla oturdum not aldım güzeldi ama sonra yarın sabahı düşündüm iöim karardı ama pes etmicem sizlerin de desteğiyle...
her sabah dediklerinizü uygulayacağım cok tesekkür ederim iyi ki varsınız

Sadece ilaç mı kullanıyorsunuz ? Yoksa ilaçla birlikte terapiye de devam ediyor musunuz ?
Üzerinizde çok mu baskı var okulda başarılı olmanız için veya okulu hemen bitirmeniz için ?
Su an sadece ilaç kullanıyorum ama terapiye de başlicam en yakın zamanda sadece ilaçla olmuyor çünkü :((
baskı yok fakat ben kendimi kötü hissediyorum okulumu sorcaklar dıye kimseyle görüşmek istemiyorum ortamlara girmekten kaçınıyorum...

Geçen sene bu zamanlar ilaç kullaniyordum bende ve hic bi sekilde okula gidemiyordum. İlacın yaninda terapi de alıyorum doktor yavas yavas alıştırmalar yapiyodu az cok işe yarıyordu.

Terapi alıyor musunuz? Bunu doktorunuzla konussaniz bi?

Sonuç ne oldu bende salak gibi gitmedim şimdi okulu uzattim eşek gibi gidiyorum.
Aynen ben de gefen sene gitmedim okula ve uzattım bu sene mecburum bitirmeye bunun için de devamszlık yapmamam lazım tabi
şu an sadece ilaç kullanıyorum ama terapiye de başlicam en yakın zamanda

Korkuların üstüne gitmezsen onları harbiden hiç yenemiyorsun.

Aynen ben de gefen sene gitmedim okula ve uzattım bu sene mecburum bitirmeye bunun için de devamszlık yapmamam lazım tabi
şu an sadece ilaç kullanıyorum ama terapiye de başlicam en yakın zamanda
Doktorumun söylediğini söylüyorum çok iyi gelmişti bana. İlk önce her gün yürüyüş yap tek başına. Çok rahatlayacaksın. Sonra da kendini strese sokmadan okula gitmeye çalış. Derse girmen önemli değil hatta okulun kapısından bile girmene gerek yok sadece o korkunu yen ilk önce. Mutlaka bir an önce terapiye başla bir de.

Doktorumun söylediğini söylüyorum çok iyi gelmişti bana. İlk önce her gün yürüyüş yap tek başına. Çok rahatlayacaksın. Sonra da kendini strese sokmadan okula gitmeye çalış. Derse girmen önemli değil hatta okulun kapısından bile girmene gerek yok sadece o korkunu yen ilk önce. Mutlaka bir an önce terapiye başla bir de.
Dedikleriniz mantıklı gercekten hocalarıma söylemem lazım bu alışma sürecini gerci gecen sene de bazılarına söylemiştim ama beni sattılar :(
terapiyi hemen araştırıp başlicam inşallah..

Evet okulu uzattığım için kendimi işe yaramaz hissediyorum

canım benim akrabam lise son sınıfta sınıfta kalmıştı.şuan lojistik bölümü üniversite mezunu bu sene mezun oldu.bunu kendine ders olsun diye kabul et.daha çok hırslan daha çok çalış..herkesi şaşırt..sakın okulunu bırakma..

Dedikleriniz mantıklı gercekten hocalarıma söylemem lazım bu alışma sürecini gerci gecen sene de bazılarına söylemiştim ama beni sattılar :KK43:
terapiyi hemen araştırıp başlicam inşallah..

Benimde aynisi geldi basima vf ile kaldim devamsızliktan:)

Onemli olan sorunlarinin üstünden gelmen. Okulu ondan sonra daha rahat halledebilirsin. Senden önemli değil hiç bişey böyle düşün :)

Back
X