Okul donemizinizde hic kopya cektiniz mi ? : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlk ben yazayım. Evet çektim hem de çooook.-tatlicadiarzu-
Aslında kopye hazırlamak için küçücük kağıtlar kullanır, onlara yazardım.
Ama işin garibi yazarken bir yandan da çalışmış olurdum, o arada aklımda kalırdı.
Yine de kalmayanlara, baktiğim çok oldu. Özellikle fizik dersinde.
Bir keresinde yakalandım. İşte o çok kötüydü, hem sıfır aldım, hemde sınıfta rezil oldum.:delphin:

Cekmemmi???:delphin: Cokkk!!

Ama hec yakalanmadim zepp cok ustaca planlar yapiyordum...:delphin:
Mesela lisedeyken kola kutusunun arkasina yazmistim cevaplari...hoca hanim hic cakmadi...:icecream:

oooooo çok çektim kopya 1 kere yakalanmıştım kaydirigubbakcemile2delikafadulden

bende çok kopya çekerdim:utangac:
küçük kağıtlara yazardım.
bazende masama yazardım.
biyoloji hocam yakalamıştı lisede.
bidahada çekmedim.
zaten son seneydi.:tomato:

böyle bir konu daha önce açılmıştı diye hatırlıyorum....

ben kopyanın kitabını yazarım o derece kopya çektim. zaten kopyaya harcadığım zamanı çalışmaya harcasaydım ohoo..sırf adrenalin..delikafadulden

soruyu ben sordum once cevap hakki senin:mymeka: sonra bende itiraf ederim :jeyyar:

ıı şey kem küm,:1rolleyes:
yıllar öncesiydi hiç hatırlamıyorum..:1no2:
mutlaka çekmişimdir,aslında çekmemek lazım ama,
neyse daha fazla uzatmiim en iyisi itiraf edeyim,
evet evvet bende kopya çektim,
sositosositosositososito

ıı şey kem küm,:1rolleyes:
yıllar öncesiydi hiç hatırlamıyorum..:1no2:
mutlaka çekmişimdir,aslında çekmemek lazım ama,
neyse daha fazla uzatmiim en iyisi itiraf edeyim,
evet evvet bende kopya çektim,
sositosositosositososito

:roflol::roflol:seyy!!ben itiraf etmesem olmaz mi :1rolleyes:lülülülülülü:roflol:

Ayyy biri kopya mı dedi:jeyyar:

Çok çektim . Şiödi olsa gene çekerdim.
Ayrıca katılıyorum küçük kağıtlara yazarken hemde çalışmış oluyordum.

Tabi her kopya çekimi başarılı olmuyordu. Bir keresinde yakalanmanın ucundan dönmüştüm:1shok:

Ders Tarih dersi:

Yazılmış minik minik kağıtlar:1ninca: Hırkamın kolunun içinde. Bakıp bakıp yazıyorum. Benimle birlikte 3 kişi daha yazıyor:roflol:
Sonra hocamız nehir nereye bakıyorsun sen dedi uzat bakim ellerine:1shok:
Yok birşey hocam diyorum. Uzak bakim diyor:1ninca:
O anda koluma sokma fırsatı bulamadım tabi. Kucağıma koydum, eteğimin arasına. İştre dedim hocam ellerimde birşey yok. Ayağa kalk dedikafamçokkarıştı Eyvahhh dedim bittiğimin resmidir.
Tam o sırada arkadan bir arkadaş şans eseri hocayı çağırdı. Hocam çok acil bir bakar mısınız diye.
O anda muhteşem bir hızla yok ettim kağıtları. Artık yemiş bile olabilirim o panikle hatırlayamıyorum:roflol:

Onunharivinde duvarlara yazmak, kalorifer peteklerinin üzerlerine yazmak...Çeşitli şekillerle çok kopya çekmişimdir.
Evet bununla övünüyorum:mymeka: Güzel günlerdikaydirigubbakcemile4

eyy gidi günler eyy neler hatırlattın be zepp :delphin:
ben önce ilk okuldan başlasam delikafadulden
ilkokulda bi sınavdan çok başarılı bi not almıştım öğretmen geldi kopya mı çektin dedi bende evet dememle sıfır almıştım
ki ben kopyanın ne demek olduğunu anlamının ne olduğunu bile bilmiyordum :delphin:
yanımdaki arkadas kopya kağıdını gösterdiği halde sen napıyorsun nedir onlar sorularıyla mesgul oluyodum taki ortaokula başlayana kadar ay ben ne salakmışım dedim :delphin:
yazık oldu bana kocaman bi sıfır aldım iyi mi -tatlicadiarzu-

sınav saatlerini çok seviyordum ya kopya çekmek acaip eğlenceli geliyordu kaydirigubbakcemile3
herkese söz verip kimseye kopya vermiyordum :roflol:
ay ne yaramazdım ya :ecrin_bebek:

Nihaha bende cektim kötükedihüso...
Ya millet ufak kagitlara yazardi ama ben koca koca kagitlardan bakiyordum,
ne cesaret :jeyyar:
Bir gun boyle duvara yakin sirada oturuyorum,yine yazdim kopyami tabi ufak bir kagit da degil,oturdum uzerine :roflol: Evde calisiyorum tabi de garantiye almak icin onu da hazir bulunduruyordum laelaelaelaelae Neyse ,sinav esnasinda hatirlayamadigim yerlere yandan yandan bakiyorum.Hoca birara suphelendi "sen bir yerden kopya cekiyorsun ama henuz bulamadim "dedi sırnaşık şey
Ben aynen devam tabi,sonra birara benim altimdaki kagit hafifce yana kaymis,hoca da on siralardan bunu farkedip yanima geldi,kalk bakayim dedi.Kalktim "o ne?" dedi
"AAA hocam calisma kagidimi unutmusum siradaaaa"deyip uzatttim kopyayi :dilcikar:
Hoca yedi mi bence yemedi :roflol: Zaten bitirmistim sorulari,sadece kagidi mi aldi yuksek de bir not almistim :teytey:
Guzel gunlerdi yaa,bir de koalisyon kurduk mu arkadaslarla,degmeyin keyfimize :sm_cool:

Bende geçen perşembe yakalandım hemde çok fena.:utangac:Arkadaşım bana kağıt attı bende cevabı yazacaktım.Kağıdı elime aldım.Hocayıda kontrol edeyim dedim.Bir kaldırdım kafamı.Hoca sandalyesinden eğilmiş bana bakıyordu göz göze geldik resmen yaaa.Çok utandım ama birşey demedi.Bende yok birşey der gibi kağıdı aşağı attımhihoyyytİlk kez yakalandım.İnşallah çok puanımı kırmazzlaelaelaelaelae

çekmezmiyim yoksa sınıfta kalırdım delikafadulden ayrıca ben küçük kağıtlara yazmak yerine direk kitabı açıp bakıyodum :oklava: ne cesaret wallaa....:icecream::icecream:

evt çektim lisede kağıtlara sıranın üstüne çok yazardım ama en çok sıraya doldururdum

Back
X