Okul donemizinizde hic kopya cektiniz mi ? : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok kez çektim. bi kez yakalandım. ünivde son sınıfta yakalandım. kulakların çınlasın tolga hocam :)

çok gururluydum,yalan bılmezdım,yalan söyleyecemeyceğim için,ve asla kopya çekmedım dıye ortalarda gurula gezdiğim için hiç çekmedım

Lise 4'teyken matematik sınavında defteri sıranın altından çıkarıp sayfalarını çevirerek çekerken ve kağıdın hışırtı sesleri tüm sınıfı doldurmuşken ve hoca da hemen arkamda çaprazımdaki sırada oturmuşken, arkama baktığımda hocayla göz göze geldiğimde çok utanmıştım.

Bir de ben çok masum, çalışkan bir öğrenciyken hocayı hayal kırıklığına uğrattım o son sene.

Hatta bir keresinde de elime yazmıştım. Hoca da bakıyım eline demişti.

Şimdi hatırlayınca utançla gülme arasında bir duygu yaşıyorum.

Ama üniversite hayatımda (bir iki kez) birinci sınıf hariç hiç çekmedim.

Çekmez miyim. Lise sondayken tarih oğretmenine sınavda çıkacak soruları vetin diyosun kitaptan bize soru çıkarıp vetirdi sağolsun. 10 soru mu ne yazdırırdı 4 tanesini sorardı. Ama ben o sorulara hiç çalışmazdım. Malışmadığım gibi soruları crvaplarıyla beraber kağıtlars geçirirdim. Sınavlardan da 100 alır çıkardım :D

çook çektim valla kopya işinde herşeyi göze alırdım sıraların üzerini doldururdum,yerim değişirse diye silgiye,uç kutusunun arkasına falan mutlaka önemli şeyleri yzardım,hatta bazen sınavın ortasında gizlice defterimi yada notlarımı bile çıkarıp çekmişliğim vardır hemde üniversitede çok şükür hiç yakalanmamıştım ne günlerdi

Lisede harika kopya hazırlardım ama çekmeye gelince çok zorlanırdımm...

bir hocamız vardı kül yutmaz tarzı genç ama yakışıklı birşeydi lisedeyken :) bu işte benm dersimde kopya çekemezsiniz vs dye hava atıyordu mis gibi de kopya çekiyordum ben bu adamın dersinde :D genelde ya hesap makinesinin arkasına yazardım yda bacağıma :D

Oo kopya mi lisedeyken de çok çektim yanımdaki arkadaşımla kağıdın hep aynı olurdu sonunda bi hoca farketmiş dedi ikinizden.sadece birinin kağıdını okuyorum diğerine de aynı notu yazıyorum demişti :KK70:

Ohoooh alasını çektim lise de ünide ama en çokda çektiğim kopyalardan kopya verdim. Lakin bizim bölüm sayısal kopya çeksen de 1-2 soru anca onlar da ezberlemek için kalanı heeeep hesap kitap pfff yorucuymuş. Bide ben kopya çok dağıtırdım ÇİKOLATA karşılığında :D

Kopya çekmekte çok başarısızım, lisede yazdığım kopyada sorunun cevabı vardı anlaşılacak diye kıpkırmızı olmuş arkamda oturan arkadaşıma vermeye çalışmıştım o yazsın sonra bana söylesin diye. Yakalandık tabi.

Ama kopya vermede üstüme yoktur, lisede ingilizceden bütünlemeye girdim sırf kopya verebilmek için arkadaşlarıma. Sınıf tekrarı yapacaklardı çünkü geçemeselerdi.

Direkt kağıdını alıp bütün sorularını çözdüklerim olmuştu onlar isim yazmıştı bi, hey gidi=)

Cok cektim :))) hele Üniversitesi de neler yapmadım ki :) Allâh affetsin hakka girdiysem

Koluma yazdığım kopya görünmesin diye kolumla kağıdı kapatmıştım. Öğretmenim kağıdımı iyi sakladığım için beni övmüştü. Koluma kopya hazırladığımı görmüş olan bütün arkadaşlarım sınavda kahkaha atmıştı. Bu da böyle bir anımdır.
Ders : Edebiyattan bozma seçmeli bir dersti.

ay hemde dibine kadar :D helede üniversitede telefonu bacağımın arasına koyup bakıp bakıp yazıyordm :D

Tüm eğitim hayatım boyunca kopya çektim ki bizim üniversitede ezber ağırlıklı olan derslerde ohoooo direk makaleyi kopyalıyordum resmen :-) saatin içine yazıp bakmışlığım bile var o derece. Eh şimdi de tüm kopya taktiklerini bildiğim için dersinde kopya çekilmeyen hoca oldum kopya çeken olursa şak diye yakalıyorum alıyorum kağıdını

Birkere çalışmadım diye geceden bayağı hummalı bir çalışmayla süper kopyalar hazırladım deli gibi hemde ertesi gün sınava giricem bi baktım soruların cevaplarını hep biliyorum kopyaya gerek kalmamış meğer kopya hazırlarken ezberlemişim o günden sonra yazarak çalışmanın daha kısa sürede etkili olduğunu öğrendim böyleliklede hiç kopya çekmiş olmadım:KK48:

Back
X