- 10 Nisan 2014
- 43.446
- 115.763
- 798
- Konu Sahibi ozgurruzgar
burda çoğu konuda olduğu gibi yazılanları yarım yamalak ya da 1 sayfa okuyup yorumlayınca bnlar oluyor maalesef.herkes birbirini yanlış anlayıp yanlış değerlendiriyor.bence 2 taraf da boşuna tartışıyor.sağlığımız için yazıyoruz konuya eğitimden de geri kalmak istemiyoruz çare arıyoruz hepsii buu.hepimiz aynı gemideyizz yaniiSizin yapmak istediğinizi de anlamadım açıkçası. Caps lock a bu kadar takılıyorsunuz ama kusmuk emojisi, çirkef hakareti edecek kadar ne yaşadınız bilmiyorum? Bdv ye uysun diye soru sorar gibi yapmış diyorsunuz da, bence bu gerçek bir dert. Ben de öğretmenim, entübe edilmiş velim var, bu velinin yazdıkları bana sizin gibi uzaydan yazılıyormuş ya da dalga geçilecekmiş gibi gelmiyor. Mesleki bilgi hakaret etmek değil bence. Belki bir nebze içlerini rahatlatmak konular ve süreç hakkında. Siz çok dolmuşsunuz bir cevaba patladınız gibi geliyor bana. Tabi ki ne yaparlarsa yapacaklar, bdv de herkes kendi bildiğini yapıyor en sonunda zaten, ama fikir alışverişi önemli olan. Eşimin anneannesi de uyutuldu bugün, ben okula gittiğimde 6 ders boyunca acaba nefes alabiliyor mu diye düşündüm. Her şey çok taze ve hassas bence. Ve evet cam fanusta yaşatırdım şu an çocuğum olsaydı. Elimde olsa yıllarca da evden çıkmam. Bilimsel bir gerçeklik var, hiç bir salgın 2 yıldan fazla sürmemiş, buna bile dayanarak azıcık sabredilebilir. Siz şimdi bana da saldıracaksınız ama cevap vermeyeceğim, cidden uzun uzun yazacak takatim yok, başedemem sanırım kusmuk emojisiyle vs.