Okul gönderip göndermemekte kararsızım

Sizin yapmak istediğinizi de anlamadım açıkçası. Caps lock a bu kadar takılıyorsunuz ama kusmuk emojisi, çirkef hakareti edecek kadar ne yaşadınız bilmiyorum? Bdv ye uysun diye soru sorar gibi yapmış diyorsunuz da, bence bu gerçek bir dert. Ben de öğretmenim, entübe edilmiş velim var, bu velinin yazdıkları bana sizin gibi uzaydan yazılıyormuş ya da dalga geçilecekmiş gibi gelmiyor. Mesleki bilgi hakaret etmek değil bence. Belki bir nebze içlerini rahatlatmak konular ve süreç hakkında. Siz çok dolmuşsunuz bir cevaba patladınız gibi geliyor bana. Tabi ki ne yaparlarsa yapacaklar, bdv de herkes kendi bildiğini yapıyor en sonunda zaten, ama fikir alışverişi önemli olan. Eşimin anneannesi de uyutuldu bugün, ben okula gittiğimde 6 ders boyunca acaba nefes alabiliyor mu diye düşündüm. Her şey çok taze ve hassas bence. Ve evet cam fanusta yaşatırdım şu an çocuğum olsaydı. Elimde olsa yıllarca da evden çıkmam. Bilimsel bir gerçeklik var, hiç bir salgın 2 yıldan fazla sürmemiş, buna bile dayanarak azıcık sabredilebilir. Siz şimdi bana da saldıracaksınız ama cevap vermeyeceğim, cidden uzun uzun yazacak takatim yok, başedemem sanırım kusmuk emojisiyle vs.
burda çoğu konuda olduğu gibi yazılanları yarım yamalak ya da 1 sayfa okuyup yorumlayınca bnlar oluyor maalesef.herkes birbirini yanlış anlayıp yanlış değerlendiriyor.bence 2 taraf da boşuna tartışıyor.sağlığımız için yazıyoruz konuya eğitimden de geri kalmak istemiyoruz çare arıyoruz hepsii buu.hepimiz aynı gemideyizz yanii

Sizin yapmak istediğinizi de anlamadım açıkçası. Caps lock a bu kadar takılıyorsunuz ama kusmuk emojisi, çirkef hakareti edecek kadar ne yaşadınız bilmiyorum? Bdv ye uysun diye soru sorar gibi yapmış diyorsunuz da, bence bu gerçek bir dert. Ben de öğretmenim, entübe edilmiş velim var, bu velinin yazdıkları bana sizin gibi uzaydan yazılıyormuş ya da dalga geçilecekmiş gibi gelmiyor. Mesleki bilgi hakaret etmek değil bence. Belki bir nebze içlerini rahatlatmak konular ve süreç hakkında. Siz çok dolmuşsunuz bir cevaba patladınız gibi geliyor bana. Tabi ki ne yaparlarsa yapacaklar, bdv de herkes kendi bildiğini yapıyor en sonunda zaten, ama fikir alışverişi önemli olan. Eşimin anneannesi de uyutuldu bugün, ben okula gittiğimde 6 ders boyunca acaba nefes alabiliyor mu diye düşündüm. Her şey çok taze ve hassas bence. Ve evet cam fanusta yaşatırdım şu an çocuğum olsaydı. Elimde olsa yıllarca da evden çıkmam. Bilimsel bir gerçeklik var, hiç bir salgın 2 yıldan fazla sürmemiş, buna bile dayanarak azıcık sabredilebilir. Siz şimdi bana da saldıracaksınız ama cevap vermeyeceğim, cidden uzun uzun yazacak takatim yok, başedemem sanırım kusmuk emojisiyle vs.
Allh razı olsun beni anladığınız için öğretmenlerimiz bizim herşeyimiz hele bi öğretmenimiz var Rabbim onu ailesini korusun.saldırmışım tamam ben maden saygıszlık etmişim ama sen öğretmensin ben yanlışsam eğer sen yanlış olma öyle yanlış davrandıysam maden onum yaptığı daha kötü değilmi bi öğretmen olarak emojilere bakın aşağlar gibi dalga geçer gibi.çocuğumu elbette koruyacağım hele ki onu ben 2 yaşına kadar büyütemişsem anneye anne koynuna hasret bıraktıysam hastane hastane yatmaktan gerekirse dediğiniz gibi pamuklara sarıcam.bu arada çok geçmiş olsum Rabbim şifa versin inşallah 🙏🏻

burda çoğu konuda olduğu gibi yazılanları yarım yamalak ya da 1 sayfa okuyup yorumlayınca bnlar oluyor maalesef.herkes birbirini yanlış anlayıp yanlış değerlendiriyor.bence 2 taraf da boşuna tartışıyor.sağlığımız için yazıyoruz konuya eğitimden de geri kalmak istemiyoruz çare arıyoruz hepsii buu.hepimiz aynı gemideyizz yanii
Haklısınız ☺️

Bizim okulda buhafta bildiğimiz 3 vaka çıktı. O çocuklar gelmese de eğitim devam ediyor. Kimis de hocam ateşli çocuk diyor, belki de corona bilemiyoruz. Yakında patlak verir vakalar

Yani bazı okulların illa göndereceksiniz ısrarını hiç anlamadım, kızımın okulunda toplu dilekçe veren bir kaç sınıf var.

Fakat anlamadığım bu dilekçeler sadece bu dönemi mi kapsıyor acaba veya bir süre sonra göndermek istedik diyelim, hayır siz dilekçe verdiniz mi diyecekler

Bizim okulda buhafta bildiğimiz 3 vaka çıktı. O çocuklar gelmese de eğitim devam ediyor. Kimis de hocam ateşli çocuk diyor, belki de corona bilemiyoruz. Yakında patlak verir vakalar
Benim sınıfımda da pozitif varmış, bugün gelmeyince aradım, Allahtan veli göndermemiş, yoksa gelecekmiş, vicdanım elvermedi hocam bize 2 hafta müsade dedi. :(

Yani bazı okulların illa göndereceksiniz ısrarını hiç anlamadım, kızımın okulunda toplu dilekçe veren bir kaç sınıf var.

Fakat anlamadığım bu dilekçeler sadece bu dönemi mi kapsıyor acaba veya bir süre sonra göndermek istedik diyelim, hayır siz dilekçe verdiniz mi diyecekler
Zannetmiyorum, birinci sınıflarda sonradan dahil olmuş çoğu öğrenci. Başta 3 öğrenciyle başlayan sınıf şu an 20 küsür kişi oldu. Siz online eğitim alıyor musunuz 5 gün?

Zannetmiyorum, birinci sınıflarda sonradan dahil olmuş çoğu öğrenci. Başta 3 öğrenciyle başlayan sınıf şu an 20 küsür kişi oldu. Siz online eğitim alıyor musunuz 5 gün?
5 gün toplam 30 saat online ders alıyoruz.
Sizin sınıfınızda pozitif vaka çıkmış geçmiş olsun, umarım kimseye bulamamıştır.
Daha okul açılalı ne oldu vakalar çıkmaya başladı bile.
Nasıl olacak böyle ya.
Kızım şuan okula gitmiyor ama okul deyince buruluyor yavrum, çok istiyor gitmeyi.
Bir mucize olsa tüm bunlar geride kalsa

okul resmen baskı yapıyor göndermemiz için göndermeyenler başının çaresine baksın deniliyor resmen .bugün 4 çocuk gitmiş bizim sınıftan gerisine öğretmen ödev verdi yapıp ebaya attık böyle eğitim mi olur.öğretmen de hiçç suç yok hem yüz yüze hem uzaktan eğitime nasıl yetişsin

5 gün toplam 30 saat online ders alıyoruz.
Sizin sınıfınızda pozitif vaka çıkmış geçmiş olsun, umarım kimseye bulamamıştır.
Daha okul açılalı ne oldu vakalar çıkmaya başladı bile.
Nasıl olacak böyle ya.
Kızım şuan okula gitmiyor ama okul deyince buruluyor yavrum, çok istiyor gitmeyi.
Bir mucize olsa tüm bunlar geride kalsa
İnşallah geride kalır bu günler artık. Vakayı duyduktan sonra maskesini çıkaran çocuğa kızdım, o kadar üzüldüm ki sonra, okul özlemiyle aylardır evlerinde bekliyorlar, yanyana oyun oynayamıyorlar, sarılınca öğretmen kızıyor, maskesini indirince öğretmen uyarıyor, hiç tadı yok okulun, sürekli çocuklar üzerinde baskı kuran bir öğretmen oldum :( elini yere değse wc ye göndermeye kıyamıyorum oradan kaparsa diye. Allah çocukların da yardımcısı olsun.

Benim sınıfımda da pozitif varmış, bugün gelmeyince aradım, Allahtan veli göndermemiş, yoksa gelecekmiş, vicdanım elvermedi hocam bize 2 hafta müsade dedi. :KK43:
Sınıf olarak karantiya girme durumu yok sanıyoru
okul resmen baskı yapıyor göndermemiz için göndermeyenler başının çaresine baksın deniliyor resmen .bugün 4 çocuk gitmiş bizim sınıftan gerisine öğretmen ödev verdi yapıp ebaya attık böyle eğitim mi olur.öğretmen de hiçç suç yok hem yüz yüze hem uzaktan eğitime nasıl yetişsin
Çok üzüldüm sizin adınıza.
Evet okullar açıldı ama doğru düzgün eğitim alma hariç her şey yaşanıyor.
Çok plansızca, karman çorman bir durumun içine itildik.
Üst mercilere başvurmanız bir sonuç alamaz mısınız acaba

İnşallah geride kalır bu günler artık. Vakayı duyduktan sonra maskesini çıkaran çocuğa kızdım, o kadar üzüldüm ki sonra, okul özlemiyle aylardır evlerinde bekliyorlar, yanyana oyun oynayamıyorlar, sarılınca öğretmen kızıyor, maskesini indirince öğretmen uyarıyor, hiç tadı yok okulun, sürekli çocuklar üzerinde baskı kuran bir öğretmen oldum :KK43: elini yere değse wc ye göndermeye kıyamıyorum oradan kaparsa diye. Allah çocukların da yardımcısı olsun.
Amin hocam
Allah sizlere de güç kuvvet sıhhat versin inşallah, İşiniz kolay değil gerçekten.
Sizi forumdan tanıyorum, en başından beri bu virüsü kapmamak adına her türlü önlemi alıyorsunuz fakat kendinizden çok aileniz ve öğrencileriniz için endişelendiğiniz çok belli. 💖

Sınıf olarak karantinaya alınmadık. Ben aramasam haberim olmayacaktı. Bu arada sizin müdürünüz çok iyi bence, bizim müdür de kabul etmedi, çok tepki gösterdi velilere hatta. Ben ikinci kez söyleyemem bile :(

yapacağız ama kanunları tam olarak öğrenelim ona göre hareket edeceğiz öğretmeninde menfaatlerini korumak istiyoruz çünkü.durum şöyle eğer hiçbirimiz okula gitmezsek müdür öğretmenimizi hemen filyasyon ekibine verecek .ama çok kişi yüzyüzeye giderse de öğretmen mazeret iznine ayrılacak küçük bebeği var ve ona anna babası bakacağı için.yani ne yapsak öğretmensiz kalacağız şaka gibi.en azından okula 3 4 kişi giderse diğerlerine de online bir şekilde devam edilecek sapır saçma akıllara zarar bir durum işte

Amin hocam
Allah sizlere de güç kuvvet sıhhat versin inşallah, İşiniz kolay değil gerçekten.
Sizi forumdan tanıyorum, en başından beri bu virüsü kapmamak adına her türlü önlemi alıyorsunuz fakat kendinizden çok aileniz ve öğrencileriniz için endişelendiğiniz çok belli. 💖
Çok teşekkür ederim, evet başından beri çok izoleyiz. Okula gidebildiğime ben bile şaşırıyorum. Ailem için çok endişelendim, şimdi çocukları görünce aklım çıkıyor birine bir şey olacak diye. Sizin adınıza çok sevindim, çocuğunuz üzülmesin, gelen çocuklar eski okul heyecanını zaten alamıyor. İnşallah bugünler geride kalır, sağ sağlim güzel günlerde yazışırız 🙏

yapacağız ama kanunları tam olarak öğrenelim ona göre hareket edeceğiz öğretmeninde menfaatlerini korumak istiyoruz çünkü.durum şöyle eğer hiçbirimiz okula gitmezsek müdür öğretmenimizi hemen filyasyon ekibine verecek .ama çok kişi yüzyüzeye giderse de öğretmen mazeret iznine ayrılacak küçük bebeği var ve ona anna babası bakacağı için.yani ne yapsak öğretmensiz kalacağız şaka gibi.en azından okula 3 4 kişi giderse diğerlerine de online bir şekilde devam edilecek sapır saçma akıllara zarar bir durum işte
Hepten Arap saçına dönmüş durumunuz, umarım bir yol bulursunuz.

Sınıf olarak karantinaya alınmadık. Ben aramasam haberim olmayacaktı. Bu arada sizin müdürünüz çok iyi bence, bizim müdür de kabul etmedi, çok tepki gösterdi velilere hatta. Ben ikinci kez söyleyemem bile :KK43:
Bence bizim müdür iyiliğinden kabul etmedi.
Aslında zor bir insan kendisi.
Okulda şuanda devam eden bir inşaat var, yeni bina yapılıyor, bir kaç haftaya bitecek diyorlar.
Kendi rahatını düşündüğünü için bizlere ses etmediğini düşünüyorum 😁

Hepten Arap saçına dönmüş durumunuz, umarım bir yol bulursunuz.
ben eğitimliyim çalışmıyorum idare ederim bu durumu ama bazı çocuklara üzülüyorum kimse yok evde eğitim verecek.işin tuhafı şunu merak ediyorum hadi imzaladık zaten gitmeyeceğiz diye e sınavlar nasıl olacak not nasıl verilecek.sınavlar yüzyüze deniliyor ben göndermem ki sınava çocuğumu ne olacak bu çocuklar.şu an sınıfın en zekileri gitmiyor okula imzaladılar gitmeyecekler geleceğin doktoru mühendisi evde oturuyor boş boş yazıklar olsunnn diyorumm

Bence bizim müdür iyiliğinden kabul etmedi.
Aslında zor bir insan kendisi.
Okulda şuanda devam eden bir inşaat var, yeni bina yapılıyor, bir kaç haftaya bitecek diyorlar.
Kendi rahatını düşündüğünü için bizlere ses etmediğini düşünüyorum 😁
bitmesin o inşaat o zaman :KK70:

Back
X