- 10 Nisan 2014
- 43.446
- 115.764
- 798
- Konu Sahibi ozgurruzgar
haklısın ev aldık arsadan daha çivi çakılmadı önce ekonomik kriz şimdi de pandemiYaydıkça yayıyorlar zaten, ne zamanında bitmiş ki bu ülkede![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın ev aldık arsadan daha çivi çakılmadı önce ekonomik kriz şimdi de pandemiYaydıkça yayıyorlar zaten, ne zamanında bitmiş ki bu ülkede![]()
Bizimde sinifta gondermek istemeyenler artiyor. Ama egitime bir çözüm bulmuyorlar. Sizin en azindan 3 gun uzaktan egitim. Bizim 1 gün uzaktan egitim . Bu arada devlet okulu mu sizinki?İlkokullar açılmadan önce kiminle konuştuysam " yollamayacağım" dedi. Açıldıktan sonra kiminle konuştuysam " yolluyorum" dedi. Ne iş anlayan beri gelsin. Kızımın sınıfı 17 kişi, kızımla beraber 4 ü hariç hepsi geliyor. Sınıfı bölmediler. P.tesi salı yüzyüze diğer günler 8 8 7 olmak üzere 3 gün uzaktan eğitim. Geçen hafta öğretmeni yüzyüze de sınıftan canlı yayın yaptı gelmeyenlere. Bugün yapmadı sanırım idare istemedi. Her okulda durum aynı değil, sınıf ikiye bölününce haftanın 4 günü yüzyüze, 1 gün de resim , müzik gibi derslerle canlı. Okula gelmeyen umrumuzda değil deniyor resmen. Hangi çocuk oturup eba TV izliyor ki,?
Bu bir psikolojik baskıdır. Çocuğunu okula göndermeyen veli sanki keyfi göndermiyor gibi bir durum var kafalarında. Benim kızım defalarca zaturre geçirmiş, hastanede zaturreden günlerce yatmış bir çocuk. Hangi cesaretle yollayayım onu, bağışıklığına nasıl güveneyim.
Ne var ki ben de okula gitmek zorundayım, benim de öğrencilerim var yüzyüze eğitime gelen 12 lerden 20 kişi. Eve getirip kızıma bulaştırmaktan korkuyorum. Bir an önce bitip gitse hayırlısıyla bu illet.
selam ders sayınız şu an ne kadar.bizim müdür en son bu hafta 1 saat ingilizceyi de kaldırttı.okula gitmeyenlere hiç ders verilmeyecek .beden müzük şu bu günde yarım saat haftada 4 gün sadece yani artık 4 kere 30 dakika dersen başka dersimiz yok.milli eğitme bugün şikayet ettik .siz gönderiyor musunuz okula ne yaptınız merak ettim5 gün toplam 30 saat online ders alıyoruz.
Sizin sınıfınızda pozitif vaka çıkmış geçmiş olsun, umarım kimseye bulamamıştır.
Daha okul açılalı ne oldu vakalar çıkmaya başladı bile.
Nasıl olacak böyle ya.
Kızım şuan okula gitmiyor ama okul deyince buruluyor yavrum, çok istiyor gitmeyi.
Bir mucize olsa tüm bunlar geride kalsa
ne güzel yazmışsınız aynen devlet yüzyüze eğitime istemeyen gelmesin dedi ama pratikde psikolojik şiddet görüyoruz.sınıf 2 ye bölündü 25 kişiden sadece 5 kişi devam ediyor buna rağmen gitmeyenlere ders yok .ingilizce 1 saatti haftada onu da bu hafta kaldırdı.okullar öğrenciler için mi eğitim için mi yoksa müdürlerin rahatıı için mi? tüm velileri de saf sanıyorlar azarlayıp gönderiyorlarmış okuldan beğenmiyorsan başka okula git diyormuş.herkes kafasına göre işlem mi yapacak bunun bir kanunu genelgesi yok mu.biz tüm sınıf gitmeme kararı almıştık bizi tehdit etti sınıfça gelemzseniz öğretmeninizi filyasyonaveririm dedi.öğretmenin 1 yaşına yeni girmiş bebği var nasıl verecek.resmen kandırmış velileri utanmadanİlkokullar açılmadan önce kiminle konuştuysam " yollamayacağım" dedi. Açıldıktan sonra kiminle konuştuysam " yolluyorum" dedi. Ne iş anlayan beri gelsin. Kızımın sınıfı 17 kişi, kızımla beraber 4 ü hariç hepsi geliyor. Sınıfı bölmediler. P.tesi salı yüzyüze diğer günler 8 8 7 olmak üzere 3 gün uzaktan eğitim. Geçen hafta öğretmeni yüzyüze de sınıftan canlı yayın yaptı gelmeyenlere. Bugün yapmadı sanırım idare istemedi. Her okulda durum aynı değil, sınıf ikiye bölününce haftanın 4 günü yüzyüze, 1 gün de resim , müzik gibi derslerle canlı. Okula gelmeyen umrumuzda değil deniyor resmen. Hangi çocuk oturup eba TV izliyor ki,?
Bu bir psikolojik baskıdır. Çocuğunu okula göndermeyen veli sanki keyfi göndermiyor gibi bir durum var kafalarında. Benim kızım defalarca zaturre geçirmiş, hastanede zaturreden günlerce yatmış bir çocuk. Hangi cesaretle yollayayım onu, bağışıklığına nasıl güveneyim.
Ne var ki ben de okula gitmek zorundayım, benim de öğrencilerim var yüzyüze eğitime gelen 12 lerden 20 kişi. Eve getirip kızıma bulaştırmaktan korkuyorum. Bir an önce bitip gitse hayırlısıyla bu illet.
Selam, maalesef bizde de işler karıştı, çarşamba günü hariç canlı ders yapmamız yasaklandı, bakanlığın kesin talimatıymışselam ders sayınız şu an ne kadar.bizim müdür en son bu hafta 1 saat ingilizceyi de kaldırttı.okula gitmeyenlere hiç ders verilmeyecek .beden müzük şu bu günde yarım saat haftada 4 gün sadece yani artık 4 kere 30 dakika dersen başka dersimiz yok.milli eğitme bugün şikayet ettik .siz gönderiyor musunuz okula ne yaptınız merak ettim
şikayet ediyoruz biz öyle bir talimat yok milli eğitime sorduk.cimere bimere de yazacağım.virüs arttı her yer coronalı çocuk ve öğretmen doldu.bu hafta 6 sağlık çalışanı öldü ve bunların çocukları da okula geliyor illa patır patır ölmemiz mi lazımm anlamadım kiSelam, maalesef bizde de işler karıştı, çarşamba günü hariç canlı ders yapmamız yasaklandı, bakanlığın kesin talimatıymış
Okula göndermemiz için psikolojik baskı yapılıyor resmen.
Ne olacak ben de bilmiyorum, yeni bina bitince mecbur göndereceğiz gibi
Bugün ilçe milli eğitim müdürlüğüne bir kaç veli arkadaş gitti.şikayet ediyoruz biz öyle bir talimat yok milli eğitime sorduk.cimere bimere de yazacağım.virüs arttı her yer coronalı çocuk ve öğretmen doldu.bu hafta 6 sağlık çalışanı öldü ve bunların çocukları da okula geliyor illa patır patır ölmemiz mi lazımm anlamadım ki
evet bizim müdür de geçen hafta aynını demiş öğretmenimize siz mi yönlendiriyorsunuz da tüm sınıf gelmiyor demiş.bu iş çözülür önemli olan vazgeçmemek şikayetleri yağdırmak gerekirse basına bile vermek o zaman geri adım atarlar.insanları virüsten ölüp te sayı az gözüksün diye başka hastalıktan öldü gösteriyorlar bizzat burada bir öğretmenden duudumaile büyüğüymüş.o sayılara asla inanmıyorum ben.fakirliğe parasızlığa herkes dayanır ülkecek zor zmanlardayız.ama sağlığın dönüşü yokBugün ilçe milli eğitim müdürlüğüne bir kaç veli arkadaş gitti.
Öğretmenimizin çocukları göndermeme konusunda bizi manipüle ettiği gibi bir şey konuşulmuş.
Saha fazla zorlasak öğretmenimiz zor durumda kalacak gibi görünüyor.
Bilemiyorum yine de siz şansınızı deneyin tabi
Özel okul. Sene başında nasılsa okula yollamayacagim,devlete alsam gibi bir düşüncem oldu. Şimdi şu durumu görünce iyi ki almamışım diyorum. Yazık bu çocuklara. Bir teki ölse kim vebalini üstlenecekBizimde sinifta gondermek istemeyenler artiyor. Ama egitime bir çözüm bulmuyorlar. Sizin en azindan 3 gun uzaktan egitim. Bizim 1 gün uzaktan egitim . Bu arada devlet okulu mu sizinki?
Ben kizima evde destek oluyorum. Ama olamayan veli ne yapsin? Çocuğu okula göndermek istege bagli ama derslerden de sorumlular.
biz de bazen 4 bazen 5 kişi gidiyor sadece gerisi eğitim alamıyor.sınıfın hep ilk 2 sinde olan kızım uyuyor 10 11 e kadar .herşey kötüye gidiyor.o kadar kızgınım ki diğer insanları düşünmesem yeminle virüs daha da artsa da okullar kapansa diyeceğim ama diyemiyorumm onu da.bir de okul para istiyor temizlik perde kartuş malzeme vs. okula bile gitmiyoruz eğitim almıyoruz kaderimize terkedildik resmen.evde öğretmenlik yapmaktan tüm işlerim aksıyor .hadi ben eğitimli ev kadınıyım az çok yetişiyorum ya diğer çocuklar onlar tamamen kayıp nesillOkullar bir süre sonra kapanacak diye duydum umarım doğrudur. . Vaka sayısı uçtu resmen.
Bu direniş neden anlamıyorum? Gönderiyorum mecburen ama aşırı mutsuzum. Bu arada sınıfta göndermeyen 1 kişi bile yok.
ben beyin tümörü ameliyatı olmuş hala da tedavisi devam eden ağır ilaçlar kullanan bir veliyim eşim kalp tansiyon hastası ve idari izinli nisandan beri evde bir de yaşlı kendine bakamayan emekli öğretmen annem var nasıl göndereyim çocuğumu okula bu durumda.evden birilerinin öleceği kesin değil mi?o kadar yıl çocuk okutan emek veren annem ölümü mü hakediyor.ya da ben boşuna mı acılar içinde tedavi oldum virüsten öleceksem der ve susarımmÖzel okul. Sene başında nasılsa okula yollamayacagim,devlete alsam gibi bir düşüncem oldu. Şimdi şu durumu görünce iyi ki almamışım diyorum. Yazık bu çocuklara. Bir teki ölse kim vebalini üstlenecek
Üzgünüm ama bunu ben de düşünüyorumyeminle virüs daha da artsa da okullar kapansa diyeceğim
Şimdi haberlerde bir prof. söyledi. Okullar açıldığından beri İstanbul’da vakalar yüzde 40 artmış. Ama okullar kapanmaz bence, 5,6,7 leri açmaktan bahsediyorlar halen.Üzgünüm ama bunu ben de düşünüyorum