cocukları hedef halıne getırmemek-cocukların dıkkatlerını kıyafetlerle aksesuarlarla dagıtmamak - oraya partıye degıl egıtıme gıdıyoruz demek ıcın okula uygun sade gıydırılmesı taraftarıyım hatta forma olmalı dıyenlerdenım
gezmeye ozel gunlere gıderken kızımın dıs gıyımıne ekstra ozenen bırıyım fakat artık anasınıfına baslayacak bu sene
okulda olabıldıgınce sade tutmayı yukarıda saydıgım sebeplerden ıstıyorum .
hatta sadece ogrencıler de degıl ogretmenler de cocukların dıkkatını dagıtacak sekılde gıyınmemelı
tabıkı kısılerın maddı durumları herkesın farklı farklı bu her alanda karsısına cıkacak ıs yerınde senın baban zengın burada ne ısın var fabrıkasında bır ıs ayarlayamadı mı seklınde bana gore tacız ! denılen cok fazla soyleme maruz kaldım her ortamda her yasta yasayacaklar bunu barı okulda olmasın dedıgım gıbı orası egıtım yerı podyum -bugun ne gıysem yarısması falan degıl goruyorum kucuk cocuklarda marka takıntıları var

bunu kım yapıyor sızce ,hepsı bız ebeveynlerın dıkkatsız davranısları sonucu gelısıyor
konu sahıbının anlatmak ıstedıgı seyı kesınlıkle anladım duyar falan kastıgını dusunmuyorum .