Gerçekten şaşırdım. Biz 2000li yıllarda ortaokuldayken alakasız bir branş hocası tüm kızların annelerini toplamış. Kızlarınız serpiliyor erkeklere tuhaf bakıyor sıkılayın, kızını dövmeyen dizini döver minvalinde konuşma yapmış. Dinleyen bir anne de dememiş ki siz ne diyorsunuz onlar birlikte büyüdü kardeş gibiler…Gerçekten de birlikte büyüdük, ana sınıfından liseye kadar ayrılmadık. Annem de çalıştığından katılamamıştı toplantıya en yakın arkadaşımın annesi aradı böyle böyle oldu dedi. Annem de siz ne dediniz deyince haklısınız dedik dedi kadıncağız da. Annemin sinirlendiğini hatırlıyorum ciddi anlamda sinirlenmişti ama yine gidip hocaya hesap sorma amaçlı tek kelime etmemişti. O gün o öğretmene haddini bildirecek biri olmalıydı ama ayan açık yapılan yanlışa ve çocukların olduğu yaştan çok farklı davranmasına karşı durulması gerekir diye düşünüyor-dum. Ancak günümüz koşullarında sanırım yavuz hırsız ev sahibini bastırıyor. Umarım bilinç ve bilgi sahibi anne, baba, eğitimci ve üstüne basarak söylüyorum siyasilerin sayısı artar.