Okul masrafları

sedefxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
71
79
3
27
Kızlar iyi akşamlar benim bi sorunum vardıda biraz sıkıştım okul masraflarımı karşılamam gerek
Yakınlarımdan asla istemem
Bi keresinde teyzem bana 0,5 gram altın vermişti hala saklıyorum

Kuyumcuya onu satabilir miyim alır mı utanıyorum biraz normal altın olsa çekinmezdim ama bu gram ve değeride az yine de kuyumcu alır mı ?

Canim suan0.1 gram altn bile degerli tabikide cekinmene gerek yok insallah en kisa zamnda maddi durumun duzelir

Döviz bürosunda yada kuyumcuda bozdurun.
Utanacak bir şey yok, son zamanlarda fazlasıyla alışmışlardır diye düşünüyorum :)

Neden utaniyorsun,yakin akrabanin dugununde yarim gram takmadin ya,adam kuyumcu
Bu aralar altin yukseldi. Yine dusmeden git bozdur bence.282 lira 1 gram 24 ayar bugün. Seninki de 140,hadi alirken ondan bundan kissalar falan bir 120 lira olur diye tahmin ediyorum .
Allah bereket versin.

3-5 tl fazladan kesinti yapmalarını istemiyorsan kurumsal bir kuyumcuda bozdur ve o anki ekrandaki fiyattan bozduklarına emin ol. Kimi kuyumcular ekrandaki fiyatında altında bozuyorlar onlarda bozdurma...

Utanmanızı anlıyorum, çünkü biz ülke olarak çok zengin insanlardan oluşuyoruz, altını da genelde külçeyle alıp satarız. =P Şaka bacım şaka. O altınlar da ihtiyaçtan imal ediliyor sonuçta, kuyumcu da ilk defa görecek değildir emin ol. Yani için rahat, başın dik, git bozdur altınını. Sen değil, ekonomiyi bu hale getirenler, alım gücümüzün ortasına incir ağacı dikenler utansın ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…