okul müdürümün kızı

Şikayet et yönetime mudur kimmis işinden atılır gerekirse

Benim de Anaokuluna giden bir kız kardeşim var. O kadar vahşi o kadar saldırgan ki annem sürekli mahçup biz sürekli uyarıyoruz ceza veriyoruz .4 aylık ikizlerimiz var onların kiskancligiyla daha beter oldu. Çok arsiz çok hırçın .ama biz değiliz suçlusu her zaman aileden kaynaklanmiyor

Canim bu hircinlik degil dikkat ettiysen. Ben mudurun kiziyim seni polis goturur demek ogretilmis bir laf ben buna takildim. Benim de cok yaramaz kardesim var. Ama agzindan boyke terbiyesiz laf cikmaz heralde. Konusma tarzi psikologluk vaka bence..

bende müdürüm çocuğum yok ama bana müdire hanım çocuğunuz olunca okula getirirsiniz sizinle gelir gider diyenlere böyle bir düşüncem yok diyorum herkes bana soğuk insan gözüyle bakıyor. nedeni işte bu. öğretmende olsam müdürde olsam ben çocuğumu okuluma götürmek hele de onunla aynı okulda olmak istemiyorum. çocuğumun egolarını tatmin etmek için milletin çocuğunu ezdirmek ve kul hakkına girmek istemiyorum. inşallah bu düşüncem değişmez.

Bunun çözümü çok basit. Şikayet edin. Sanırım ilgili makamlar vardır bu konuyla ilgili şikayette bulunacağınız. Bir dilekçeye bakar.

mudureyse dokunulmazligi mi var illa sikayet edin...
yada disli bi cocuk bulup agiz burun daldirin

Canim bu hircinlik degil dikkat ettiysen. Ben mudurun kiziyim seni polis goturur demek ogretilmis bir laf ben buna takildim. Benim de cok yaramaz kardesim var. Ama agzindan boyke terbiyesiz laf cikmaz heralde. Konusma tarzi psikologluk vaka bence..
Annem avukat. Bizim kız da önüne geleni hapse attiriyor. Babamın silahiyla herkesi öldürüyor . Ve hiç söylemeyiz böyle şeyler.bizim kızı gören bize iyi kufrediyordur giyabimizda

Sizin mudur birakin mudur olmayi insan degilmis.kucucuk cocugunu kendi konumundan oturu simartip ortaliga simdiden saliyorsa o kiz evladi daha iflah olmaz.Ben mudur falan anlamam sert bir dille konusurdum o mudur bozuntusuyla.neticede sizin evladiniz psikolojik olarak zarar goruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…