Hocam 1.siniflar zordur tecrübeli öğretmene vermek isterlerHocam brans ogretmeniyim, ben de ilkokula tayin istedim bu yil. Benim anlamadigim su, sizin 1. Sinif almanizla 4. Sinif almaniz arasinda ne fark var? Zaten 4. Sinif ogrencileri öğretmensiz kalmislar. 1. Sinif almanizi neden istiyor?
Anladim. Kimse 1. Sinif almak istemiyor o zaman.Hocam 1.siniflar zordur tecrübeli öğretmene vermek isterler
Evet, genelde ücretli ya da yeni öğretmen alır 1leri. En zor sınıf çünkü.Anladim. Kimse 1. Sinif almak istemiyor o zaman.
Hocam aslında ben ücretsiz izne ayrılacam falan dedim ya ona bozuldu sorun olurmuş .Benim için farketmez tabi ama 1.sınıfı yeni gelen diğer öğretmenler alırsa baştan alıp götürürler çocukları .Ben yüzyüze olursa yarım bırakmış olurum o çocukları. Ama 4.sınıf için çok etkilenmezler diye düşündüm .Hocam brans ogretmeniyim, ben de ilkokula tayin istedim bu yil. Benim anlamadigim su, sizin 1. Sinif almanizla 4. Sinif almaniz arasinda ne fark var? Zaten 4. Sinif ogrencileri öğretmensiz kalmislar. 1. Sinif almanizi neden istiyor?
Ucretsiz izne ayrilirsaniz yerinize baska bir cozum bulunur elbet. Bence 1. Sinif almak istemediğiniz icin bozulmus olabilir. Okuldaki diger ogretmenler de istemeyecek diye dusunup zor durumda kalmak istememistir.Hocam aslında ben ücretsiz izne ayrılacam falan dedim ya ona bozuldu sorun olurmuş .Benim için farketmez tabi ama 1.sınıfı yeni gelen diğer öğretmenler alırsa baştan alıp götürürler çocukları .Ben yüzyüze olursa yarım bırakmış olurum o çocukları. Ama 4.sınıf için çok etkilenmezler diye düşündüm .
Ücretli ye mecbur kalmadıkça 1 verilmez hocam aslındaEvet, genelde ücretli ya da yeni öğretmen alır 1leri. En zor sınıf çünkü.
Çok buyuk haksizlik.Evet, genelde ücretli ya da yeni öğretmen alır 1leri. En zor sınıf çünkü.
bence müdür haklı belki diğer öğretmenlerin de geçerli mazeretleri var.çünkü 1. sınıf yüzyüze ders var bu sene ama 4 de yok uzun süre.ve yüzyüze devam edilecekse izne ayrılacakmış ücretsiz hanımefendi.e çocuklar ne olacak deneme tahtası mı onlar 2 ay sonra öğretmensiz kalacaklar .bir öğretmen olarak bunu sizin de hoş görmemeniz lazım bence hocamHocam brans ogretmeniyim, ben de ilkokula tayin istedim bu yil. Benim anlamadigim su, sizin 1. Sinif almanizla 4. Sinif almaniz arasinda ne fark var? Zaten 4. Sinif ogrencileri öğretmensiz kalmislar. 1. Sinif almanizi neden istiyor?
Hocam aslında o kadar çok öğrenci ve velileri düşünen biriyimki onlaraa göre çocuk yapmışlığım var önceden.Ama bu sene beni zaten görmeyecek çocuklar kameradan görecek yani ebadan tv de nasıl öğretmen ders anlatıyorsa öyle olacağım. Birde ya okullar açılmazsa boş boşuna ücretsiz izinde olacağım .Ben sizin yaptığınızı doğru ve etik bulmuyorum açıkcası. Okulu ve öğrencileri zor duruma sokacaksınız.
Pandemiyi fırsata dönüştürüp başlangıç yapmak isteyen doğum izindeki hocaların müracatları geri çevrildi hocam haber oldu hatta bayaBen sizin yaptığınızı doğru ve etik bulmuyorum açıkcası. Okulu ve öğrencileri zor duruma sokacaksınız. Yasal hakkiniz olması etik olduğunu göstermiyor pandemiden dolayı yararlanmak oluyor. Bircok dogum iznine ayrilmis öğretmen pandemi var uzaktan egitim diye iznini bozdurdu. Yerinde çalışan ücretli öğretmenler postalandı. Siz simdi gene uzajtan egitim diye yattigim yerden para alayim diyorsunjz
Evet hocam ama ben genel olarak konuşuyorum atıyorum okulda hem 4ler hem 1ler boşaldı, idareciler genelde tercih hakkini öğretmene bırakır. Ha mesela 4lerin devamlı öğretmeni dogum iznine ayrilirsa ücretli atarlar diğer öğretmen mecbur 1leri alır.Ücretli ye mecbur kalmadıkça 1 verilmez hocam aslında
Yeni gelen hocaya verilir alıp 4 e kadar götürmesi beklenir 4 okutan ertesi yıl 1 le baslar dönüşümlü yani. Tabi bu okulun durumuna idarecinin insiyatifine göre de değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?