D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.997 62.936 798 Bursa 1 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi limonluu #21 limonluu .!.: Dediğim gibi yer konusunda benim bi sorunum yok ama karşı taraf rahatsız oğluma sabah söyledim değiştirin dedi inşAllah sonra bi problem çıkarmaz Genişletmek için tıkla... Bunu neden çocuğa söylediniz ki Onun değil öğretmenin seçimi olmalı ki kabul edebilsin Okulun kuralları var ve bazı kararları öğretmen alır her an demokrasi yok Sınıf düzeni konusundaki tek yetkili ve otoritenin öğretmen olduğunu öğrencilerin sadece istek ve yakınmalarını ilettiğini unutmamamız lazım
limonluu .!.: Dediğim gibi yer konusunda benim bi sorunum yok ama karşı taraf rahatsız oğluma sabah söyledim değiştirin dedi inşAllah sonra bi problem çıkarmaz Genişletmek için tıkla... Bunu neden çocuğa söylediniz ki Onun değil öğretmenin seçimi olmalı ki kabul edebilsin Okulun kuralları var ve bazı kararları öğretmen alır her an demokrasi yok Sınıf düzeni konusundaki tek yetkili ve otoritenin öğretmen olduğunu öğrencilerin sadece istek ve yakınmalarını ilettiğini unutmamamız lazım
L limonluu Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Haziran 2017 38 20 88 1 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi limonluu #22 damdan .!.: Bunu neden çocuğa söylediniz ki Onun değil öğretmenin seçimi olmalı ki kabul edebilsin Okulun kuralları var ve bazı kararları öğretmen alır her an demokrasi yok Sınıf düzeni konusundaki tek yetkili ve otoritenin öğretmen olduğunu öğrencilerin sadece istek ve yakınmalarını ilettiğini unutmamamız lazım Genişletmek için tıkla... Diğer anne öğretmene söyleyecek değişmesini o yüzden oğluma söyledim hazırlıklı olsun diye
damdan .!.: Bunu neden çocuğa söylediniz ki Onun değil öğretmenin seçimi olmalı ki kabul edebilsin Okulun kuralları var ve bazı kararları öğretmen alır her an demokrasi yok Sınıf düzeni konusundaki tek yetkili ve otoritenin öğretmen olduğunu öğrencilerin sadece istek ve yakınmalarını ilettiğini unutmamamız lazım Genişletmek için tıkla... Diğer anne öğretmene söyleyecek değişmesini o yüzden oğluma söyledim hazırlıklı olsun diye