- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Aşağılık kompleksi var galibaKendisi açıköğretim mezunu olup öğretmenlik yapıyor
e neden rahatsızlığınızı belirtmiyorsunuz okuldaki başka bir öğretmen yüzünden mesleğinizden niye soğuyasınız,kendisi orada baya kıdemli galiba ki borusu ötüyor biriside çıkıp bu şekilde emir kipiyle konuşulmasından hoşlanmam vs. demiyor mu? rahatsızlığınızı hissettirmemin binbirtürlü yolu var fazla muhattap olmamak,mesafe koymak gibiİyi akşamlar bayanlar. Ben öğretmenim ve okula gidip ders anlatasım gelmiyor. Sebebi ise çalıştığım yerdeki bayan öğretmen. Her şeye burnunu sokma derdinde. Sürekli laf sokmaya çalışıyor bana. Ben ona öyle bi çaba içinde olmadığım halde amacı ne anlamıyorum cidden. Emir kipiyle benimle konuşuyor şunu Yap bunu yap hayır yani ne üstünlüğü var anlamıyorum. Kendisi açıköğretim mezunu olup öğretmenlik yapıyor ben bunu hiç koz olarak yüzüne vurmadm ama kendini sanki okulun en üst yöneticisi gibi kendi kararlar veriyor emir kipiyle bir öğretmene yakışmayan cümlelerle konuşuyor ve gözlem ledim herkese karşı böyle . sesini yükseltiyor. Olgun davranışa ve konuşmaya sahip değil. Muhatap olmak dahi istemiyorum o derece nefret ettim.
Böyle bir durumda Siz olsanız ne yapardınız?
Açıköğretim mezunu olanların öğretmenlik yaptığı ülkede ... şeklinde cümleler kurardım.
Ben böylelerine sonradan görme dıyorumİyi akşamlar bayanlar. Ben öğretmenim ve okula gidip ders anlatasım gelmiyor. Sebebi ise çalıştığım yerdeki bayan öğretmen. Her şeye burnunu sokma derdinde. Sürekli laf sokmaya çalışıyor bana. Ben ona öyle bi çaba içinde olmadığım halde amacı ne anlamıyorum cidden. Emir kipiyle benimle konuşuyor şunu Yap bunu yap hayır yani ne üstünlüğü var anlamıyorum. Kendisi açıköğretim mezunu olup öğretmenlik yapıyor ben bunu hiç koz olarak yüzüne vurmadm ama kendini sanki okulun en üst yöneticisi gibi kendi kararlar veriyor emir kipiyle bir öğretmene yakışmayan cümlelerle konuşuyor ve gözlem ledim herkese karşı böyle . sesini yükseltiyor. Olgun davranışa ve konuşmaya sahip değil. Muhatap olmak dahi istemiyorum o derece nefret ettim.
Böyle bir durumda Siz olsanız ne yapardınız?
Orada okuyanlar yata yata mezun oluyor dememişim ama siz konuyu oraya getirdiğinize göre çok popüler bir yaklaşım belli.Açıköğretim mezunlarının yatarak mı mezun olduğunu sanıyorsunuz? Öyleyse aşırı derecede yanıldığınızı anlamak için bir bölüme kaydolun ve görün diyorum. Ben ilk üniversitemi örgün okudum başka şehirde, ikinci üniversite olarak da aynı dönemde açıköğretimden bir bölüm bitirdim. Ama benim için açıköğretim çok daha zordu, geçmesi daha zordu..örgün de de zor bir bölüm okudum ama bana açıktan daha zor geldi. Bence böyle aşağılamanız çok itici..
Orada okuyanlar yata yata mezun oluyor dememişim ama siz konuyu oraya getirdiğinize göre çok popüler bir yaklaşım belli.
Açık öğretimden mezun birinin öğretmen olması bana göre yanlış olmaması gerekir. Benim fikrimden size ne? Rica ediyorum benimle polemiğe girmeyin.
Açıköğretimden oldukça zor Bi bölüm bitirdim sadece sınav gunu çalışarak ve onur belgeleriyle, örgünde okudum geçme notuydu onuydu bunuydu çok zordu k.bakmayın ama örgünle acıköğretim kıyaslanamaz bile..Açıköğretim mezunlarının yatarak mı mezun olduğunu sanıyorsunuz? Öyleyse aşırı derecede yanıldığınızı anlamak için bir bölüme kaydolun ve görün diyorum. Ben ilk üniversitemi örgün okudum başka şehirde, ikinci üniversite olarak da aynı dönemde açıköğretimden bir bölüm bitirdim. Ama benim için açıköğretim çok daha zordu, geçmesi daha zordu..örgün de de zor bir bölüm okudum ama bana açıktan daha zor geldi. Bence böyle aşağılamanız çok itici..
Size de iyi akşamlar...Hayırlı günler
Orada okuyanlar yata yata mezun oluyor dememişim ama siz konuyu oraya getirdiğinize göre çok popüler bir yaklaşım belli.
Açık öğretimden mezun birinin öğretmen olması bana göre yanlış olmaması gerekir. Benim fikrimden size ne? Rica ediyorum benimle polemiğe girmeyin.
Hem eleştir, hem de imlaya takılıp düşOrada okuyanlar yata yata mezun oluyor dememişim ama siz konuyu oraya getirdiğinize göre çok popüler bir yaklaşım belli.
Benim tanidigim acik ogretimli ogretmrn var ve emin olun orgunden mezun olanlardan daha ozverili calisiyor hatta soyle soyleyeyim orgunden mezun bircok ogretmenin okuma yazma ogretmeden mezun ettikleri ogrencilere okuma yazma ogretmek icin cabaliyorAçıköğretim mezunu olanların öğretmenlik yaptığı ülkede ... şeklinde cümleler kurardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?