- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Aynen birde orgunde gecemediginiz derslerde hoca insiyatif kullanabiliyor acikogretimde nerde o sansAçıkta okumak devletten pahalı artık.
Açık öğretimde harç yatırıyorsunuz.
Devlet bedava.
Olabilir demek ki acikogretim size gore degilmis zorlanmissiniz.6 yıldır öğretmenim. :) Ki başarı notum örgünde çok çok daha yüksekti.. Emin olun.
Aynen birde orgunde gecemediginiz derslerde hoca insiyatif kullanabiliyor acikogretimde nerde o sans
Tanrıya şükür hiçbir dersi hoca kıyağıyla geçmedikKendinizi kandırın
Örgünlülere kıyak geçiyorlarmış falan geçeceksiniz o işleri
Hocaların zerre gram umrunda değil notunuz
Artık koskoca birey olduğunuz için her şeyin takibi, çabası sizde
Ben 1 puanla ikinci sene aldığımı bilirim bir dersi
Aynen ben de öyle bu sene kaldım bir dersten işte hiç de kıyak geçen hocalar yok...Ben 1 puanla ikinci sene aldığımı bilirim bir dersi
Kac tane tanidigim universite mezununun lafidir hoca bakiyor ki gecemiyoruz ama cakistigimizida goruyor kendi insiyatifini kullanip geciriyor bu kadar insanin isi gucu yok agizbirligi edip yalan soyluyor olamaz sanirimKendinizi kandırın
Örgünlülere kıyak geçiyorlarmış falan geçeceksiniz o işleri
Hocaların zerre gram umrunda değil notunuz
Artık koskoca birey olduğunuz için her şeyin takibi, çabası sizde
Ben 1 puanla ikinci sene aldığımı bilirim bir dersi
Hayır ücretli öğretmenlik yapıyore neden rahatsızlığınızı belirtmiyorsunuz okuldaki başka bir öğretmen yüzünden mesleğinizden niye soğuyasınız,kendisi orada baya kıdemli galiba ki borusu ötüyor biriside çıkıp bu şekilde emir kipiyle konuşulmasından hoşlanmam vs. demiyor mu? rahatsızlığınızı hissettirmemin binbirtürlü yolu var fazla muhattap olmamak,mesafe koymak gibi
Tanrıya şükür hiçbir dersi hoca kıyağıyla geçmedik
Aynen ben de öyle bu sene kaldım bir dersten işte hiç de kıyak geçen hocalar yok...
Açıköğretimde geçme notu 33 diye duydum arkadaşlar nesi zor olabilir bizde geçme notu 60 çan yok...
8İyi akşamlar bayanlar. Ben öğretmenim ve okula gidip ders anlatasım gelmiyor. Sebebi ise çalıştığım yerdeki bayan öğretmen. Her şeye burnunu sokma derdinde. Sürekli laf sokmaya çalışıyor bana. Ben ona öyle bi çaba içinde olmadığım halde amacı ne anlamıyorum cidden. Emir kipiyle benimle konuşuyor şunu Yap bunu yap hayır yani ne üstünlüğü var anlamıyorum. Kendisi açıköğretim mezunu olup öğretmenlik yapıyor ben bunu hiç koz olarak yüzüne vurmadm ama kendini sanki okulun en üst yöneticisi gibi kendi kararlar veriyor emir kipiyle bir öğretmene yakışmayan cümlelerle konuşuyor ve gözlem ledim herkese karşı böyle . sesini yükseltiyor. Olgun davranışa ve konuşmaya sahip değil. Muhatap olmak dahi istemiyorum o derece nefret ettim.
Böyle bir durumda Siz olsanız ne yapardınız?
Bu arada uzak duruyorum mesafeliyim kendisi daha çok muhatap oluyor benlee neden rahatsızlığınızı belirtmiyorsunuz okuldaki başka bir öğretmen yüzünden mesleğinizden niye soğuyasınız,kendisi orada baya kıdemli galiba ki borusu ötüyor biriside çıkıp bu şekilde emir kipiyle konuşulmasından hoşlanmam vs. demiyor mu? rahatsızlığınızı hissettirmemin binbirtürlü yolu var fazla muhattap olmamak,mesafe koymak gibi
Kac tane tanidigim universite mezununun lafidir hoca bakiyor ki gecemiyoruz ama cakistigimizida goruyor kendi insiyatifini kullanip geciriyor bu kadar insanin isi gucu yok agizbirligi edip yalan soyluyor olamaz sanirim
Hatta size bi ornek vereyim bi ara universiteyi kazandim bi durundan dolayi gidemedim bi sureden sonra sansimi denemek istedim ki devamsizlik surem gecmis gidip hocalarla konustum vize oncesiydi hepsi sen vizelere gir fibaldede elinden geleni yap bizde mumkun mertebe yardimci olmaya calisicaz demistiler
Yani burda tanimadigim kimselere yalan soyleme zorunlulugum yok herhalde
En güzel ceza görmezden gelmek. öyle bir görmezden gelirim ki kendi varlığından bile şüphe eder.İyi akşamlar bayanlar. Ben öğretmenim ve okula gidip ders anlatasım gelmiyor. Sebebi ise çalıştığım yerdeki bayan öğretmen. Her şeye burnunu sokma derdinde. Sürekli laf sokmaya çalışıyor bana. Ben ona öyle bi çaba içinde olmadığım halde amacı ne anlamıyorum cidden. Emir kipiyle benimle konuşuyor şunu Yap bunu yap hayır yani ne üstünlüğü var anlamıyorum. Kendisi açıköğretim mezunu olup öğretmenlik yapıyor ben bunu hiç koz olarak yüzüne vurmadm ama kendini sanki okulun en üst yöneticisi gibi kendi kararlar veriyor emir kipiyle bir öğretmene yakışmayan cümlelerle konuşuyor ve gözlem ledim herkese karşı böyle . sesini yükseltiyor. Olgun davranışa ve konuşmaya sahip değil. Muhatap olmak dahi istemiyorum o derece nefret ettim.
Liseli ergenin kim olduğunu sorgulamaya gerek yok. Ayrıca he he de geçlik bir durum değil saygısızlık karşısında siz böyle yapıyorsunuz demek ki çünkü sorum bu durumda ne yapardınız? ŞeklindeydiMillet is bulamiyo atanmis ogretmen olmussunuz ama ergenlikten cikamassiniz. He he de gec kardesim liseli ergenden ne farkin var ya
Mevzu ; ogretmenlik okuyanlar ogretmen olsun.Acik ogretim okuyanlar da kendi alaninin isini yapsinAçıköğretim mezunlarının yatarak mı mezun olduğunu sanıyorsunuz? Öyleyse aşırı derecede yanıldığınızı anlamak için bir bölüme kaydolun ve görün diyorum. Ben ilk üniversitemi örgün okudum başka şehirde, ikinci üniversite olarak da aynı dönemde açıköğretimden bir bölüm bitirdim. Ama benim için açıköğretim çok daha zordu, geçmesi daha zordu..örgün de de zor bir bölüm okudum ama bana açıktan daha zor geldi. Bence böyle aşağılamanız çok itici..
Daha önce bunu belirttim ama hala aynı davranışları sergiliyorAcikogretim bir koz olarak kullanılacak bir durum değil öncelikle bunu ogrenmelisiniz bir öğretmen olarak.
Ikincisi , ikaz edin , hoslanmadiginiz ne varsa bu şekilde davranmasinin hoşunuza gitmediğini söyleyin.
İyi akşamlar bayanlar. Ben öğretmenim ve okula gidip ders anlatasım gelmiyor. Sebebi ise çalıştığım yerdeki bayan öğretmen. Her şeye burnunu sokma derdinde. Sürekli laf sokmaya çalışıyor bana. Ben ona öyle bi çaba içinde olmadığım halde amacı ne anlamıyorum cidden. Emir kipiyle benimle konuşuyor şunu Yap bunu yap hayır yani ne üstünlüğü var anlamıyorum. Kendisi açıköğretim mezunu olup öğretmenlik yapıyor ben bunu hiç koz olarak yüzüne vurmadm ama kendini sanki okulun en üst yöneticisi gibi kendi kararlar veriyor emir kipiyle bir öğretmene yakışmayan cümlelerle konuşuyor ve gözlem ledim herkese karşı böyle . sesini yükseltiyor. Olgun davranışa ve konuşmaya sahip değil. Muhatap olmak dahi istemiyorum o derece nefret ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?