Okulda çalışan bayan öğretmen

benzeri hatta çok daha fenası var bizde. ama hiççç muhatap olmuyorum yan yana bile oturmuyorum çünkü otursam abuk subuk laf sokacak. o yüzden mümkün olduğunca uzak duruyorum. o kadar keyifliyim ki anlatamam. denemeni tavsiye ederim.

6 yıldır öğretmenim. :) Ki başarı notum örgünde çok çok daha yüksekti.. Emin olun.
Olabilir demek ki acikogretim size gore degilmis zorlanmissiniz.
Genel olarak insanlar yata yata geciyor diye duyuyorum.
Tabi kime gore neye gore.
Benim aldigim egitime gore herkes yata yata geciyor ona kalirsa.

Aynen birde orgunde gecemediginiz derslerde hoca insiyatif kullanabiliyor acikogretimde nerde o sans

Kendinizi kandırın

Örgünlülere kıyak geçiyorlarmış falan geçeceksiniz o işleri

Hocaların zerre gram umrunda değil notunuz

Artık koskoca birey olduğunuz için her şeyin takibi, çabası sizde

Ben 1 puanla ikinci sene aldığımı bilirim bir dersi

Tanrıya şükür hiçbir dersi hoca kıyağıyla geçmedik

Ben 1 puanla ikinci sene aldığımı bilirim bir dersi
Aynen ben de öyle bu sene kaldım bir dersten işte hiç de kıyak geçen hocalar yok...
Açıköğretimde geçme notu 33 diye duydum arkadaşlar nesi zor olabilir bizde geçme notu 60 çan yok...

Kac tane tanidigim universite mezununun lafidir hoca bakiyor ki gecemiyoruz ama cakistigimizida goruyor kendi insiyatifini kullanip geciriyor bu kadar insanin isi gucu yok agizbirligi edip yalan soyluyor olamaz sanirim

Hatta size bi ornek vereyim bi ara universiteyi kazandim bi durundan dolayi gidemedim bi sureden sonra sansimi denemek istedim ki devamsizlik surem gecmis gidip hocalarla konustum vize oncesiydi hepsi sen vizelere gir fibaldede elinden geleni yap bizde mumkun mertebe yardimci olmaya calisicaz demistiler

Yani burda tanimadigim kimselere yalan soyleme zorunlulugum yok herhalde

Hayır ücretli öğretmenlik yapıyor

Hanımlar rica etsem örgündü aöftü aman şu meslek için okumakta ne var, yata yata vb tartışmalara girmeyiniz.
Sonuçta hepiniz çalışıp çabalayıp diplomalı meslek sahibi oluyorsunuz, üniversite okumayı da kategorize etmeyin rica ediyorum, maddi veya ailevi sebeplerle okuyamamış birçok gençten şanslıyken birbirinizi yermeniz hoş olmuyor.

[QUOTE="Piremsesim11, post: 51417482, member: 805029"
]Hayır ücretli öğretmenlik yapıyor[/QUOTE]
Bu arada uzak duruyorum mesafeliyim kendisi daha çok muhatap oluyor benle

Tanrıya şükür hiçbir dersi hoca kıyağıyla geçmedik

Çok iyi hatırlıyorum
Hiç gidip demedim hocam +1 verir misiniz puan diye
Çünkü hak ettim o notu
Ve o dersi ikinciye alıp öğrenemesem şu anki çalışma hayatım çok etkilenirdi
İdealistliğim batmasın

Aynen ben de öyle bu sene kaldım bir dersten işte hiç de kıyak geçen hocalar yok...
Açıköğretimde geçme notu 33 diye duydum arkadaşlar nesi zor olabilir bizde geçme notu 60 çan yok...

Bunlar hep taş/çamur/çalı/çırpı atma

Oturun, çalışın, kazanın napalım başkasının başardığına giydirmeyin

8

Muhatap olmak istemiyorsaniz olmayin. Bu zor bir sey degil. Durum soylediginiz kadar kotuyse diger ogretmenler de sizden sonra ona mesafeli davranacaklardir.

Kendini ilgilendirmeyen konuya burnunu soktuysa siz de acik acik "peki bu seni neden ilgilendiriyor" diyin. Emir mi veriyor? Duymazdan gelin. Ne yapacak? Dovecek mi? Siz tepki koymadikca o azitir.

Bu arada uzak duruyorum mesafeliyim kendisi daha çok muhatap oluyor benle

Sizin öyle bir zorunluluğunuz yok da benim var mı?

Sizin tanıdıklarınız disiplinli ve etik kurallara bağlı üniversitelerde okumadıysa benim yapacak bir şeyim yok

Aldıkları diplomalara yazık

Ama sizi hatırlıyorum ben

Geçen de bir konuda 863454 kez özür dileyerek insanları banlatmıştınız

Bunlara gelmem o yüzden

Mune ablanın sesini duydunuz

En güzel ceza görmezden gelmek. öyle bir görmezden gelirim ki kendi varlığından bile şüphe eder.

Millet is bulamiyo atanmis ogretmen olmussunuz ama ergenlikten cikamassiniz. He he de gec kardesim liseli ergenden ne farkin var ya
Liseli ergenin kim olduğunu sorgulamaya gerek yok. Ayrıca he he de geçlik bir durum değil saygısızlık karşısında siz böyle yapıyorsunuz demek ki çünkü sorum bu durumda ne yapardınız? Şeklindeydi

Mevzu ; ogretmenlik okuyanlar ogretmen olsun.Acik ogretim okuyanlar da kendi alaninin isini yapsin

meslektaşınızla iletişim kuramıyorsunuz, öğrencilerinizle nasıl kuruyorsunuz merak ettim.

gereksiz şekilde açık-örgün öğretim tartışmasına sebep oldunuz bunu da belirteyim.
bence siz açık öğretim okuyup öğretmenlik yaptığı için tavırlısınız meslektaşınıza o da bunu hissediyor ve bu yüzden böyle.

Acikogretim bir koz olarak kullanılacak bir durum değil öncelikle bunu ogrenmelisiniz bir öğretmen olarak.

Ikincisi , ikaz edin , hoslanmadiginiz ne varsa bu şekilde davranmasinin hoşunuza gitmediğini söyleyin.
Daha önce bunu belirttim ama hala aynı davranışları sergiliyor

Ne yap diyor mesela. Ornek versen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…