Okulda çalışan bayan öğretmen

Acik acik konusun.Cekin kenara.Ama sogukkanlilikla yapin bunu sonra siz haksiz duruma dusmeyesiniz.Dikkat edin buna.Bir de not olarak;henuz 9 yillik ogretmenlik hayatina 2 takdir belgesi, 1 basari belgesi sigdirmis bir acik ogretim mezunu ogretmen olarak bunun bir kompleks sebebi oldugunu dusunmuyorum :)

Açık öğretime laf etmedim açık öğretim okuyup öğretmen olunmasına karşıyım tıpkı yıllar önce mektupla öğretmen olanlara karşı olduğum gibi. Siz konuyu tamamen farklı bir yere çekiyorsunuz ben açık öğretim örgün karşılaştırması yapmıyorum zaten. Mülakatla öğretmen olunuyor o bilgiye donanıma sahipse demişsiniz ama 5 dakikada yapılan mülakatla ölçülen donanımda ne kadar oluyor tartışma konusu. Neyse uzatmak istemiyorum Öğretmenlik mesleği açık öğretim okuyanların yapacağı bir meslek değil, bana göre.

O kadar sinirliyim ki o kişiye karşı sinirden o şekilde yazdım sanırım. Evet ben de diyorum diğerlerine de aynı takma diyorum ama yapamıyorum

Kendisi açıköğretim mezunu olup öğretmenlik yapıyor ben bunu hiç koz olarak yüzüne vurmadm
Koz olup yüze vurulacak birşeymi ben diyorum ki helal olsun sınıfta hoca ile eğitim görmemesine rağmen devletin okuluna atanabilmiş nasıl çalışkanmış
Burda aöf mezunlarını aşağıladığınızın farkındamısınız
Bence o arkadaşın bu tavırları bu tarz önyargılara karşı beni hafife almayın deme şeklidir.
İdare ediverin canım siz örgün eğitimli üst düzey bir öğretmensiniz.......

Ne oldum delisi olmuş.Size emir kipiyle cümle kurarsa , başka bir arkadaşınıza dönün, nerde kalmıştık canım? deyin.Onu hiç duymuyor gibi daha doğrusu başkasına söylemiş gibi yapın.İkiniz yalnızken de söylerse telefonunuzu kurcalayın, birilerini arayıp kahkaha atarak konuşun.Cevap bile vermeyin

O kadar sinirliyim ki o kişiye karşı sinirden o şekilde yazdım sanırım. Evet ben de diyorum diğerlerine de aynı takma diyorum ama yapamıyorum

Hiç muhattap olma, alttan da alma pek, çat çat cevabını ver. Benim de öyle bir tanıdığım vardı. Bu şekilde başa çıkabildim, iki yılın sonunda haddini bildirmeyi anca öğrendim. Ne münasebet sanki maaşını cebinden veriyor.

Kesinlikle doğru. Bazı arkadaşlar ne yazık ki bunu anlayamıyor. Bende örgünden öğretmen oldum fakat açıköğretimden mezun olup da öğretmen olan arkadaşlarım var. Bilgisi donanımı bizden kat ve kat üst seviyede.. Bu çabaya bağlıdır.

Niye burda konu açan tüm öğretmenlerimiz, mesleğini bildirme derdinde?
Sıradan bir kamu personelisiniz nihayetinde.
Mübaşir, polis, sağlıkçı...

"İş yeri" de, geç
Öğretmen ,ve okul yazınca başka tepki mi alacaksın sanki?

Öğretmen misiniz? Mülakatların 5 dakika sürdüğünü mü sanıyorsunuz? Bence konu kapanmıştır. :) Hayırlı geceler.

Ya ok.

İnsanlar bir taraflarını yırtsın örgün öğretime girmek için.

Ki öğretmenliğin puanları hiç düşük falan değil.

Sonra açık öğretimden bitirip bunca atanamayan öğretmen varken birileri alsın

Ne eğitim psikolojisi görsün, ne eğitimcilik adına bir ders.

Sonra öğretmenlik.

Ben ikna oldum

Asdfghj.

O zaman mesela Turizm Otel İşletmeciliği mezunu bir doktora falan gidin güvenip.

Asdfghj.

Tartışma çıkaracağım diye insanların çok garip argümanlarını okuyorum şurada.

Öğretmen misiniz? Mülakatların 5 dakika sürdüğünü mü sanıyorsunuz? Bence konu kapanmıştır. :) Hayırlı geceler.
Öğretmenim. Girdiğim mülakat 5 dakika sürdü. Benle aynı komisyonda girenlerinki de o civarda sürdü. Size de iyi geceler.

En yakın arkadaşım aöf edebiyat mezunu ve 2 senelik öğretmen her akşam öğrenci gibi notlarına çalışır gider dersini anlatır. Nasıl ki örgün okuyup da beş para etmez öğretmenler varsa... Aöf mezunu olup örgün öğretmenlere taş çıkaran öğretmenler de var. Ben çok tilt oldum size. Okulda bu tarz muhabbetler yapıyosanız sevilmezsiniz. Ve kendinizi üstün görmeye çalıştıkça küçülürsünüz.

Is yerinizdeki is arkadasinizin tavir ve davranislarindan rahatsiz olmanizi anlayabilirim haklida olabilirsiniz

Fakat egitim durumunu kucumsediginizin farkindamisiniz herkesler sizin gibi sansli olamiyor kimisi madfi yada ailevi sebeplerden dolayi okuma imkani bulamamis olabiliyor ne guzel ki aciktanda olsa botirmis ve emek verip atanmissa bence kimsenin bu kisinin egitim durumuna laf soylemeye hakki yok

Açıkta okumak devletten pahalı artık.

Açık öğretimde harç yatırıyorsunuz.

Devlet bedava.

Acikogretimde bile zorlandiysaniz orgun egitiminizi merak ettim

Orgun olarak formasyon aliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…