- Emoji Skoru
- 46.475
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Ord Prof Dr Zuzushh
Ya bacım esas kızların imtihanı daha büyük de bunların şımarıklığından sıra gelmiyor.
Ben ilkokul üçte iken öğretmenimin uyarısı ile annemin bana regl anlatmasına maruz kalıp şoka girmiştim. Okulumda o yaşta adet görmeye başlayan kızlar var ve ben de yaşıma göre çok iri olduğum için anlatmak zorundaydılar. Her ay kanayacağım diye delirmiştim. Hala da deliriyorum gerçi. Değişmedi hiçbir şey.
Velhasıl kız çocuk velileri arasında fiskos gizli saklı ve utanç içinde konuşulurken, oğlanlar yeri geldiğinde çıkarıp masa üstüne vurdukları için hafif gururlu ama mağrur ifade ile minik şımarıklıkları konuşulur.
Ay erkekler iğrenç yaratıklar
Ya zaten benim demek istediğim bir organları var Allah Allah yani iyi ki var olmasa ne olacak acaba. Beyin yok vücudu .ipi yönetiyor. Gösterdi diye nasıl bir mutluluk 4 yaş çocuk daha ya DÖRT. Gösterdim ki ben de gösterdim yine göstericem haha diye evde anlatıyor delirecektim elim ayağım titredi öğretmenden ilk duyduğumda. Biz evde mahremiyet konularını fazla takmıyoruz yanında giyinip soyunuruz hiç de aşırı tepki göstermez gördüğünde. Bile bile göstermeyiz ama saklama da yok. Öyle bir merak da yok.
Annecim gösterdin tamam herkeste var zaten bu niye komik diyorum. Erkeklerin olur sen göstermesen de olduğunu biliyorlar. Ama görünce çığlık atmış kızlar. Zavallı kızçelerim dedim daha neler yaşayacaklar…