• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okulda cinsel konusmalar

Ay benim annem odamda vibratorumu buldu, daha nolsun :D
Ben 14 15 yaşlarında iç camasirlarina merak sanmıştım güzel geliyordu dantelli tanga taşlı şeyler falan bilmiyorum yaşınız kaç ama 2014 de falan montana yazan taşlı tangalar vardı 🤣🤣 onlardan alır giyerdim hoşuma giderdi yıkarken gorurdude ben bunu çamaşırliga asamam al odana as derdi 🤣

Gelip sana bunu nerene sokuyorsun orgazm oluyo musun diye sordu mu 😂
Ikimiz de ölü taklidi yaptik ahshd

Ama ben de annemle belli duzeyde cinsellik konuşurum. Yani pozisyon anlatmam tabii ama mesela gorustugumu bildigi bir adamla gorusmeyi bitirince neden noldu dediginde "seks kotuydu ya hic ugrasamam" derim mesela :D

Belli bir yaştan sonra annemle sınırım olmadı. Merak ettiğim herseyi ona sordum hiçte pişman değilim
Mesela anne yaşın bilmem kaç kuruluk yaşıyor musun babamın ereksiyonu nasıl diye de soruuyor musun yoksa sadece kendinle alakalı mı konuşma?

Ben 14 15 yaşlarında iç camasirlarina merak sanmıştım güzel geliyordu dantelli tanga taşlı şeyler falan bilmiyorum yaşınız kaç ama 2014 de falan montana yazan taşlı tangalar vardı 🤣🤣 onlardan alır giyerdim hoşuma giderdi yıkarken gorurdude ben bunu çamaşırliga asamam al odana as derdi 🤣
36 yasindayim. En son aldığım dantelli, yanlari ipli bodysuitin iplerini kisaltmaya calisip tam yapamadigimda (dikis özürlüyüm) ver ben yapayim diye fantezi ic camasirima tadilat yapmisligi var :D

Mesela anne yaşın bilmem kaç kuruluk yaşıyor musun babamın ereksiyonu nasıl diye de soruuyor musun yoksa sadece kendinle alakalı mı konuşma?
Evet kuruluk yaşıyor musun diye konuşuyoruz yaşı 53 meme kanseri geçirdi rahmi göğsü yumrutaliklari alındı menepoza girmiş gibiydi yani . O cekindi kac yasinda kadin derler dihe biz cinsel hayatında devam ediyor diye destekledik göğsünü yaptırmasını falan yaptırdı. Vajina daraltma ameliyati oldu 7 sene önce falan beni dogurduktan sonra yaşla da alakalı problem yaşıyor diye. 7 sene önce annemin ne ameliyati oldugunu biliyordm. Babamla alakalı üstü açık açık konuşmuyoruz ama sorun olduğu zaman bizimle paylaşır.

36 yasindayim. En son aldığım dantelli, yanlari ipli bodysuitin iplerini kisaltmaya calisip tam yapamadigimda (dikis özürlüyüm) ver ben yapayim diye fantezi ic camasirima tadilat yapmisligi var :D
Ben gibi olan varmış 🤣 ben de çok rahatım annemle beğendiğim bir şey olunca sorarım nasıl falan diye beraber mağaza gezmisligimiz var boyum kısa eşim benden uzun diye arada topuklu giy farklılık olur diye öneri de bile bulunabiliyor 🤣

Ikimiz de ölü taklidi yaptik ahshd

Ama ben de annemle belli duzeyde cinsellik konuşurum. Yani pozisyon anlatmam tabii ama mesela gorustugumu bildigi bir adamla gorusmeyi bitirince neden noldu dediginde "seks kotuydu ya hic ugrasamam" derim mesela :D
Ben doğurunca annem kafayı kocama taktı biz aşk kuşları gibi göt göte gündüz bebe uyurken bi benim bi kocamın koynunda uyuyuyor bebem kocam ten teması diye çıplak tutuyor hep gelip gelip tarzan gibi dolanıyor ortalıkta lohusa karı gibi yatıyor diye söyleniyor(qnnem kocamı 14 senedir tanıyor neredeyse liseden sevgilim haliyle araları anne oğul gibi) anne mahrem odamıza girme sen de görme dedim niye napıyosunuz ne ediyorsunuz 40 günü bekle en son dayanamadım seninle yatak odamı mı konuşcam anne lütfen sus dedim ben sen miyim dedim kendisi abimi doğurmuş 40ı çıkmadan bana hamile kalmış. Ben cahildim seni bu yüzden uyarıyorum dedi uyarma dedim. Bi daha da sormadı etmedi. Normal doğurdum 1 2 bakayım mı dikişine dedi YOK ARTIK açıp kukuma mı bakacaksın olmaz dedim. Öncesinde de ne b*k yiyorsan ye ama korun dedi hatta implant taktırdı bana. Ondan sonra bi seviyede kaldık her şeyi konuşurum ama yatak odamı konuşmam ya

Evet kuruluk yaşıyor musun diye konuşuyoruz yaşı 53 meme kanseri geçirdi rahmi göğsü yumrutaliklari alındı menepoza girmiş gibiydi yani . O cekindi kac yasinda kadin derler dihe biz cinsel hayatında devam ediyor diye destekledik göğsünü yaptırmasını falan yaptırdı. Vajina daraltma ameliyati oldu 7 sene önce falan beni dogurduktan sonra yaşla da alakalı problem yaşıyor diye. 7 sene önce annemin ne ameliyati oldugunu biliyordm. Babamla alakalı üstü açık açık konuşmuyoruz ama sorun olduğu zaman bizimle paylaşır.
Farjlı hayatlarrr farklı kültürlerrr bana tuhaf şeylerrr

Benim de ikinci sınıfa giden oğlum var, aynı soruyu sorsa açıklama yapmazdım ilk etapta ve kimden duyduğunu sorardım. Çocuk nasıl doğar, annenin karnında büyüyorsa babaya ne gerek var gibi sorular sordular çocuklar bunlara cevap verdim yaşlarına göre ama her şeyin açıklanmasına gerek yok diye düşünüyorum. Başka konularda bunları biraz daha büyünce konuşuruz demişliğim var. Çünkü çocuklar bir sonraki aşamayı da soruyor. Bizimkiler öyle en azından. Bunu sordum bitti değil yani. Şuan bu kadar bilmenize yeter diyorum. Her sorularına şak diye cevap veremeyebiliriz. Bazen farklı tepkiler de verebiliriz. Çok insani yani.

Farjlı hayatlarrr farklı kültürlerrr bana tuhaf şeylerrr
Kimsemiz yok bizim 🙃 akraba dost . 3 kız kardes bir anne. Bütün paylasimlarimiz birbirimizle. Annemin anası kardeşleri falan çok sığ zihniyetli ama baya baya yani normal arkadaşla da konuşulmaz bunlar. Biz de o yüzden birbirimizle paylaşıyoruz kültürle de alakası yok bence🌸

Kimsemiz yok bizim 🙃 akraba dost . 3 kız kardes bir anne. Bütün paylasimlarimiz birbirimizle. Annemin anası kardeşleri falan çok sığ zihniyetli ama baya baya yani normal arkadaşla da konuşulmaz bunlar. Biz de o yüzden birbirimizle paylaşıyoruz kültürle de alakası yok bence🌸
sen ister niydin kocan yatak odasını anlatsın?

Ben eşimin bir şeyini konusmuyorum ki annemle veya nasıl yapıyoruz diye hikaye tarzı anlatmıyoruz. Sizinle bile şuan bunları konusabiliyorsak annemle konuşmam bana çok normal geliyor. Bakınız erkekler kulübü diye bir site yokken şuan buradayız. Doğum doğum sonrası cinsel hayat herseyi anonim şekilde sorup konuşuyoruz . Es aldatmasindan cinsel hayata kadar. Hayatta en güvendiğim ve yaptığım yanlış dahi olsa yüzüme vurmayacak bir insana daha neden anlatmiyayim ki

Ek olarak eşim uzaklaştı veya daha önce bunu yapardı şimdi yapmıyor diye pek çok kadın soru aciyor bizler de cevap veriyoruz benden büyük tecrübeli insanlar oluyor akıl veriyorlar. Aynı seu

Ek olarak eşim uzaklaştı veya daha önce bunu yapardı şimdi yapmıyor diye pek çok kadın soru aciyor bizler de cevap veriyoruz benden büyük tecrübeli insanlar oluyor akıl veriyorlar. Aynı seu
Aynı değil bence

Aynı değil bence
Tek fark annemle yüz yüze bakıyor olmak. Anlattığın şeyi hatırlayıp seni utandırması veya geçmişle alakalı konuşması. Benim annem bunu hiç bir zaman yapmadı. Ki tam tersine Burda birbirini tanımayan insanlar yazdığı bir şeyi unutmayıp başka bir konu da eşin şöyleydi soule yapmıştı veya senin cinsel hayatın zaten soyle diye birbirini yargılıyor. Bu denge kurulduğu sürece güvendiğim insanla bir şeyler paylaşmak bana çok normal geliyor

Tek fark annemle yüz yüze bakıyor olmak. Anlattığın şeyi hatırlayıp seni utandırması veya geçmişle alakalı konuşması. Benim annem bunu hiç bir zaman yapmadı. Ki tam tersine Burda birbirini tanımayan insanlar yazdığı bir şeyi unutmayıp başka bir konu da eşin şöyleydi soule yapmıştı veya senin cinsel hayatın zaten soyle diye birbirini yargılıyor. Bu denge kurulduğu sürece güvendiğim insanla bir şeyler paylaşmak bana çok normal geliyor
Yok valla ben hala mesafeden yanayım kız arkadaşlarımla da konuşmam yatak odamı

Buraya sormayla anneyle konuşmak ayni sey mi sizce? Tabii ki sizin hayatınız ama bence bayağı rahatsiz edici bir sey bu kadarı da artik.

Back
X