- Emoji Skoru
- 67.647
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Ord Prof Dr Zuzushh
Yani ben sevismeye giderken annem bilir mesela ahshd yalan soylemem kime gittigimi. E cinsel hayati olan koca kadinim, evde tavla oynamadigimizi biliyor. Hatta bazen ben disaridayken merak eder, arada haber ver der. "Anne arada bir kere iyiyim yazarim sonra yazamam, tam sevismeye baslarken bir dakika anneme yazayim diyemem yani" derimBen doğurunca annem kafayı kocama taktı biz aşk kuşları gibi göt göte gündüz bebe uyurken bi benim bi kocamın koynunda uyuyuyor bebem kocam ten teması diye çıplak tutuyor hep gelip gelip tarzan gibi dolanıyor ortalıkta lohusa karı gibi yatıyor diye söyleniyor(qnnem kocamı 14 senedir tanıyor neredeyse liseden sevgilim haliyle araları anne oğul gibi) anne mahrem odamıza girme sen de görme dedim niye napıyosunuz ne ediyorsunuz 40 günü bekle en son dayanamadım seninle yatak odamı mı konuşcam anne lütfen sus dedim ben sen miyim dedim kendisi abimi doğurmuş 40ı çıkmadan bana hamile kalmış. Ben cahildim seni bu yüzden uyarıyorum dedi uyarma dedim. Bi daha da sormadı etmedi. Normal doğurdum 1 2 bakayım mı dikişine dedi YOK ARTIK açıp kukuma mı bakacaksın olmaz dedim. Öncesinde de ne b*k yiyorsan ye ama korun dedi hatta implant taktırdı bana. Ondan sonra bi seviyede kaldık her şeyi konuşurum ama yatak odamı konuşmam ya
Detay konuşmuyorum tabii. Ama aktif cinsel hayatim olduğunu, gece disarida kaldiysam sevistigimi, kotu bir seks yuzunden gorusmeyi bitirdigimi ya da fantezi kiyafeti giydigimi falan bilir.
Ya da mesela ertesi gun hapi aldigimi ya da hamilelik paranoyası yasadigim tek zamani bilir. Hatta o paranoya döneminde bir kere "hamileysen aldirma, dogur beraber buyuturuz" bile dedi yani ahshd