- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 120.952
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Zuzushh Kazancakis- Zorba
Seninki çok ayarında zaten lya. Anne çocuk ilişkisi böyle olmalı bence. Ne güzel saklamadan, arada sırlar olmadan yaşıyorsunuz. Ama annem bana orgazm oluyor musun diye de sorsun istemem ben ya.Valla hayatimi annemden gizlemiyorum. Evet oturup aktif olarak cinsel hayatimdan, sevismelerimden konusmuyorum tabii ama Mervelerdeyim diyerek gitmiyorum, Ahmet'teyim, Mehmet'te kalacağım vs diye soyluyorum. E cocuk degilim, seviştiğimi tabii ki biliyor kadin.
Gebelik konusunda da, bekar bir kadin olarak oyle bir durumda kosacagim ilk insan annemdir. Gizli sakli, arkasindan yapmam, oyle bir sey olsa desteğini isteyecegim, yanimda olmasını isteyecegim tek insan annem olur. O da ayni sekilde, boyle bir durumu ondan gizlememdense soylememi ister.
Ella muhabbetinde de tabii ki alir almaz "anneeaa ben ella aldiiim" demedim ahshd birkac ay sonra baska konuda bir muhabbeti oldugunda "he ben de aldimdi bir sure once" dedim geçtim, kalkip detay sormadi.
Yani annem öcü degil. Detaylı sekilde konusmuyoruz tabii ki ama cinsel hayatim oldugunu da gizleme geregi duymuyorum. Annemin yaklasimi da onunla bu tip seyleri konusmama engel olacak bir sekilde degil, bilakis genc kizken de "benden cekinip baska yerde baska insanlarla olduğunu soyleme, nerede kimleysen soyle bileyim" seklinde oldugu icin birbirimize durustuz.
Diğer üyenin annesiyle orgazmına kadar konuşmasını