Gerekli konuşmaları yapıyoruz ve anlatıyoruz ama kızım çıktıysa ben ne yapabilirim o an, öğretmenin sorumluluğunda kaldı ki sınıfta az öğrenci var. Kızım okuldan rahatlıkla çıkabiliyorsa yabancı biri de rahatlıkla okula gelebilir, ya kızımın başına bir şey gelseydiİstedikleri gibi girip çıksınlar demedim zaten ama herkes çocuğuna gereken eğitimi verirse, koskoca bahçede kimbilirkaç çocuğun peşinde gezen nöbetçi öğretmene güvenmezse daha doğru bir iş yapmış olur. 14 senedir görevdeyim ve iki çocuk sahibiyim. Velilere hep derim “çocuklarınızı yetiştirmede öncelik sizin” . size görevinizde yeğenlerinizle yaşadığınız hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim.
Sürekli şikayet eden bir öğretmenimiz var ki sanırsın sınıfta bir tek benim kızım uyumsuz
Tabi ki benim kızımda suç yok demiyorum ama sınıfta birbirini iten, küfür eden o kadar çok öğrenci var ki, 3 sene özel kreşe gitti kızım ne öğretmenden ne diğer öğrencilerden hiç şikayet duymadık çok memnunduk ama bu sınıfa başladığından beri kızımı tanıyamıyorum
Kızımın okuldan kaçmadı gibi önemli bir konuyu eşime yada bana bildirmek yerine kızımın dedesine anlatıyor ve her istediğini yapmayın diyor
Bu kadar basit mi yani