Grubumuz yoktu mail ile iletişim kuruyordukSor velileri sen bi yokla kapinin onundr bekle. Veli grubu yok mu ? Ozel sektor iste olayin ustunu kapatmaya calisacaklar. Aslaa kabul etmezler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grubumuz yoktu mail ile iletişim kuruyordukSor velileri sen bi yokla kapinin onundr bekle. Veli grubu yok mu ? Ozel sektor iste olayin ustunu kapatmaya calisacaklar. Aslaa kabul etmezler.
Yani isim veremiyorum ancak belediyenin bir okulu oldugu için oraya basvurduksiz nereye şikayet ettiniz de haber bekliyorsunuz? Bir de görüntüleri neden hala izletmediler size. müdürün yanında izletmeleri gerekirdi size
Her durumda çocuğuma inanırım.Selamlar
6 yaşındaki oğlum geçen yıldan beri özel bir anaokuluna gidiyordu. Genel anlamda hareketli bir çocuk. Öğretmenin bağırdığını, zaman zaman oyundan mahrum etme cezası verdiğini , son zamanlarda gulumsemeyi biraktigini hep çatık kaşlı oldugunu söylerdi. Son gün çocuğu almaya gittigimizde yanımıza gelir gelmez öğretmenim beni fırlattı dedi. Ogretmen yanımıza gelip çocuğu suçlar şekilde konuşmaya başladı. Çok yaramaz olduğunu söz dinlemediğini vs. Ama fırlatma konusunu inkar etti. Kameralari izleme yetkisi olmadigi soylendi. Gerekli şikayetleri oluşturduk, bekliyoruz. Çocuğuma ara ara sorduğumda fırlattığı zaman yere düştüğünü, ogretmenin sınıftaki diğer çocuğu kolundan çekerek ara ara sürüklediğini ama kendisine öyle yapmadığını soyledi. Muduriyet günlerdir inkar ediyor, çocuktan yana bir tavır asla göstermiyor ve öğretmeni savunuyor. Öyle birisi değil asla yapmaz vs. Ama o gun ogretmen zor bir gun gecirmis , sinif zaten genel olarak hareketli gibi şeyler soyluyorlar. Şimdi vicdanimla aklım arasında sürekli düşünüyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Kamera kayıtlarını beklerken düşünmekten yoruldum size sormak istedim. Benim fikrim çocuğun beyanı esas olduğu yönünde her zaman.. Bu tarz bir süreç yaşayan var mı neler yapmalıyız fikir verirseniz çok sevinirim.
asla izletmiyorlar, kamerada sorun var, şu anda izletecek yetkili kişi yok falan diyorlar bu durumlarda.siz nereye şikayet ettiniz de haber bekliyorsunuz? Bir de görüntüleri neden hala izletmediler size. müdürün yanında izletmeleri gerekirdi size
Keşke önce öğretmenimizi dinleseniz iletişim kursaniz hiç mi güven ortamı oluşmadı aranızda gibi şeyler söyleniyor. Bende söyledikleri ne kadar gerçekçi olacak ki diye düşünüyorum yaptıysa yaptım mı diyecek dedimAynı cümleleri ben de duydum geçen yıl, davacı olacağımı söylediğimde geri adım attılar. Klasik koruma konuşmaları bunlar.
Büyük bir kurum olduğumuz için yetki ana mercide bizim yetkimiz yok dendiasla izletmiyorlar, kamerada sorun var, şu anda izletecek yetkili kişi yok falan diyorlar bu durumlarda.
Yani isim veremiyorum ancak belediyenin bir okulu oldugu için oraya basvurduk
asla izletmiyorlar, kamerada sorun var, şu anda izletecek yetkili kişi yok falan diyorlar bu durumlarda.
Genellikle yaptım demezler, biz şanslıydık bizimki yaptım ama o dayaktan mı sayılır, ben senin çocuğuna böyle olursa bir şey veremem, morluğu mu var dedi. Ama sizin ki bunları bile demeyebilir.Keşke önce öğretmenimizi dinleseniz iletişim kursaniz hiç mi güven ortamı oluşmadı aranızda gibi şeyler söyleniyor. Bende söyledikleri ne kadar gerçekçi olacak ki diye düşünüyorum yaptıysa yaptım mı diyecek dedim
Ay klasik ozel okul ticarethanesi politikasi 10 yildir ozeldeyim isin icindeyim yani lutfen pesini birakmayinKeşke önce öğretmenimizi dinleseniz iletişim kursaniz hiç mi güven ortamı oluşmadı aranızda gibi şeyler söyleniyor. Bende söyledikleri ne kadar gerçekçi olacak ki diye düşünüyorum yaptıysa yaptım mı diyecek dedim
Belediyeye ait bir kurum acaba silebilirler miHer durumda çocuğuma inanırım.
Polise gidin, acilen resmi bir şikayet oluşturun, kamera kayıtlarını bu geçen sürede silebilirler beklemeyin.
Keşke açıkça itiraf etse. İnanılmaz bir manipülasyonla yaklasiyorlarGenellikle yaptım demezler, biz şanslıydık bizimki yaptım ama o dayaktan mı sayılır, ben senin çocuğuna böyle olursa bir şey veremem, morluğu mu var dedi. Ama sizin ki bunları bile demeyebilir.
Savciliga ve polise gidin.Yani isim veremiyorum ancak belediyenin bir okulu oldugu için oraya basvurduk
Gitmediğimiz Bi polis kaldi sanırım oraya gitmeden çözülmeyecek Bi izlesem tek istediğim o suandaŞikayetçi olacağınız söyleyin bence izletmezlerse. Hala izletmezlerse de gerçekten şikayet edin cimer'e
cimerden hiçbir şey çıkmıyor, savcılığa gidilse daha iyi olabilir.Şikayetçi olacağınız söyleyin bence izletmezlerse. Hala izletmezlerse de gerçekten şikayet edin cimer'e
Savciliga gitsin cimer soruyor savciliga gittinmi gitmediysen dosyayi kapatiyor
Şikayetçi olacağınız söyleyin bence izletmezlerse. Hala izletmezlerse de gerçekten şikayet edin cimer'e
Bende onu soyledim o zaman herkes gucu yettigine zarar versin bende kotu gunler geçiriyorum sayelerindeAyy canım ya zor bir gün geçirmiş tabii hakkı çocuğu fırlatmak sizinde hakkınızdır bu zor günde onu parçalamak o zaman... Kılıfları o kadar saçma ki yaptıysa cezasını alsın ama bu yanlışlar yanlışları doğurur