okuldan atılmak/yurtdışına gitmek lütfen okuyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşko nasılsın şimdi? İntihara devam ediyor musun? Zor bi ergenlik

11 yıl sonra Sımdı ne alemdesin

Gerçekten dedenin sifonu çekmediği görüntüden daha mide bulandırıcı bir yorum yapmayı nasıl başardın ^^
Bilmem ne yaşadığını unutan sen düşün bunu hani böyle bir şey yaşanmamıştı? Dediğim gibi başına gelince sen mutlu mutlu sifon çekersin. İnşallah gelmez ama ne olacağı belli olmuyor.

Bilmem ne yaşadığını unutan sen düşün bunu hani böyle bir şey yaşanmamıştı? Dediğim gibi başına gelince sen mutlu mutlu sifon çekersin. İnşallah gelmez ama ne olacağı belli olmuyor.
Kardeş sen anlamıyor musun
ne yaşanmamış burda okuldan atılabilirim diye ihtimal vermişim
Ve şuan gelecekten geliyorum "atılmadım"
Ölmek için dua ettiğim zamanlar oldu demişim
yine gelecekten geliyorum "ölmedim"
önceki mesajlarda elli milyon kez açıkladım kendin çalıp kendin oynuyorsun işsiz misin nesin
benim intihar ediyorum böhüee diye konum yok. Neyi kanıt göstereceksin?

Yahu intihar ettim yazan kim? Bana ergen diyorsun mutsuzsun ben mutluyum diyorsun ok mutlu ol. Ben mutsuzum işte. Sen neler yaşamışsın gelip benimle dalga geçiyorsun. Önce dön kendi geçmişine bak

Dediğim gibi başına gelince sen mutlu mutlu sifon çekersin.
Burada üstüne sifon çekilecek tek şey senin gidip 11 yıl önceki konuyu bulup "ne oldu intihara devam ediyor musun mehehe aşko eğve eğve" yazman Kaldı ki konuda intihar yok, ölmek için dua ettiğim zamanlar oldu ifadesi var.

Yahu intihar ettim yazan kim? Bana ergen diyorsun mutsuzsun ben mutluyum diyorsun ok mutlu ol. Ben mutsuzum işte. Sen neler yaşamışsın gelip benimle dalga geçiyorsun. Önce dön kendi geçmişine bak
Ee tamam ben mutsuzluğunu ergenlikle ilişkilendirmedim
Bana ilk mesajdan beceriksiz ikinciden başarısız yazmışsın. Ben de beceriksiz ve başarısız bulduğun insanlar senden mutlu olabilir dedim. Benim insanlara sen başarısız sen beceriksizz dediğimi görünce sen de benim mutsuz olduğum günleri hatırlatabilirsin.

Ayrıca konuyu hortlattığın mesaj "ne oldu aşko intihara devam mı?" İntiharı ortaya atan sen.

Yok intihar ettim ama bir şey olmadı yazıyor. Unutmaya çalışmanı anlıyorum. Umarım bir daha öyle şeyler yaşamazsın. Bu korkuyla yaşıyorsun belli ki. Benim mutsuzluk sebebim gider ama senin için aynı şey yok

Çok büyük korkularım var
Bir gün baban psikiyatri kliniği açar da ona yanlamak için ruh sağlığı ile ilgili bir bölüm okursan bunları detaylı anlatırım sana canım. Söz

Ben diyorum ki bu kadın atlattıysa ben de atlatırım. Beni yalancı olarak suçlayan sensin. Gelip bana saldırıp karşılık bulunca tepki veriyorsun. Benim mutsuzluğum da ergenlikte alakalı değil. Bir gün başına gelirse anlarsın. E senin 2 üniversite okuduğun yaşlarda ben çalışıp paramı kazanıyordum. E sevindim başarılı olmana mutlu olmana senin gibi kötü biri değilim çünkü. Sen benim mutsuzluğumla başarısızlığımla? mutlu olabilirsin.

Çok büyük korkularım var
Bir gün baban psikiyatri kliniği açar da ona yanlamak için ruh sağlığı ile ilgili bir bölüm okursan bunları detaylı anlatırım sana canım. Söz
Evet yetişkin yaşımda 2 üniversite okuyup babadan para almak normal ama benim babamla çalışmam anormal haklısın. Ayrıca bu bir seçenek kesin oradayım demedim hiçbir zaman. Kısa sürüp ataması iş bulması kolay olduğu için okuyorum. Sanki sabancıyım da milyar dolarlık şirketin yönetimi. Ben çalışmasam orada bedavadan kazanacağım hahahahah

Tabi canım sen çok iyi biri olduğun için 30 yıl önceki mesajı çarpıtıp "intihara devam mı aşko xd" yazacak birisin. Konularında verdiğin tüm detaylara inandığım gibi buna da inandım. sana iyi atlatmalar diliyorum, yakamdan düş artık zira sabah gitmem gereken bir işim var. Senin kadar işsiz olsam bu temaşayı sonsuza dek sürdürürdük.

Yahu bana ben intihar etmedim diyen sendin. İstesem çalışırım ama senin muhtemelen uzattığın okuldan mezun olduğun yaştayım. Haliyle okulum var.

Yahu bana ben intihar etmedim diyen sendin. İstesem çalışırım ama senin muhtemelen uzattığın okuldan mezun olduğun yaştayım. Haliyle okulum var.
Tembelim diyen sendin şimdi ne oldu birden azim mi geldi istesem okurum çalışırım falan?
ayrıca konuyu tekrar okursan belirli bir ruh hastalığı sebebiyle okulum "muhtemelen" uzamış ve bu hastalığa rağmen iki üniversite okumuşum. İlk mesajdan başarısız beceriksiz diye zıplıyordun tekrar değerlendir istersen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…