okull sorunu:(

marilynmonroee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
88
4
28
Ankara
Ne yaptıysam meslegime karar veremedim tekrar sınava girdim ne cok başarılı oldum olsamda nereyi yazacağımi bilemedim hep çizim yeteneğim olsun istedim çok özendim tasarımcılara sanatla uğraşanlara ama yok yok şimdi bi bölüm e kayıt oldum ama hâlâ aklım başka bölümlerde hala güzel sanatlar Bölümüne özeniyor Kendimi Ezik hissediyorum ( bu ruh hali bende heves bırakmadı ne olur yardım edin ne yapmalıyım diğer yandan okulu bitirip işe atılmam lazım yaş oldu 20 yorumlarınız için teşekkürler

Ben de güzel sanatlara ilgi duyuyorum.
Konservatuvar da olabilir mesela.
Daha rahat ve huzur verici alanlara yönelmek istiyorum ama bölümümü bırakmam ailem için hayal kırıklığı olur.
Üniversite sınavı da kalkacakmış.
Mezunlar ne olacak onu düşünüyorum, fazla vakit kalmadı.

Baskalarinin istekleri dogrultusunda yasarsan onlar mutlu olur sen mutsuz.
Su anki bolumun ne guzel sanatlarin yetenek sinavlari bitti mi bilmiyorum bu yoldan geceli 6 sene oluyor ve sistem cok degisti.
Mutsuz bir doktor olmaktansa mutlu bir ...... olmak cok daha iyidir.

Yetenek olsa ( kapısında yatardm :)

Sorun zaten ne olacağımı bilmemek yeteneksiz bi tasarımcı filan

o yaşlarda çoğumuzun kararları çabukça değişmiştir
özellikle konu meslek seçimiyse ......ki hayatımızı baştan sona o renge boyayacak..
dikkatli olmalı
sadece ilgilerinize odaklanmayın yeteneklerinizle arasında dengeyi kurmaya çalışın

evet kişi öncelikle sevdiği işi yapmalı derim ama
yapamadığı işler de insanı mutlu etmez zaten
ilgi yetenek bağını sağlam dengeleyin
eminim gözünüzden kaçırdığınız yetenekleriniz vardır zaten,
iyi şanslar

bende hemşirelik istiyordum ama şuan düz memurum , çocuklugumdan beri hemşerilk hayalimdi ama sayısal derslerim çok kötüydü gidemedim, yetenek yoksa yapcak bişey yok malesef .

İlla ki bir dala karşı yeteneğin vardır. Onu bulup yönelmeye çalış. Güzel sanatlara ilgin olması güzel. Ama yeteneğin olmadan o dalda tutunman da imkansız. Ben hep insanlarla iyi iletişim kuran,diksiyonu sağlam olarak niletelendirilen biriydim nitekim bu düşünceler beni şuan okuduğum bölüme itti halimden de çok memnunum. Senin de illaki vardır buna benzer özelliklerin.

Grafiker olmayı düşündün mü? Animasyonları yapanlar film efektlerini yapanlar var mesela hangi bölüm mezunu olduklarını araştır istersen.

20 yaş kararsizligin nirvanasi resmen.Erken mi yoksa gec mi derken vakit geciyor kendimden biliyorum :) Sevdigin bir alana yonel cizim yetenegin yoksa bilgisayar uygulamalarini kullanabilirsin.Tabi buyuk bir hayal gucu esliginde

Çizdiğin bir şeyler varsa bana özelden atar mısın canım

Hangi bölümdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…