- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Babam virusu kapmisti mart ayında ve en ağır şekilde yaşadı aynı evde yasayan anneme bulaşmadı sürekli annemlere gidip gelen abime de bulaşmadı annemlerden hiç çıkmayan minik yeğenlerime de bulaşmadı mesela. Tabi bu demek değil ki herkese böyle olacak fakat dediginiz gibi böyle bir ihtimalde oluyorÖğrenciye yakınlaştığınızda maskenizi kapatın yine sıkıntı olmaz. Herkese bulaşacak diye bir şey yok, herkes çalışıyor. Siz kaç aydır evde olmaktan dışarıyı unuttunuz galiba.
Neden yanlış algılayıp tepki gösteriyorsunuz? Yaptığınız simariklik kusura bakmayın.banane Rusya'nın kimden asi yapmaya başladığından.aylardir çalışıyorum ben buna bakarım.aylardir da siz evdesiniz değil mi.simdi konuyu aman siz de öğretmen olsaydiniza getirmeyin.benin söylediğim onleminizi alin.bagisikliginizi kuvvetlendirin.bir kere evden çıkınca alisacaksiniz sürece.benim de evde çocuğum var.3 yaşında.karalar baglamaniza gerek yok.gerilmenize deRusya aşıya sağlık çalışanları ve öğretmenler üzerinde başlayacak. Neden acaba?
Evet dediğiniz şekilde benim çevremde de örnekler var. Birine bulaştı diye evdeki herkese bulaşacak diye bir şey yok. Sadece bazılarının canı fazla tatlı ve fazla abartılıyor bence. Herkes çalışıyor, herkes yakın temas halinde bulunabiliyor sonuçta.Babam virusu kapmisti mart ayında ve en ağır şekilde yaşadı aynı evde yasayan anneme bulaşmadı sürekli annemlere gidip gelen abime de bulaşmadı annemlerden hiç çıkmayan minik yeğenlerime de bulaşmadı mesela. Tabi bu demek değil ki herkese böyle olacak fakat dediginiz gibi böyle bir ihtimalde oluyor
Mümkün mü ya bir kere çalışmaya başlayınca insanla temassız olmak.kislada askerler,santiyelerde isciler koğuşlarda yatıyor.Evet dediğiniz şekilde benim çevremde de örnekler var. Birine bulaştı diye evdeki herkese bulaşacak diye bir şey yok. Sadece bazılarının canı fazla tatlı ve fazla abartılıyor bence. Herkes çalışıyor, herkes yakın temas halinde bulunabiliyor sonuçta.
Uzun zaman önce Özel bir ilkokulda çalışıyordum birden koşup sarılan,öpmeye çalışan öğrencilerim vardı,durdurmakta mümkün değildi.Ben bankaciyim masama gelip giden yanaşan müşterinin haddi hesabı yok.ogretmenlik insana en yakın temaslı meslek de değil .durun daha marketteki kasiyerler daha ileri durumda sağlık çalışanları var.doktorlar ve hemşireler dışındaki hastane çalışanları ne yapsın.onleminizi alıp çalışmaya başlayınca şimdiki kadar tedirgin olmayacaksiniz
Kesinlikle öyle. Bunlara bir şey olmuyor da öğretmenlere olacakmış vah vah, bir onlar insan çünkü.Mümkün mü ya bir kere çalışmaya başlayınca insanla temassız olmak.kislada askerler,santiyelerde isciler koğuşlarda yatıyor.
Ben zaten mart ayından beri doğum iznindeyim.Korona başladığından beri okullar kapalı oysa? Biz de mecburen müşterilerin telefonunu elimize almak zorunda kalıyoruz.kimi esiyle konuşturur kimi babasiyla.herkes kadar riskte olursunuz daha fazla değil.okullar açılmazsa yine evdesiniz.
Ya ne alakası var. Hoşgeldiniz öğretmen düşmanıKesinlikle öyle. Bunlara bir şey olmuyor da öğretmenlere olacakmış vah vah, bir onlar insan çünkü.
Milyonlarca öğrenci var,öğretmenlere üzülmüyorsunuz anladım ama bari öğrencileri düşününKesinlikle öyle. Bunlara bir şey olmuyor da öğretmenlere olacakmış vah vah, bir onlar insan çünkü.
Disarida insanlar karınca misali geziyor her yer tiklim tiklim insan dolu. Zor bir donemden geciyoruz herkes gibi ogretmenlerde elini tasin altina koymak zorunda.Uzun zaman önce Özel bir ilkokulda çalışıyordum birden koşup sarılan,öpmeye çalışan öğrencilerim vardı,durdurmakta mümkün değildi.
Ben açılacağını zannetmiyorum zaten.yani insanlar yetişkin de olsa kontrol edilemeyebiliyor.siz küçücük çocuğu kontrol edemiyorsunuz.biz yetiskinleri...bankacılık işlemleri için daha önce de yazdığım gibi eşiyle konusturan,internet bankacılığını açan vs vs.yapacak bişe yok.dezenfektan ,siper maske,altına cift maske...aylardır böyle çalışıyoruz .siper maske altindan PC ye bakmak o kadar zor ki bulanık bulanık.tum dünya bir zorluk yaşıyor.biz başından beri disaridayiz.sizler de alışacaksınız kendinizi korumaya okullar açılınca.sevgilerUzun zaman önce Özel bir ilkokulda çalışıyordum birden koşup sarılan,öpmeye çalışan öğrencilerim vardı,durdurmakta mümkün değildi.
Hiçbir öğretmen okula gitmeyeyim demiyor zaten,ben şu an çalışmıyorum ama özel okulda çalışan bir sürü arkadaşım var.Kendileri zaten seminerlere gidiyorlar,"ellerini taşın altına koyuyorlar " yani ama öğrencileri için endişeleniyorlar.Hani okulda sadece öğretmenler olmuyor ya bir de öğrenci kısmı var..Disarida insanlar karınca misali geziyor her yer tiklim tiklim insan dolu. Zor bir donemden geciyoruz herkes gibi ogretmenlerde elini tasin altina koymak zorunda.
Özel okullardakiler de maaşlarının derdinde.insan maaşının derdine düşünce canı biraz geri planda kalıyor.sizlanamazlar.hepsi korku içinde yeni kayıtlar azaldığı icinHiçbir öğretmen okula gitmeyeyim demiyor zaten,ben şu an çalışmıyorum ama özel okulda çalışan bir sürü arkadaşım var.Kendileri zaten seminerlere gidiyorlar,"ellerini taşın altına koyuyorlar " yani ama öğrencileri için endişeleniyorlar.Hani okulda sadece öğretmenler olmuyor ya bir de öğrenci kısmı var..
Suan o ogrenciler evdemi oturuyor saniyorsunuz?? Peki egitimleri ne olacak bu çocukların? Virus artik hayatimizin parcasi bir mucize olupta bir anda bitmeyecek. Uzaktan egitime guvenenin aklindan suphe ederim ben. Şuan sorsak cogu ogrenci bu sene bir sey ogrenemedi. Zaten egitim seviyemiz dusuk bunu benden iyi bilmeniz gerekiyorHiçbir öğretmen okula gitmeyeyim demiyor zaten,ben şu an çalışmıyorum ama özel okulda çalışan bir sürü arkadaşım var.Kendileri zaten seminerlere gidiyorlar,"ellerini taşın altına koyuyorlar " yani ama öğrencileri için endişeleniyorlar.Hani okulda sadece öğretmenler olmuyor ya bir de öğrenci kısmı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?