Okullar açılınca herşey boşa gidecek gibi geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle öyle. Bunlara bir şey olmuyor da öğretmenlere olacakmış vah vah, bir onlar insan çünkü.
Öğrenci dediğiniz grubun yaşı küçük. Maskeydi el yıkamaydı bihaber bebeler. Müşterinizle falan kıyaslamanız mantıklı mı... bir de rica ediyorum öğretmen arkadaşlarım konu falan açmayın şuraya, mesleki platformlarda konuşalım

Özel okullardakiler de maaşlarının derdinde.insan maaşının derdine düşünce canı biraz geri planda kalıyor.sizlanamazlar.hepsi korku içinde yeni kayıtlar azaldığı icin
Asgari ücret alıyorlar ihtiyaçları yok deneyim olsun diye çalışıyorlardı.Herkesin derdi para değil.Hayatta paradan daha önemli şeyler olduğunu düşünen insanlarda var

Musterimle kiyaslamam tabi mantikli...elleri,hepsinden almak zorunda olduğum kimlikleri simsiyah resimleri görünmüyor.her gelen yetiskini pirupak mi saniyorsunuz.maskeleri burunlarını altinda....o zaman öğretmenler mesleki kimlikleriyle konu açmasın.

Bence de açmasın, ben açmıyorum şahsen. Alakasız meslek grupları yorum yapınca komik olıyor. Yetişkinler bile pirupak değilse çocukları varın siz düşünün , ya da neyse düşünmeyin...

Asgari ücret alıyorlar ihtiyaçları yok deneyim olsun diye çalışıyorlardı.Herkesin derdi para değil.Hayatta paradan daha önemli şeyler olduğunu düşünen insanlarda var
Birikim için ya da ihtiyaçları yokken para kazanmak amacıyla çalışıliyorsa para hayattan daha önemli değildir.ama insanlar yaşamlarını devam ettirmek için çalışıyorlar.kendi deneyimi için çalışmak da elini taşın altına koymak degil

Hemşire olarak virüsün ne kadar tehlikeli olduğunu vaka sayılarının ne durumda olduğunu,özellikle küçük yaş grubunun mesafe konusunda ne kadar sıkıntılı olduğunuda sizin daha iyi bilmeniz gerekiyor ama neyse

Bence de açmasın, ben açmıyorum şahsen. Alakasız meslek grupları yorum yapınca komik olıyor. Yetişkinler bile pirupak değilse çocukları varın siz düşünün , ya da neyse düşünmeyin...
Okulların açılmasını isteyen bir hemşire var ya HEMŞİRE yani vaka sayılarını ve durumu yakından bilen bir kişi söylüyor bunu

Alakasız olan bir durum yok.meslekler farklı ama pandemi herkes için pandemi.

Daha ilk koronanin goruldugu gun cok akilli, cok efendi, cok caliskan diye tabir ettigim cocuk oksure oksure geziyordu.
İbrahim tatlises gibi lan oglim napiyosun diyecektim ama tabi bir salon hanimefendisi olarak "Efe, neyin var" dedim.
Ogretmenleri hic de sasirtmayacak bir cevap verdi
"Koronaliysam herkese bulassin hocam"

Zor olacak ama uzaktan egitimle de nereye kadar, ne zaman bitecek belli degil.
Bir yerden baslamaliyiz ama okullar normalde de cok hijyenik degilken bir de korona..
Bilemiyorum, gerginim ben de.

Hocam ben de universitedeyim. Sizin gibi dusunmuyorum. Ogrencilerimize adam akilli durumu anlatiriz mesafemizi tedbirimizi aliriz. Sizinkiler alt kadame olayin coddiyetini anlamaz gibi dusunmeyin bu surecte her kademeden ogrencilerimiz duyarli olacaktir.Neden bu kadar karamsar konusuyorsunuz? Kusura bakmayin ama hayat devam ediyor ultra tedbirler alip hayatimiza devam edecegiz yoksa napalim oturup olmeyi virusun bulasmasini mi bekleyelim?

Ekimden beri ücretsiz izindeyim maaş filan aldığım da yok. Ama yine de başlamak istemiyorum. Bu kadar canınızı yakıyorsa vermesinler maaş da rahatlayın Cimer’e yazabilirsiniz bu konuda Zaten yıllardır milletin derdi öğretmenin 2 ay tatili. Şimdi bir de bu çıktı. Ee napalım çocuklarınızı okula gönderin biz de çalışalım. Bu dönemde birsürü insan evden çalışıyor. Öğretmenin uzaktan eğitim vermesi insanları geriyor. Her sene 2 ay adli tatil olur, mv. Ona keza ama çoğu meslek grubundan az maaş alan öğretmenler hep milletin ağzında.

Milyonlarca öğrenci var,öğretmenlere üzülmüyorsunuz anladım ama bari öğrencileri düşünün
Konu sahibi sadece kendini ailesini ve bebeğini düşünüyor olduğu için bu kadar göze battı. Öğrencilerinin sağlığına dair bi üzüntü göremedim.

Ilahi cocuuk ben espirili bi dille laf sokuyorum yaptiklarindan utanip ozur diliyorlar hemen

Rusya aşıya sağlık çalışanları ve öğretmenler üzerinde başlayacak. Neden acaba?
sağlık personeli ve yaşlı hastalara uygulanacak öğretmenlere değil.
bir de ben de okulların açılacağını düşünmüyorum, taş çatlasın ilk hafta açılır ve kimse yollamaz korkudan ama sonra kapanacak.ortalık korkunç durumda ve bayram tatilinin acısı daha patlamadı.

Hanımefendi anlamak istemiyorsunuz sanırım beni. Şuan herkes dışarıda zaten insanlar tatilde düğünde vs... herkes evinde otursa sokaklar bos olsa anlarim ama kimse evinde degil. E o zaman neden acilmasin okullar? Cocuklar parka gidince sıkıntı yok ama okula gidincemi sıkıntı oluyor? Ayrıca ogretmenler burada ogrencileri degil kendilerini dusunuyorlar. E o zaman hemsireler olarak bizde tatil isteyelim olurmu sizce? Olmaz çünkü bizim isimiz bu. Herkes isini oz tedbirini alarak yaparsa sıkıntı olmaz. O kadar calisan iscininde cani çoluğu çocuğu var ama hepsi ekmek parasi icin çalışmak zorunda

Konu sahibi sadece kendini ailesini ve bebeğini düşünüyor olduğu için bu kadar göze battı. Öğrencilerinin sağlığına dair bi üzüntü göremedim.
O durum konu sahibini bağlıyor.Öğrencileri için endişelenen öğretmenlerde olduğuna eminim

Acıkcası taşıyıcı olanlar çocunluk olarak çocuklar. Çocuklar kendilerini korumada ve tedbir almada en zorlanacak grup. Yani okulda öğretmen olarak çalışmakla dışarıda başka bir meslekte çalışmak aynı değil. Çocuklar maske takmak istemiyor ister istemez aynı hava teneffüs edilecek. Ayrıca çocuklar ellerini dezenfekte etse bile ki doğru dürüst bunu yapacaklarını sanmıyorum elleri her yerde. Bir çocuk bile maskeyi 3 dakika düzgün bir şekilde takmazsa veya aynı maskeyi 2 gün üst üste takarsa bütün çocuklar ve öğretmenler korona olur. O yüzden öğretmenlere sataşmayın. Çünkü sizin çalıştığınız ortamla öğretmenin çalıştığı ortam aynı riskkte değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…