- Konu Sahibi mermaid2608
-
Ayyneeen , Allah korusun ama ya kendisi kapip ogrencilerine bulastirirsam diye dusunmemis. Sonucta o cocuklar da bizim evladimiz. Yani bir ogretmen boyle dusunur en azindan kendimce boyle dusunuyorum.Konu sahibi sadece kendini ailesini ve bebeğini düşünüyor olduğu için bu kadar göze battı. Öğrencilerinin sağlığına dair bi üzüntü göremedim.
Ben öğretmenim şu an aktif değilim ama çalışan arkadaşlarım Bodrum, Erdek, Alaçatı yayılmış halde... Bence Türkiye'de yasaklar kalkınca okullar acilmaliydi ki şimdiki rahat tayfa bugün böyle yayilmamaliydi.Avm ler restorantlar acikken okullarin kapali olmasi sacma olur. Virüs ciktigindan beri donemi en rahat atlatanlar ogretmenler bence. Bu kadar calisan insan varken siz neden calismayasiniz. Zaten örgün egitimde bile dogru duzgun egitim yok uzaktan hic olmaz 3 milyon öğrencinin gelecegi soz konusu. Gerekirse avmler kapansin ama okullar acilsin
O öğretmenlerden birisi açmış olsaydı konuyu bu kadar olumsuz tepki görmezdi. Bence okullar açılsın diyen başka meslek gruplarına saldırmak yerine, meslektaşınıza vicdan dersi verin derim.O durum konu sahibini bağlıyor.Öğrencileri için endişelenen öğretmenlerde olduğuna eminim
Herkes okulların açılmasını istiyor
Bende bundan bahsediyorum benim ogretmen cevremde tatilde ama okullar acilsin diyince agliyorlar virus diye bu ikiyüzlülük degilde nedir? Rabbim hepimizi korusun. bencillik aldı başını gidiyorBen öğretmenim şu an aktif değilim ama çalışan arkadaşlarım Bodrum, Erdek, Alaçatı yayılmış halde... Bence Türkiye'de yasaklar kalkınca okullar acilmaliydi ki şimdiki rahat tayfa bugün böyle yayilmamaliydi.
Böyle düşünmek için öğretmen olmaya gerek yok. Bende okulların açılmasını istemem, gerçekten çocuklar kendini koruyabilecek yaşta değil. Ama tutup benim aileme bana hastalık getirecekler diye de sadece kendimi düşünmem.Ayyneeen , Allah korusun ama ya kendisi kapip ogrencilerine bulastirirsam diye dusunmemis. Sonucta o cocuklar da bizim evladimiz. Yani bir ogretmen boyle dusunur en azindan kendimce boyle dusunuyorum.
Hemşireler olarak bizde tatil isteyelim olur mu sizce ? Demenizden anladım."Tatil" değil,uzaktan eğitim var.Uzaktan eğitimi yermişsiniz ama hiç canlı ders izlediniz mi ya da canlı eğitim hakkında bir hemşire olarak ne kadar bilginiz olabilir bilemedim.Ezbere konuşuyormuşsunuz gibi geldi.Neyse tartışmayacağım.Her şeyi yaşayıp göreceğizHanımefendi anlamak istemiyorsunuz sanırım beni. Şuan herkes dışarıda zaten insanlar tatilde düğünde vs... herkes evinde otursa sokaklar bos olsa anlarim ama kimse evinde degil. E o zaman neden acilmasin okullar? Cocuklar parka gidince sıkıntı yok ama okula gidincemi sıkıntı oluyor? Ayrıca ogretmenler burada ogrencileri degil kendilerini dusunuyorlar. E o zaman hemsireler olarak bizde tatil isteyelim olurmu sizce? Olmaz çünkü bizim isimiz bu. Herkes isini oz tedbirini alarak yaparsa sıkıntı olmaz. O kadar calisan iscininde cani çoluğu çocuğu var ama hepsi ekmek parasi icin çalışmak zorunda
Tatilde bir odaya en az 20 çocukla doluşuyorlar mı çok merak ediyorum...Bende bundan bahsediyorum benim ogretmen cevremde tatilde ama okullar acilsin diyince agliyorlar virus diye bu ikiyüzlülük degilde nedir? Rabbim hepimizi korusun. bencillik aldı başını gidiyor
Bence de.. e doktorlarimizi napalim?Hanımefendi anlamak istemiyorsunuz sanırım beni. Şuan herkes dışarıda zaten insanlar tatilde düğünde vs... herkes evinde otursa sokaklar bos olsa anlarim ama kimse evinde degil. E o zaman neden acilmasin okullar? Cocuklar parka gidince sıkıntı yok ama okula gidincemi sıkıntı oluyor? Ayrıca ogretmenler burada ogrencileri degil kendilerini dusunuyorlar. E o zaman hemsireler olarak bizde tatil isteyelim olurmu sizce? Olmaz çünkü bizim isimiz bu. Herkes isini oz tedbirini alarak yaparsa sıkıntı olmaz. O kadar calisan iscininde cani çoluğu çocuğu var ama hepsi ekmek parasi icin çalışmak zorunda
Tabii canım... Ben hala acilsaydi bugün tavan olmazdı görüşündeyimBende bundan bahsediyorum benim ogretmen cevremde tatilde ama okullar acilsin diyince agliyorlar virus diye bu ikiyüzlülük degilde nedir? Rabbim hepimizi korusun. bencillik aldı başını gidiyor
Benim öğrenci kardeşim var hanımefendi hangi uzaktan egitimden bahsediyorsunuz siz ? Tv de yayinlanan degildir insallah . BiZim aldigimiz baska bir egitim olmadi zira. Suan da yasina gore yetersiz bir egitim aldıHemşireler olarak bizde tatil isteyelim olur mu sizce ? Demenizden anladım."Tatil" değil,uzaktan eğitim var.Uzaktan eğitimi yermişsiniz ama hiç canlı ders izlediniz mi ya da canlı eğitim hakkında bir hemşire olarak ne kadar bilginiz olabilir bilemedim.Ezbere konuşuyormuşsunuz gibi geldi.Neyse tartışmayacağım.Her şeyi yaşayıp göreceğiz
Kimse kimseye vicdan dersi verecek kadar mükemmel değil.Kimse kimseye saldırmıyor,yorum yazarken üsluba dikkat edelimO öğretmenlerden birisi açmış olsaydı konuyu bu kadar olumsuz tepki görmezdi. Bence okullar açılsın diyen başka meslek gruplarına saldırmak yerine, meslektaşınıza vicdan dersi verin derim.
Bir kere başlık fail yaniBenim öğrenci kardeşim var hanımefendi hangi uzaktan egitimden bahsediyorsunuz siz ? Tv de yayinlanan degildir insallah . BiZim aldigimiz baska bir egitim olmadi zira. Suan da yasina gore yetersiz bir egitim aldı
Olayı özetleyen bir yorum olduOkulların açılmaması lazım. Evde çocuğu olanlar çocuktan sıkıldığı için okula kakalamaya çalışıyor, öğrencilerde evde bunalınca okul açılsın istiyor. Yanlış zihniyetler.
Aynen öyle onlarda farkinda bence ama kabullenmek istemiyorlar. Gelecegimiz cop oluyor farkindalardir umarimBir kere başlık fail yanisanki herşey güllük gülistanlık. Şemsiye açıldı bir kere hemde turizm yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?