- 23 Ağustos 2020
- 4.785
- 9.155
- 108
- 35
Karışık kalıyorlar şu an bildiğimDeprem Bölgesindeki üniversitelerde okuyan çocuklar için Farabi programi gibi bir şey yapılabilirdi. Aileler otellere yerleşirilebilirdi. Aile hayatlari da devam ederdi böylece. Kyk'da anneler kizlar bir arada, babalar oğlanlar bir arada mi olacak? Kapilarda kilit yok. Dolaplar miminum eşyaya göre tasarlanmış. Tv yok, temizlik ekipmanı yok, halı yok. Bunlar şimdi hayatî görünmeyebilir. Ama yaraların sarılması için gerekli hepsi.
Arkadaşlar bir bilgi almak istiyorum.Ne kadar saldırgan bir tavrın var.
Etrafındaki herkese bol bol sabır diliyorum.
Bu konuda bile insanları bölüyorsun.
Senin faydandan çok zararın dokunur insanlara. Tavrın kaliteni gösterir
İnanıyorsunuz yani buna? Ne olur 15 mayıs sabahı üyelik iptali yapmayın. İki lafın belini kıralım sizinle.bi yirmi yıl daha konuşmaya devam edeceksiniz
Allah korusun gerçek olmasın diye dua ediyorumorda olmadığınız için bilmiyorsunuz. insanlar yağmalanıyor bıçak çekiliyor. kaç çocuğa tecavüz edilmiş. abim polis o bölgede. 5 yaşındaki kız çocuğu ya inanabiliyormusunuz insnalar tuvaletw gitse gasp ediliyormuş. üstleri aranıp telefonlarını ellerinden alıyorlarmış size soruyorum siz olsanız çocuğunuzu yanınızdan ayırırmısınız?
Üstten bakabilecek biri olsa keşke, içim yanmaz.Üsluba baksana Olivia.Bir alışmış herkese siz, sizin gibiler diyerek üstten bakmaya, ayrıştırmaya. Provokasyonun kralını kendi yapıyor, haberi yok. Ya da var, bile isteye ortalığı karıştırıyor. Çok başarılı çok!
Her kyk tipi farkliydi. Bir koğuş sistemi biliyorum. 6 kişilik ranzalardan oluşan, bir de 1+1 2+1 daire biçiminde olanları biliyorum. Koğuşta aileler kalamaz gibi geldi bana. Ama bilmiyorum, umarim herkes sicak bir damın altındadır.Karışık kalıyorlar şu an bildiğim
Aileler olduğu için kadın erkek aynı binada
Sen onun söylediklerine katılsan muhtemelen katılmana üzülür. Öyle seviyesizsin ki.
Yazdığım mesajların hepsi orta da . Söyledıklerim orta da .Güle güle. Sen millete nasıl kes diyorsan bende sana istediğimi söylerim. Oldu sen istediğini söyle, sonra millet cevap verince hesabını vereceksin de.
Bakalım orada da halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme/aşağılama suçunu da işlediğini söyleyebilecek misin?
Sen kimsin asıl sen? Siz dediğiniz kimlersiniz bizi nelerle tehdit ediyorsunuz?
O kadar insanın canı gitmiş, malı mülkü ailesi gitmiş sen hala gelip burada saçma sapan konuşuyorsun.
Tek başına kızlar rahatsız işte Allah korusun her çeşitten millet var artık maalesef bir arkadaşın evi hasarlı mecbur kalıyor ama durum böyleHer kyk tipi farkliydi. Bir koğuş sistemi biliyorum. 6 kişilik ranzalardan oluşan, bir de 1+1 2+1 daire biçiminde olanları biliyorum. Koğuşta aileler kalamaz gibi geldi bana. Ama bilmiyorum, umarim herkes sicak bir damın altındadır.
Tüm kalbimle inanıyorum , sakın sen yapma da ğ dediğini kırarız iki lafın beliniİnanıyorsunuz yani buna? Ne olur 15 mayıs sabahı üyelik iptali yapmayın. İki lafın belini kıralım sizinle.
Hukukçu değilim canım, forumda birkaç tane var. Özelden sorabiliriz belki?
Yok da şimdi sırası mı? O gelene kadar herkes karşıt görüş de olsa güzel güzel tartışıyordu. Tartışma ile münakaşa aynı şey sanıyor herhalde. Öfke saçıyor resmen. Biz kime niye öfkelenelim ya hu? Bizim ülkemizde oldu bu felaket, etkilenen bizim şehrimiz bizim insanımız. Şurada kim kötülüğü ister şekilde yorum yapıyor? Açılsın diyen de açılmasın diyen de kendince kar zarar hesabı yapıp ona göre fikir beyan ediyor. Temelde herkes iyiliği istiyor. Sizzzz, sizin gibilerrrrrr diye nutuk atmanın ne alemi vardı?Üstten bakabilecek biri olsa keşke, içim yanmaz.
Kendisini burada biri şikayet etse, hakim buna siz kimsiniz diye sorsa şaşırıp kalır, yaptığını millet yapıyor sanıp bir de bize saldırıyor. Şaka gibi olay.
Biraz sakin olsanız... Bu üslup,saldırganlık... Neden seviyesiyle tartışamıyoruz?Aslında çok güzel bir konu açıldı. Kimilerinin muallakta kaldığı noktalar var. Sesimizin ayarını biraz düşürsek.Lütfen...kabadayılık ve bentamam abla
Yazdığım mesajların hepsi orta da . Söyledıklerim orta da .
Senin dediğin gibi halkı kin ve düşmanlıga tahrik edecek tek bir kelime yok . Siz derken ne anlamda söyledığim belli .
Ama sen aleni hayatında görmediğin tanımadığın bir insana nefret dolu şekilde hakaret ediyorsun ıkı kez yaptın bunu ve sonucuna tabi ki katlanacaksın
Sen gel kendine ! Hayırdır ya Beni görmüş sadece prokovafit , kendin gibi düşünmeyen birini görünce nasılda çıldırıyorsun !
Aynnnnen öyle , zamanı gelsin konuşun , bi yirmi yıl daha konuşmaya devam edeceksiniz , sadece konuşacaksınız . Sen ve senin gibiler .
Sen halkı bölmeye çalışmaya devam ederken iyi, insanları sen ve senin gibiler diye ayrıştırırken iyi dimi? Sen kimsin bu ülkenin vatandaşına sen ve senin gibiler diyorsun önce onun hesabını ver benim hatam varsa özür dileyip çekilmesini bilirim. Siz kendiniz insanları ayrıştırıp karşılık görünce vahh vahh bana birşeyler dediniz oluyor. Sende cezasını çekersin dilerimKes laf kalabalığı yapma yeter ,
Tartisalim o zaman kacmayalim. Herkes devekusu olmus ulkede. Ben birinci derece deprem bolgesinden biriyim. Ne siddette, ne uzaklikta, ne derinlikte deprem sehirlere ne yapar biliyorum. Bu deprem bana uzaktaydi ama 7.7 olmus 7 km de olmusu duydugum an ben kaldim gocugun altinda. Herkes kessin zirlamayi aklina basina alsin. Once zarar goren insanlarimiza garanti verilsin sonra da gorecek olan bizlere. Sekteye ugramayan tek sey cektigimiz acı oluyor nedense hep.O ayrı birsey ama ben çocuğum evde sıkıldı yorumları goruyorum bütün ailesini kaybetmiş bir öğretmen varmış gibi düşünün
24 yıl önce de aynı şeyler konuşuluyordu hala öyle
Bir sürü şey var tartışılacak
şu an iş gücüne çare yok kimsenin tartışmadigi başka konularda var ama hersey sekteye uğrayacak ben bunu söylüyorum etki alanı çok fazla
Sende karşıt görüşlü insanları sen ve senin gibiler diyerek ayrıştırıyorsun, hadi bakalım.Yazdığım mesajların hepsi orta da . Söyledıklerim orta da .
Senin dediğin gibi halkı kin ve düşmanlıga tahrik edecek tek bir kelime yok . Siz derken ne anlamda söyledığim belli .
Ama sen aleni hayatında görmediğin tanımadığın bir insana nefret dolu şekilde hakaret ediyorsun ıkı kez yaptın bunu ve sonucuna tabi ki katlanacaksın
Aynen öyle.Hukukçu değilim canım, forumda birkaç tane var. Özelden sorabiliriz belki?
Yok da şimdi sırası mı? O gelene kadar herkes karşıt görüş de olsa güzel güzel tartışıyordu. Tartışma ile münakaşa aynı şey sanıyor herhalde. Öfke saçıyor resmen. Biz kime niye öfkelenelim ya hu? Bizim ülkemizde oldu bu felaket, etkilenen bizim şehrimiz bizim insanımız. Şurada kim kötülüğü ister şekilde yorum yapıyor? Açılsın diyen de açılmasın diyen de kendince kar zarar hesabı yapıp ona göre fikir beyan ediyor. Temelde herkes iyiliği istiyor. Sizzzz, sizin gibilerrrrrr diye nutuk atmanın ne alemi vardı?
Hukukçu değilim canım, forumda birkaç tane var. Özelden sorabiliriz belki?
Yok da şimdi sırası mı? O gelene kadar herkes karşıt görüş de olsa güzel güzel tartışıyordu. Tartışma ile münakaşa aynı şey sanıyor herhalde. Öfke saçıyor resmen. Biz kime niye öfkelenelim ya hu? Bizim ülkemizde oldu bu felaket, etkilenen bizim şehrimiz bizim insanımız. Şurada kim kötülüğü ister şekilde yorum yapıyor? Açılsın diyen de açılmasın diyen de kendince kar zarar hesabı yapıp ona göre fikir beyan ediyor. Temelde herkes iyiliği istiyor. Sizzzz, sizin gibilerrrrrr diye nutuk atmanın ne alemi vardı?
Üstten bakabilecek biri olsa keşke, içim yanmaz.
Kendisini burada biri şikayet etse, hakim buna siz kimsiniz diye sorsa şaşırıp kalır, yaptığını millet yapıyor sanıp bir de bize saldırıyor. Şaka gibi olay.
Tüm mesaj ve yorumları okudum . Ortalığı ateşe veren sizsiniz . Saldırganlık hakaret ne demek bunlar ne kadar ayıp .Sen halkı bölmeye çalışmaya devam ederken iyi, insanları sen ve senin gibiler diye ayrıştırırken iyi dimi? Sen kimsin bu ülkenin vatandaşına sen ve senin gibiler diyorsun önce onun hesabını ver benim hatam varsa özür dileyip çekilmesini bilirim. Siz kendiniz insanları ayrıştırıp karşılık görünce vahh vahh bana birşeyler dediniz oluyor. Sende cezasını çekersin dilerimulasimiz dava eder de görürsün gününü.
En ucuzu ve hızlısı kyk gibi görünüyorAyrıca gerçekten her ülke problemi ya da salgında ilk akla KYK'ların gelmesi çok kaygılandırıyor. Olmamalı ya. Çocuklar zaten pandemi sürecinde maalesef çok yıprandılar. Gerçekten yok mu başka yolu?!
...En ucuzu ve hızlısı kyk gibi görünüyor
Boşverin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?