okullar açılmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karışık kalıyorlar şu an bildiğim
Aileler olduğu için kadın erkek aynı binada

Ne kadar saldırgan bir tavrın var.

Etrafındaki herkese bol bol sabır diliyorum.

Bu konuda bile insanları bölüyorsun.

Senin faydandan çok zararın dokunur insanlara. Tavrın kaliteni gösterir
Arkadaşlar bir bilgi almak istiyorum.
Normal bir forum sitesinde gelip provakatör şekilde konuşup “Siz/Siz konuşacaksınız 20 yıl daha” demek halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme olmuyor mu? Alenen böyle bir durumda halkı bölmeye çalışıyor. R -Rosa-

Allah korusun gerçek olmasın diye dua ediyorum

Üstten bakabilecek biri olsa keşke, içim yanmaz.
Kendisini burada biri şikayet etse, hakim buna siz kimsiniz diye sorsa şaşırıp kalır, yaptığını millet yapıyor sanıp bir de bize saldırıyor. Şaka gibi olay.

Karışık kalıyorlar şu an bildiğim
Aileler olduğu için kadın erkek aynı binada
Her kyk tipi farkliydi. Bir koğuş sistemi biliyorum. 6 kişilik ranzalardan oluşan, bir de 1+1 2+1 daire biçiminde olanları biliyorum. Koğuşta aileler kalamaz gibi geldi bana. Ama bilmiyorum, umarim herkes sicak bir damın altındadır.

Sen onun söylediklerine katılsan muhtemelen katılmana üzülür. Öyle seviyesizsin ki.
Yazdığım mesajların hepsi orta da . Söyledıklerim orta da .
Senin dediğin gibi halkı kin ve düşmanlıga tahrik edecek tek bir kelime yok . Siz derken ne anlamda söyledığim belli .
Ama sen aleni hayatında görmediğin tanımadığın bir insana nefret dolu şekilde hakaret ediyorsun ıkı kez yaptın bunu ve sonucuna tabi ki katlanacaksın

Tek başına kızlar rahatsız işte Allah korusun her çeşitten millet var artık maalesef bir arkadaşın evi hasarlı mecbur kalıyor ama durum böyle

Hukukçu değilim canım, forumda birkaç tane var. Özelden sorabiliriz belki?
Yok da şimdi sırası mı? O gelene kadar herkes karşıt görüş de olsa güzel güzel tartışıyordu. Tartışma ile münakaşa aynı şey sanıyor herhalde. Öfke saçıyor resmen. Biz kime niye öfkelenelim ya hu? Bizim ülkemizde oldu bu felaket, etkilenen bizim şehrimiz bizim insanımız. Şurada kim kötülüğü ister şekilde yorum yapıyor? Açılsın diyen de açılmasın diyen de kendince kar zarar hesabı yapıp ona göre fikir beyan ediyor. Temelde herkes iyiliği istiyor. Sizzzz, sizin gibilerrrrrr diye nutuk atmanın ne alemi vardı?

kabadayılık ve ben tamam abla
Biraz sakin olsanız... Bu üslup,saldırganlık... Neden seviyesiyle tartışamıyoruz?Aslında çok güzel bir konu açıldı. Kimilerinin muallakta kaldığı noktalar var. Sesimizin ayarını biraz düşürsek.Lütfen...

Kes laf kalabalığı yapma yeter ,
Sen halkı bölmeye çalışmaya devam ederken iyi, insanları sen ve senin gibiler diye ayrıştırırken iyi dimi? Sen kimsin bu ülkenin vatandaşına sen ve senin gibiler diyorsun önce onun hesabını ver benim hatam varsa özür dileyip çekilmesini bilirim. Siz kendiniz insanları ayrıştırıp karşılık görünce vahh vahh bana birşeyler dediniz oluyor. Sende cezasını çekersin dilerim ulasimiz dava eder de görürsün gününü.

Tartisalim o zaman kacmayalim. Herkes devekusu olmus ulkede. Ben birinci derece deprem bolgesinden biriyim. Ne siddette, ne uzaklikta, ne derinlikte deprem sehirlere ne yapar biliyorum. Bu deprem bana uzaktaydi ama 7.7 olmus 7 km de olmusu duydugum an ben kaldim gocugun altinda. Herkes kessin zirlamayi aklina basina alsin. Once zarar goren insanlarimiza garanti verilsin sonra da gorecek olan bizlere. Sekteye ugramayan tek sey cektigimiz acı oluyor nedense hep.

Sende karşıt görüşlü insanları sen ve senin gibiler diyerek ayrıştırıyorsun, hadi bakalım.
Fikrini insanları ayrıştırmadan beyan edebilseydin burada ben dahil kimse tepki göstermezdi sana. Siyaseti karıştıran, bir kesimi, belli bir bölümü aşağılayan sensin biz değiliz.

Eklentiler

• 720C2A36-EE62-44FD-9738-A92F7F1FCC28.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 26
Aynen öyle.
Herkes burada fikir belirtiyor, sanki birileri başkalarının iyiliğini baltalıyor gibi konuşuluyor.
Hepimiz insan gibi fikir belirtiyoruz, burada düzgünce konuşulsa herkes fikrini söylese amenna. Ne gerek var belirli bir kesimi ayırıp diğer kesimleri aşağıda görmeye? Şu kaosun içinde yapılacak şey mi?

Tüm mesaj ve yorumları okudum . Ortalığı ateşe veren sizsiniz . Saldırganlık hakaret ne demek bunlar ne kadar ayıp .
Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil ki .
Siz resmen hakaret ediyorsunuz .
“Siz ve sizin gibiler “ halkı kin ve düşmanlıga teşvik ediyorsa vah yandık o zaman .
Resmen çıldırmış gibisiniz .
Deprem oldu , ölen sayısı 30 bine yaklaştı , bişeylerden ders çıkartmak gerekirken , sırf sızın gibi düşünmediği için ortalığı ateşe vermişsiniz . Çok çok üzücü .

Boşverin..

Evet şimdi hukukçu bir arkadaş bizi aydınlatsaydı iyi olurdu.. Gerekli şikayetlerimizi gereken yere yaparız sonuç ne olacak ödü kopup eveleyip geveleyecek..

Sonra devam eder böylesi..

Allah böylelerine akıl fikir versin hem de bol bol..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…