- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
-
Ben zaten okullarin acilmasini savunmuyorum sadece calisan annelerin caresiz kaldiklarini okullar acilsin demelerinden anliyorum.Okullar acilmasin ama bu insanlarada bir cozum uretilsin demek istedim kendi adima.Burdaki yazismalar ogretmen maaslarina kadar gelmis bana gereksiz geldi acikcasi ortada kocaman bir sorun varken..peki ciddi boyutta kronik rahatsızlıgı olanlar ne yapacak?
O üyenin başka hallerini de biliyor olabilir miyim acaba ? Sizde gördüğü kadarından ötesini düşünemeyen , bundan ibaret birisiniz yüksek ihtimal. O yüzden kendimi ifade etmeme gerek yok.Kadın ne kadar da nazikçe size tavsiye vermiş ama siz yüksek ihtimal cingarlıktan anlayan birisiniz. Ben de aynı tavsiyeyi veriyorum
Çalışıyor, işten geldiğinde çocuklarla vakit geçiriyor elbette ama son dönemlerde kendisini bizden izole etmesi kararını aldık. Dün buzdolabını temizledi, az önce makineye çamaşır attı, balkonu süpürdü, oruçlu değil kalktığında kendine bir şeyler hazırladı. Çocuklar bana daha düşkün. Evli misiniz veya çocuklarınız var mı bilmiyorum ama bazı şeyler her zaman mükemmel olmuyor.Sormadan edemicem siz bunları yaparken eşiniz napiyor uyuyorsa kusura bakmayın siz suçlusunuz. Eşiniz yoksa ya da vefat etmişse yorumum için özür dilerim
Bende işten çıktım eşim calisiyor. Ne yapayım şimdi bu kadar tehlikeli bir zamanda.Ben çalışayım çocuklar okulami gitsin mi diyeyim..Devlet buna çare üretemezse bende kendi çareme bakarım.Eşimde çok aşiri yüksek maaşta almıyor ..Tuzumuzda kuru degıl yani.sağlik icin secimimim bu yönde oldu.Ben zaten okullarin acilmasini savunmuyorum sadece calisan annelerin caresiz kaldiklarini okullar acilsin demelerinden anliyorum.Okullar acilmasin ama bu insanlarada bir cozum uretilsin demek istedim kendi adima.Burdaki yazismalar ogretmen maaslarina kadar gelmis bana gereksiz geldi acikcasi ortada kocaman bir sorun varken..
Bunları yapıyorsa çalışmasına ragmen mukemmel olmasa da mükemmele yakın esiniz var gayet. Bi an nedense onun da evde oldugunu düşünmüşüm sory.Çalışıyor, işten geldiğinde çocuklarla vakit geçiriyor elbette ama son dönemlerde kendisini bizden izole etmesi kararını aldık. Dün buzdolabını temizledi, az önce makineye çamaşır attı, balkonu süpürdü, oruçlu değil kalktığında kendine bir şeyler hazırladı. Çocuklar bana daha düşkün. Evli misiniz veya çocuklarınız var mı bilmiyorum ama bazı şeyler her zaman mükemmel olmuyor.
İyide okul zorunlu ama terminal tercih meselesi , nasil bu ikisini ayni kefeye koyabiliyirsunuz...İnsanlardan cok sey bekliyorsun magic. Bosver. Biz ne diyoruz onlar ne diyor? Ekim ayinda bir milim dahi ilerleyememis olma ihtimalini dusunmuyorlar. Simdi seyahat yasaklari kalksin da sen gor,tahta bavulunu alan terminale kosmazsa ben de dark degilim. Sonra okul terminalden daha temiz deyince kiziyorlarbosver
Sizinle aslinda ayni gorusteyiz ama anlasamadik:)Nen sadece insanlarin caresizliklerini de hissettim ama okullarin acikmasi bu caresizligin çözümü degil..Demek istedim.SevgilerBende işten çıktım eşim calisiyor. Ne yapayım şimdi bu kadar tehlikeli bir zamanda.Ben çalışayım çocuklar okulami gitsin mi diyeyim..Devlet buna çare üretemezse bende kendi çareme bakarım.Eşimde çok aşiri yüksek maaşta almıyor ..Tuzumuzda kuru degıl yani.sağlik icin secimimim bu yönde oldu.
Eylül ayında virüs bitmicek o zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Laf etmek için söylemiyorum da cidden merak ediyorum o zaman ne olacak genel olarak merak ediyorumBende işten çıktım eşim calisiyor. Ne yapayım şimdi bu kadar tehlikeli bir zamanda.Ben çalışayım çocuklar okulami gitsin mi diyeyim..Devlet buna çare üretemezse bende kendi çareme bakarım.Eşimde çok aşiri yüksek maaşta almıyor ..Tuzumuzda kuru degıl yani.sağlik icin secimimim bu yönde oldu.
Eylül ayında bitmeyeceğini siz nerden biliyorsunuz bende onu cok merak ediyorum mesela...Eylül ayında virüs bitmicek o zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Laf etmek için söylemiyorum da cidden merak ediyorum o zaman ne olacak genel olarak merak ediyorum
Onlem alinacaksa hepsinde alinmali cunku. Okullarin tatil oldugu anda insanlarin naptigini gordunuz mu? Gormediyseniz hic anlatmayayim. Tercih meselesi dedigimiz seyler size gore bana gore tercih ama bir baskasina gore degil.İyide okul zorunlu ama terminal tercih meselesi , nasil bu ikisini ayni kefeye koyabiliyirsunuz...
Eşimin şu aşamada bana bir zararı yok. Evde olsa da yük olmaz. Acıksa yemek yapar yer. Mesela dün tezgahı temizledim eşimin kalkıp tost yapacağı tuttu. Tezgahta ekmek kırıntıları, gözüm seğirdi bir an. Oradan bir arıza çıkarabilirdim o an. Kendi yaptı yedi, topladı. Çocuklar babayla yarım saat oynuyorsa geri kalan zamanda bana sarıyorlar. Enerjilerine yetişemiyorum.Bunları yapıyorsa çalışmasına ragmen mukemmel olmasa da mükemmele yakın esiniz var gayet. Bi an nedense onun da evde oldugunu düşünmüşüm sory.
Insanlarin ne yaptigini gördüm hatta gormeye de devam ediyorum ve neden görmeyeyim komik olmussunuz.Tercih meselesi dedigim sey sizin orneginizeydi.Siz herkesin terminale kosacagini kastetinjz bende bunun tercih meselesi oldugunu belirttim.Her sene memleketime giderim ama bu sene düşünmüyorum sonucta tercih meselesi ama okullar acilirsa bu bir tercih degil zorunluluk olacaktir.Neyse ya birileri terminale kosacak diye okullar acilsin diyecek degilim.Onlem konusu her konuda alinmali ve herkes de uymali.Calisan anneler icin cozum uretilmeli ben zaten bu noktadayim yazdiklarimi okumamissinizdir diye yazayim dedim.Onlem alinacaksa hepsinde alinmali cunku. Okullarin tatil oldugu anda insanlarin naptigini gordunuz mu? Gormediyseniz hic anlatmayayim. Tercih meselesi dedigimiz seyler size gore bana gore tercih ama bir baskasina gore degil.
Insanlarin ne yaptigini gördüm hatta gormeye de devam ediyorum ve neden görmeyeyim komik olmussunuz.Tercih meselesi dedigim sey sizin orneginizeydi.Siz herkesin terminale kosacagini kastetinjz bende bunun tercih meselesi oldugunu belirttim.Her sene memleketime giderim ama bu sene düşünmüyorum sonucta tercih meselesi ama okullar acilirsa bu bir tercih degil zorunluluk olacaktir.Neyse ya birileri terminale kosacak diye okullar acilsin diyecek degilim.Onlem konusu her konuda alinmali ve herkes de uymali.Calisan anneler icin cozum uretilmeli ben zaten bu noktadayim yazdiklarimi okumamissinizdir diye yazayim dedim.
Tam olarak aynı şeyi düşünüyorum. Ücretsiz izin aldım, sonra eylülde okulları açtık ben işe döndüm ekimde ikinci dalga geldi bir daha izin alabilecek miyim? Ekimde bitmeyecekse neyi niye bekliyoruz? Özel okula hala ödeme yapıyorum tamam yapayım öğretmenimize maaş ödeniyor sonuçta da ben niye o zaman özel okula gönderdim?İnsanlardan cok sey bekliyorsun magic. Bosver. Biz ne diyoruz onlar ne diyor? Ekim ayinda bir milim dahi ilerleyememis olma ihtimalini dusunmuyorlar. Simdi seyahat yasaklari kalksin da sen gor,tahta bavulunu alan terminale kosmazsa ben de dark degilim. Sonra okul terminalden daha temiz deyince kiziyorlarbosver
Anlayışınız da sorun var galiba sizin yazık koronadan mı oldu yoksa hep mi böyleydinizAldığınız maaşı sonuna kadar hak ediyorsunuzherkesi aynı kefeye koymak istemiyorum ama bazı anneler diyeyim .Evde 1 çocugunun ses ve gürültüsünden,yaramazlıktan bunalan isyan eden...Diger tarafta Öğretmenlerimiz 30,40 ögrenciye eğitim vermeye çalîsiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?