Çok teşekkür ederim, belediyeye gidip ne yapmam gerekiyor nereye başvuracağım mesela bu konuda bilginiz var mı?Belediyeler , başbakanlık ve türkiye eğitim gönüllüleri vakfı falan burs imkanı tanıyor diye biliyorum.. Bi araştırın isterseniz..
Bölümüm gazetecilik, sosyoloji ile çap yapıyorum.bolumunuz neydi
* para sana asıl şimdi lazım, o yüzden geri ödemeden korkup krediden olma. madem okumaya heveslisin...
* ben kendi düşüncemi söyliyim, çap yapmak saçmalıktır. gereksiz olmasının yanında zararlıdır da. sana hiçbir şey katmaz aksine senden alır götürür... iş hayatında da sana zerre kadar fayda saglamaz.
* vakıf üniversitesinde isen bunu kullanman lazım. tam çevre yapılacak yer. şimdiden çevre yapmaya başlaman lazım. ama sen dersten kafana kaldıramayacak duruma sokmuşsun kendini...
yani küçük düşünüyorsun maalesef... kendini ezik duruma sokuyorsun durduk yere... ne gerek var?
Çap konusunda maalesef ki düşüncelerinize katılmıyorum ama kyk'yı tekrar değerlendireceğim.
Teşekkürler.
Dostum bence KYK al, cunku gercekten ihtiyacin var.Nasil odeyecegini okul bittikten sonra dusunursun, hele bir bitir. Su anda, su anki dertlerine odaklanmalisin bence, geri odeme meselesini zamani gelince dert edinirsin.
KYK'dan kredi değil burs çıkabilir durumunuz bu kadar kötü ise. Bir de okulunuzun öğrenci işleri ile görüşün derim. Mutlaka yönlendirirler.
Çok teşekkür ederim, belediyeye gidip ne yapmam gerekiyor nereye başvuracağım mesela bu konuda bilginiz var mı?
Okulda kimse benim gibi olmadığı için burs alan da yok yani sorabileceğim kimse de yok.
kendi sektorunuzden burs arastiracaksiniz. basin ve medya sektorunden. bolumun ogrenci islerine sorun iralarda burs formu varsa doldurun. bir de mesela gazeteciler cemiyet ya da iste ... grup medya vs oluyir ya onlarin web sitesinden iletisim no bulup sorun.Bölümüm gazetecilik, sosyoloji ile çap yapıyorum.
Başbakanlık bursuna başvur geri ödemesi yok! Kyk bursu baya iyi oluyor geri ödemesini şuan dert etme bitirince okulu işe başladığında rahatlıkla ödersin.
Bir dönem çap yapmış sonra bırakmış biri olarak söylüyorum ki eğer çap yapılan bölüm çok çok önü açık bir alansa yapılabilir ama değilse bence de yorulmaktan başka bir şey değil. Çap yapıp bitiren bir çok arkadaşım var. Ama şimdi ana bölümlerinden çalışmaya devam ediyorlar.günün birinde bana katılacaksın bu konuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?