Değerlendir sadece derslerinin BB olması gerek en az.Bahsettiğinizi ancak önümüzdeki senenin başında yapabilirim çünkü sene başında yapılıyor başvurular maalesef...
O zaman bu konuyu fakülte sekreterine bir danışayım olmazsa bir dilekçe yazabilirim
Yazın üç ay boyunca çalıştım ama şu an hiçbir şekilde vaktim yok bunabende kredi almanı öneriyorum canım.öyle cok abartı olmuyor geri ödemesi.hem artık işe girmedigin sürece ödemelerinde baslamıyor.tüm bunlar dısında part time calısabilirsin
İlk boş zamanımda belediyeye gideceğimbende vakıf üniversitesinde okudum.bursu ortalamaya göre veriyolar.bizde 3.0 %50,3.5 %100, 3.5 üstü para yardımıydı.
kredi alabilirsin.bi sorun çıkmaz bence çünkü erteleme oluyo yanlış bilmiyosam.
burs olarak özel bi burs ayarlamak gerek.belediyenin vatandaşları dinlediği yardım bölümü oluyo.ordakilerle bi konuş istersen durumunu.sana kendileri burs verebilirler ya da hayırseverlerden şirket sahiplerinden rica edebilirler.iş bulma konusunda çok yapılıyo bu.işverenler belediyeye işçi aradığını haber veriyo onlarda iş arayan vatandaşları oraya yönlendiriyolar.böyle bişey yapabilirler sanada.
O sorun değil çok şükürDeğerlendir sadece derslerinin BB olması gerek en az.
O sorun değil çok şükür
Kesinlikle ben de böyle düşündüğüm için krediye yanaşmıyorum işte. Babamla da konuştum, ilgilenecekmiş :)Konunun tamamını okudum.
Bence geri ödemeli bursa bulaşmak gereksiz, psikolojik açıdan rahatsız edici.
Okulu borçlu olarak bitireceksin resmen.
Sonra iş bulma derdine düşmeden borç derdine düşeceksin.
Ayrıca okuduğun bölüm öyle 3,000-5,000 tl ile işe başlayacağın bi meslek değil. İyi düşün, aç karnını bile zor doyurabilirsin.
O sebeple bence sen babanla konuş, memleketinin derneği/federasyonu her neyse oraya başvur.
Ama dönem ortasında sonuç alabilir misin bilmiyorum...
bence de.. biz keyfi alıyoruz sanki.. okulu bırakacak noktaya geldim diyor, krediye burun kıvırıyor...Bu kadar zor durumdaysanız kyk kredisini alın neden bu kadar korkuyosunuz anlamadım. Hem simdi cok zor durumdasınız hem de ilerde ayak bagı olmasın diyosunuz. Biraz hem pastam dursun hem karnım doysun gibi olmus bu. Ben zor durumda olmadıgım halde alıyorum krediyi keza cogu arkadasım da oyle. Hem ailenizi de uzmemis olursunuz. Belki kredi degil burs cıkar basvurun en azından.
Aa yalnız çok yanlış bi düşüncedesin.merhaba, ben istanbul'da bir vakıf üniversitesinde %100 burslu bir 2. sınıf öğrencisiyim. ailemin ekonomik durumu çok iyi değil neredeyse sadece mutfak masraflarına yetiyor. okula gidip gelmem bile o kadar zor ki yol param karşılansa bile ferahlayacağım. ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yani nasıl bir yerden burs bulabilirim. geçen seneyi zor geçirdim çok şükür derslerim de çok iyi. bu sene çift anadal yapıyorum iyice yoğunlaştım. okulda saatlerimi geçiriyorum, en ucuz yemek 10 TL özel üniversite olduğu için. çoğunlukla evden götürdüğüm meyvelerle günü geçiştiriyorum. bu ay aylık akbil bile yapamadım. ailem de çok üzülüyor ama durum ortada. kyk burslarına güvenmiyorum çünkü geri ödemeli. bu bursu kullanan çoğu insan pişman oluyor ve ben ilerde bunun bana ayak bağı olmasını istemiyorum. bana burs yardımı yapamayabilirsiniz bir çoğunuz ama en azından nereden bulabileceğime dair tüm fikirlere açığım. bana ne şekilde ne miktarda olursa olsun burs yardımı yapacak kişiye gereken her belgeyi temin ederim.
Bu kadar zor durumdaysanız kyk kredisini alın neden bu kadar korkuyosunuz anlamadım. Hem simdi cok zor durumdasınız hem de ilerde ayak bagı olmasın diyosunuz. Biraz hem pastam dursun hem karnım doysun gibi olmus bu. Ben zor durumda olmadıgım halde alıyorum krediyi keza cogu arkadasım da oyle. Hem ailenizi de uzmemis olursunuz. Belki kredi degil burs cıkar basvurun en azından.
Canim vakif universitelerinin cogunda calisma bursu oluyor onu.bir arastir bir de.okul yonetimiyle konus bu durumda ki ogrencilere.ulasim ve yemekte ucretsiz kullanim hakki veriyorlar. Bir bunlari arastir bir de yonetimle konusmerhaba, ben istanbul'da bir vakıf üniversitesinde %100 burslu bir 2. sınıf öğrencisiyim. ailemin ekonomik durumu çok iyi değil neredeyse sadece mutfak masraflarına yetiyor. okula gidip gelmem bile o kadar zor ki yol param karşılansa bile ferahlayacağım. ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yani nasıl bir yerden burs bulabilirim. geçen seneyi zor geçirdim çok şükür derslerim de çok iyi. bu sene çift anadal yapıyorum iyice yoğunlaştım. okulda saatlerimi geçiriyorum, en ucuz yemek 10 TL özel üniversite olduğu için. çoğunlukla evden götürdüğüm meyvelerle günü geçiştiriyorum. bu ay aylık akbil bile yapamadım. ailem de çok üzülüyor ama durum ortada. kyk burslarına güvenmiyorum çünkü geri ödemeli. bu bursu kullanan çoğu insan pişman oluyor ve ben ilerde bunun bana ayak bağı olmasını istemiyorum. bana burs yardımı yapamayabilirsiniz bir çoğunuz ama en azından nereden bulabileceğime dair tüm fikirlere açığım. bana ne şekilde ne miktarda olursa olsun burs yardımı yapacak kişiye gereken her belgeyi temin ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?