Okulu bırakıp evlenmek istiyorum

Istersen 10 sene oku 1 senelik evlilikten bile guzel ozgur olursun sacmalama

Kocitoma renkli şekil şukul sunumlar hazırlamak istiyorum bilin bakalım ne yok?

Yavrum okulunu oku her türlü ordan ekmek çıkar bizim hocalarımızdan biri espirisine derdi burdan buldunuz buldunuz bulamadınız daha bakınmayın eş için diye hakkıymış

Niye ve neden evlilik?Bu kadar basit mi geliyor size evlilik.İnan bana bu kadar basite alınacak birşey değil.Daha okulunun sorumluluğunu alamamışken evlilik gibi ciddi bi kurumun ağır sorumluluğunu mümkün değil alamazsın.Acı konuştum ama böyle yapanların sonu keşke okusaydımla bitiyor

Neey amerigada yüksek lisans mı yeni gördüm kız hallem benim Türkiyedeki yl da sırtıma ağrılar girmeye başladı göz numaram 0.50 numara birden arttı dönemin bittiğine bile sevinemiyorum çünkü manyak hocam beni salmıyor. Kutuphanede finallere çalışan insanlara imreniyorum. Sen final haftasından bile bıkmışken master nasıl yapacaksın hemi de amerigada? Ha diyorsan ki ben zekiyim sen Türkiye'de bile zorlandiysan senin sorunun o zaman çalıştır kafanı finalleri ver çünkü değil yuksek lisans yapmak senin işe bile gitmeni istemeyecek kocan olabilir ona göre diplomasız evlilik hayalleri kur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…