Okulu bırakıp evlenmek istiyorum

sonradan çok pişman olacağınız kararlar vermeyin. net olarak söylüyorum okulu bırakırsanız ve evlenirseniz ki evlenmeseniz bile okulu bırakırsanız çok ama çok pişman olacaksınız. uzasın okulunuz ne olacak ki, çalışmaya devam edin 2020 senesinde değil de 2022 de mezun olun. okulu bırakıp evlilik gibi bir düşünceye girmeyin. evlilikte hiç birşey yok.

Evlendim.
Okurken
Ama evlenmeseydim dediğim çok oldu
Evlenecek kimsede yok hayatımda
Boşver evlenme.

Amin canım.Hepimiz okuyalım inşallah.Sonra ne insanlar kandırılıyor dimi?Kandırılmayalım anneler olarak; Okuyalım ,alnımız açık,göğsümüz hep dik olsun ki geleceğe ışık olalım

Amin canım çok doğru söylüyorsun. Bir kadın için okumak bir erkekden bile daha önemli. Hem kendi ayakları üzerinde güçlü durabilmesi hem de güzel nesiller yetiştirmesi için şart. Bende 2 yıllık bölüm bitirdim, evliykende açıköğetimden 4 yıllık yeni bölüm bitirdim hatta aynı zamanda hamilelik ve çocuk büyüttüm. Çok da iyi yapmışım şimdi 2.bitirdiğim bölümün ekmeğini yiyorum. okumanın zararı yoktur faydası çoktur.

Şaka yapıyorsun.Ben evliyim.Bi üniversite bitirdim evlenmeden önce.Simdi 1 çocuğum var ve hamileyim.2.üniversite okuyorum.Finaller var ders calisiyorum.Benim yaptığım çılgınlık galibaBende mi bıraksam ki geçerli sebeplerim var.Ev isleri,çocuk,hamilelik,koca....

Şaka bir yana bence aklını başına al acilen.Okulunu bitir.Koca kaçmıyor.Basini duvarlara vurma sonra.

aferin böyle devam et...
evlenmek çok önemli çünkü!!
ilerde kocanın eline bakarsın artık harçlık versin diye..

Final haftası ben de böyleydim sevgilim yoktu ama acaba evlensem mi diye düşünmüyor değildim Şimdi sevgilim varken(ayrıldık şu an) yuksek lisans yapmaya başladım bana hiç destek olmadı evlenelim dedi ben adamı erteledim ve ayrıldık. Hiç de pişman değilim iyi ki evlenmedik değil okul, hayatım mahvoldurdu Benim durum bir yana bunun capsleri de yapılıyor bu herkesin final haftası aklından geçmiştir ama sizinki ciddi gibi konu açtığınızda göre.Aklınızı başınıza alın koca giderse elinize diplomaniz kalacak. Ben terk edildim, elimde egitimim kaldı. Ya onun için, evlenmek için okulu bırakıp da terk edilseydim?

Eğitimin sana verecegi ozguven ve iş yerine başkasına muhtac olmayı tercih edersen, ileride yaşayacağın ama su an 'birsey olmaz' diyerek ihtimal vermedigin ama kesinlikle yasayacagin magduriyetlere de sen sebep olursun. Bu eğilimler daha cok zor süreçlerde kimseden destek görmediğini düşünen genc bireylerde görülüyor. Ilk okul lise cağında bile böyle düşünen çocuklar var. Kimse senin kendine vereceğin hayatı veremez. En önemli cağların, geleceğine yatırım yapacağın cağların bu zamanlar. Elbette zorlukları olacak. O zorluklar seni olgunlastıracak. Kendini düşün. Bir erkek sana geleceğini veremez, bu psikoloji ile evlenirsen ancak geleceğini kısıtlar.

Ağzın bala batar, okulu bırakıp evlenirsen. Koş...

ne okuyorsunuz makine mühendisliği mi

Yaa sabır! Evet evlenince hayat güllük gülistanlik Koş hemen tanımadan ilk tanıştığın adamla evlen de gör gününü. Okuyup calismaya baslamadan isiniz gucunuz olmadan evlenmeyin. Bu devirde kadın çalısmali, sartlar calışmak zorunda olduginu gosteriyor. Hazir universiteyi bitirmene az kalmis. Derdin ne? Evlenince universitedeki dersten kalma can sıkılma dertlerini cok arayacaksin. Benden söylemesi.

Şaşırma.! Pişmanlıktan kafanı duvarlara vurursun sonra.

Canım seni çok iyi anlıyorum.Benim de dün finallerim bitti ,2 hafta sürdü.Benim de derslerim zor ve hepsi ezber (sağlık bölümü 3. sınıfım). Kolay olan bölüm yok ki ,kolay olsa herkes üniversite okur.Ben de çok çalışıyorum 1 ay öncesinden başlıyorum .Çok yüksek alamasam da sınıfı geçiyorum.Çevremdeki yaşıtlarım evlendiler, gördüğüm kadarıyla çoğu mutsuz,kocalarının eline bakıyorlar ,onlar izin vermezse istedikleri şeyi bile yapamıyorlar.Öğrencilik de bitiyor elbet dişini sıkmaya çalış.

burada öğrendiğim bir şeyi yapıp diğer birkaç konuna baktım, umarım trollüyorsundur : d

amerika'da mı ingiltere'de mi yl yapmalıyım diye bi soru sormuşsun, oldukça eğlenceli bi soru olmuş.
birisinde de bi ilaç firmasını sormuşsun çalışmak zor mu diye sanırım ve okuduğun kimya bölümünü bırakmayı düşünüyorsun.

bi uzmandan yardım almanı tavsiye ederim. psikiyatr ya da psikolog ve tabii ki okulunu bırakma.

cok degisik bir ruh haliniz var. Bir amerikada yüksek lisans yapma düsünüyorsunuz bir okulu birakip evlenmeyi. Özel hayatinizda sürekli birileri var. Tabi bu kimseyi ilgilendirmez ama duygulariniz cabuk tüketiyor ve herseyi ucta yasiyorsunuz ama normal gelmedi. Herkezin gel-gitleri olabilir depresif zamanlari ama sizinki sürekli böylemis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…