Amin canım.Hepimiz okuyalım inşallah.Sonra ne insanlar kandırılıyor dimi?Kandırılmayalım anneler olarak; Okuyalım ,alnımız açık,göğsümüz hep dik olsun ki geleceğe ışık olalımSizi azminizden dolayı tebrik ediyor ayakta alkışlıyorum.Yolunuz hep açık olsun
sonradan çok pişman olacağınız kararlar vermeyin. net olarak söylüyorum okulu bırakırsanız ve evlenirseniz ki evlenmeseniz bile okulu bırakırsanız çok ama çok pişman olacaksınız. uzasın okulunuz ne olacak ki, çalışmaya devam edin 2020 senesinde değil de 2022 de mezun olun. okulu bırakıp evlilik gibi bir düşünceye girmeyin. evlilikte hiç birşey yok.Gerçekten okuldan bıktım daha bitmesine 1 bucuk sene var uzamazsa final haftam ama hiçbirşey anlamıyorum çoğundan kalıcam okumak bana göre değil bence şuan bırakasım var bırakmasam bile 1 2 sene uzayacak ne yapıcam ben böyle ya git evlen diyor içimden bir ses ama sevgilimde yok
Amin canım.Hepimiz okuyalım inşallah.Sonra ne insanlar kandırılıyor dimi?Kandırılmayalım anneler olarak; Okuyalım ,alnımız açık,göğsümüz hep dik olsun ki geleceğe ışık olalım
ne okuyorsunuz makine mühendisliği miGerçekten okuldan bıktım daha bitmesine 1 bucuk sene var uzamazsa final haftam ama hiçbirşey anlamıyorum çoğundan kalıcam okumak bana göre değil bence şuan bırakasım var bırakmasam bile 1 2 sene uzayacak ne yapıcam ben böyle ya git evlen diyor içimden bir ses ama sevgilimde yok
Ilk yaptiklari o oluyor. Evlenmeyi bilir ama korunmaktan bihaberdirler. Çok sinirlendim bu konuya.Ne halt yersen ye yeter ki çocuk yapma!!!
ama sevgilimde yok
Türkçeyi de katletmişlerAhaha ya yemek yaparken aklima hep noktam geliyor, tuncerin her kelime arasin başına sonuna noktam diyor ne demek istiyor
Ne demek istiyor demiş birdeTürkçeyi de katletmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?