Okulu bırakıp evlenmek istiyorum

Başlığa ayrı güldüm sonra evlenmek için aday yok konusuna ayrı güldüm Bence bir anlık gelmişler sana biraz sabır geçer gider tatlım

evlen diyor içimden bir ses
O sese söyle bir an önce sussun. Evlilik bi kaçış noktası değil ki doğru adamla çok mutlu bir evlilik yapmış olsan bile bir sürü sorumluluğun olacak . O zaman bu günlerini özlersin emin ol mesleğini eline almadan sakın böyle birşey yapma.

Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz. Bulunduğunuz yere, sınıfa gelene kadar kimbilir ne emekler verdiniz, keza aileniz de szi okutmak için ne fedakarlıklar yaptı kimbilir?.. Hiç değilse emeklerinizi, ailenizi ve geleceğinizi düşünün.. Evlenip eşinizin vereceği harçlığa talim etmek mi, okuyup, meslek sahibi olduktan sonra evlenip kendi kazancınızın güvenliğiyle yaşamak mı?..

Aslinda biraz ironiyle yazmistim yorumumu. Egitimimi hicbir adama degistirmem ama hayatima renk katacak bir sevgili fena da olmaz hani.

Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.

Aslinda biraz ironiyle yazmistim yorumumu. Egitimimi hicbir adama degistirmem ama hayatima renk katacak bir sevgili fena da olmaz hani.

Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.

Ben senin asıl niyetini anladım kuzum. Yazdıklarım senden daha çok konu sahibine ama anlamak isteyecek mi bilmiyorum.
Tam ters seni örnek alması içindi laflarım.

Sevgili güzel olur tabi canım en güzel çağlarınızdasınız. İnsan kendini ve hedeflerini amacını bildikten sonra bir sevgilinin hiç bir zararı olmaz hatta faydası olur. Benimde lisede, üniversitede sevgilim vardı ama hiç bir zaman ölüp yok olmadım uğurlarına, okuluma baktım o herşeyden daha önemliydi. Hani derler ya kadınlar; çocukta yaparım kariyerde. Yeter ki kadının ayakları yere sağlam bassın, ne istediğini bilsin, hayatını kendi elinde yönetsin. Kadınların başaramayacağı bişey yoktur. İnşallah sende yaşadığın zorlukların meyvelerini zamanı geldiğinde alacaksın

Fİnal haftası Olur böyle şeyler :). Ama ileriyi düşün evlilik mutlaka olur ama okulu okuyacak zaman ve heves bulamaZsın. Az kalmış zaten zaman su gibi akıyor. Bence özellikle bir kadın mutlaka okumalı. Çevremde görüyorum en basitinden çocuğuna ödev yaptıramıyor daha birinci sınıfta öğretmen tutuyorlar. Ekonomik özgürlüğün yanı sıra sana Katacak çok şeyi var üniversite hayatının. Bilgili, donanımlı , geniş perspektifli kadınlar lazım:)

Evlenince de üniversite yıllarını ararsın

biz de hep vize finallerde of pof ederdik

keşke o yıllarda olsam

hayatımın en rahat dönemi imiş

uzasın okul ne olacak allah askına dünya sonu mu?

Final haftası travması yaşıyor olmalısın.Çoğu öğrenci bunu yaşıyor, dibe düştün ama yeniden çıkacaksın.Sonra düzelecek mi ?Hayır.Bu bir süreç, bireysel yatırım.Bölümünü sevmiyor olman, çalışma alışkanlığının olmaması vs gibi sebepler de seni bu duruma sokabilecek diğer sonsuz etmenler. Ne kolay ki okumak zor olmasın? Sosyal aktiviteler işte bu güne duruyor.Kendini sevdiğin bir klüpte vakit geçirerek motive edebilirsin.

Sevgili bulup evlenme aşamasına gelmen, ailelerin tanışmasıydı, sözü, nişanı, düğünü derken zaten en az 1.5 sene geçer. O da doğru kişiyi bulursan.

Ben ailemden dışarıda 6 yıl okudum nişanlım 6 yıl bekledi beni niye?Çünkü beni düşündü ayaklarım yere sağlam bassın istedi ve bekledi,ben zaten ilkokuldan sonra okuyamamanın acısını 6 yıl okumayarak çıkartmıştım.VE dışardan orta okulu verip ardından liseye 17 yaşında yazıldım ,20 yaşında liseden mezun oldum ve üniv. yi kazandım ardından ne zorluklarla dgsyi kazandım bi 4 yıl daha okudum hepsi neden biliyormusun?Sadece kimseye muhtaç olmayım diye, sadece masa başında oturup çalışabileceğim iş bulayım(kalp romatizmamdan dolayı ayakta çalışamam) ,ekonomik özgürlüğüm olsun eşime destek çıkabileyim diye.Ben de ablamlar gibi koca bulup evlenirdim hemen ama ben zoru seçtim iyi ki de okumuşum.Keşke dememek için kendini motive et.Allah kötü kocaya düşürmesin ,koca herşey değil herşey SENSİN!UNUTMA!

Aferin tebrik ediyorum seni evladım,gençliğe evlenmeye can atanlara çok güzel bir örnek olmuşsun.
Okuyup geleceğe sağlam ayakla basmayı başarmışsın..

Aferin tebrik ediyorum seni evladım,gençliğe evlenmeye can atanlara çok güzel bir örnek olmuşsun.
Okuyup geleceğe sağlam ayakla basmayı başarmışsın..
Teşekkür ediyorum.Biz okumazsak çocuklarımız okur mu ?Okumaz!Onlara örnek olmak için bile dayanmak gerek.Okumak çalışmaktan zor değil,İnsan isterse hele kadın isterse herşeyi başarır.Allah hayırlı gençlerimizin ,okuyan gençlerimizin sayısını arttırsın.

Sizi azminizden dolayı tebrik ediyor ayakta alkışlıyorum. Yolunuz hep açık olsun

Rica edrim ne demek,çok güzel bir örnek olmuşsun,böyle gençleri görünce gurur duyuyorum kendi adıma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…