O sese söyle bir an önce sussun. Evlilik bi kaçış noktası değil ki doğru adamla çok mutlu bir evlilik yapmış olsan bile bir sürü sorumluluğun olacak . O zaman bu günlerini özlersin emin ol mesleğini eline almadan sakın böyle birşey yapma.evlen diyor içimden bir ses
Boşver sen o parlak fikirleri kuzum senin yolun daha hayırlı. Okuluna bak işlerinde rastgitsin inşallah. Bu hayatta evlenince herkes çok mutlu olup bütün dertlerden sıyrılsaydı etrafı bu kadar boşanmalar sarmazdı dimi. sonra gelecekler buraya kocam beni sevmiyor beni aldatıyor dayak atıyor beni aşağılıyor daha neler neler. Herşeyin bir zamanı bir sırası var sen bu sırayı bozarsan hayatın alt üst olur dimi ama sen sağlam bi şekilde ilerle yolun açık olsun.
Aslinda biraz ironiyle yazmistim yorumumu. Egitimimi hicbir adama degistirmem ama hayatima renk katacak bir sevgili fena da olmaz hani.
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.
Ben ailemden dışarıda 6 yıl okudum nişanlım 6 yıl bekledi beni niye?Çünkü beni düşündü ayaklarım yere sağlam bassın istedi ve bekledi,ben zaten ilkokuldan sonra okuyamamanın acısını 6 yıl okumayarak çıkartmıştım.VE dışardan orta okulu verip ardından liseye 17 yaşında yazıldım ,20 yaşında liseden mezun oldum ve üniv. yi kazandım ardından ne zorluklarla dgsyi kazandım bi 4 yıl daha okudum hepsi neden biliyormusun?Sadece kimseye muhtaç olmayım diye, sadece masa başında oturup çalışabileceğim iş bulayım(kalp romatizmamdan dolayı ayakta çalışamam) ,ekonomik özgürlüğüm olsun eşime destek çıkabileyim diye.Ben de ablamlar gibi koca bulup evlenirdim hemen ama ben zoru seçtim iyi ki de okumuşum.Keşke dememek için kendini motive et.Allah kötü kocaya düşürmesin ,koca herşey değil herşey SENSİN!UNUTMA!
Teşekkür ediyorum.Biz okumazsak çocuklarımız okur mu ?Okumaz!Onlara örnek olmak için bile dayanmak gerek.Okumak çalışmaktan zor değil,İnsan isterse hele kadın isterse herşeyi başarır.Allah hayırlı gençlerimizin ,okuyan gençlerimizin sayısını arttırsın.Aferin tebrik ediyorum seni evladım,gençliğe evlenmeye can atanlara çok güzel bir örnek olmuşsun.
Okuyup geleceğe sağlam ayakla basmayı başarmışsın..
Ben ailemden dışarıda 6 yıl okudum nişanlım 6 yıl bekledi beni niye?Çünkü beni düşündü ayaklarım yere sağlam bassın istedi ve bekledi,ben zaten ilkokuldan sonra okuyamamanın acısını 6 yıl okumayarak çıkartmıştım.VE dışardan orta okulu verip ardından liseye 17 yaşında yazıldım ,20 yaşında liseden mezun oldum ve üniv. yi kazandım ardından ne zorluklarla dgsyi kazandım bi 4 yıl daha okudum hepsi neden biliyormusun?Sadece kimseye muhtaç olmayım diye, sadece masa başında oturup çalışabileceğim iş bulayım(kalp romatizmamdan dolayı ayakta çalışamam) ,ekonomik özgürlüğüm olsun eşime destek çıkabileyim diye.Ben de ablamlar gibi koca bulup evlenirdim hemen ama ben zoru seçtim iyi ki de okumuşum.Keşke dememek için kendini motive et.Allah kötü kocaya düşürmesin ,koca herşey değil herşey SENSİN!UNUTMA!
Teşekkür ediyorum.Biz okumazsak çocuklarımız okur mu ?Okumaz!Onlara örnek olmak için bile dayanmak gerek.Okumak çalışmaktan zor değil,İnsan isterse hele kadın isterse herşeyi başarır.Allah hayırlı gençlerimizin ,okuyan gençlerimizin sayısını arttırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?