Merhaba kızlar, bu yıl üniversite kazandım. İzmir’e geldim okuduğum bölüm beni çok zorluyor ve 4 aydır hep tek başıma takılıyorum kaldı ki tek başıma olduğum için derslere bile girişim gelmiyor herkes gruplaşmış durumda kyk yurdunda kalıyorum ve oda 6 kişilik onlarda kendi aralarında arkadaşlar son seneleri ilk senelerinden beri aynı odadalarmış odada sürekli bir kavga gerilim oluyor. Bölüm beni çok zorluyor ve yalnız olmak da öyle. Daha doğrusu yakın olduğum bir kız vardı sınıftan fakat hiçbir sebep yokken aramayı sormayı kesip sınıfta grup halinde kızlarla takılmaya başladı. Ben de tek başına dersten verim alamıyorum çünkü sınıfta bir tek ben tekim. Aklımda yatay geçiş yaparak hem okulu hem de bölümü değiştirmek var fakat cesaretim yok ama biliyorum ki 4 yıl böyle geçmez 1 aydır derslere girmiyorum bu durumlardan dolayı. Yatay geçiş de dönem arası olmuyormuş sene sonunu beklemek gerekiyormuş ama diğer dönemi bitirmem çok zor bu durumda o kadar bunaldım ki size anlatamam her gün ağlıyorum her gün. Sizce bölümü 2.dönem dondurup seneye başka bir şehirde başka bir bölüm okumalı mıyım? İşin içinden çıkamıyorum lütfen yardım edin