- 21 Mart 2012
- 788
- 118
- 323
- Konu Sahibi cici123456
Bence sınavlarına bak, burada zaman kaybetme daha fazla.
Ben çalıştıktan sonra her şeyın başarılabılecegını düşünüyorum ve buna ınanıyorum, yazılı sınavlar için. Önyargılı olma, anlayamıyorum deme, senin neyin eksik ki yapanlardan. Yetenek gerektiren şeyler bile çalışmakla çok güzel yapılabiliyor, doğuştan gelmesi gereken yetenek bile gelişebiliyor çalışmakla. Çalışmanın azmin elinden bir şey kurtulmaz. Sen kendini soğutacagına, dişini sık ve okulunu bitir bence. ortada o kadar emek var. bir yandan da açıköğretim okumak istersen okursun, engel degıl. ben çalışarak çok şeyler başardım, sen de aynı şekılde başarabilirsin. Başarılar.
bakın herşey çalışınca başarıla bilir tabiki 4 sene bitti bitirmem için 4 sene daha lazım bana okuyanların yarısı okuduğu şehri sevmez bende sevmiiyordum sevmeye çalıştım sevdim arkadaşlarım oldu kazıklara doyamadım boşver kızım önüne bak dedim önüme baktım çalıştım çabaladım geçen sene 3. senemdi 1 sınıf derslerini yeni verebilmiştim 88 liyim 93 ve 94 lüler okuyorum onada eyvallah ama olmuyor anlamıyorum yapan gerçekten istediğinden yapıyor anladından yapıyor ama ben anlamıyorum tek başımayım burda 4 duvar artık beni sıkıyor eve gitsem annem var iyi anlaşırız biz annemle oyalanacak kendimi geliştirebilceğim şeyler var ben burda kendi zamanımdan yiyorum yedirtiyorum iyi niyetimden başıma gelmeyen kalmadı Allah daha beterinden korusun o yüzden artık sabrım kalmadı istesem yaparım ama artık istemiyorum çok ağladım kim duydu sesimi hiç kimse okadar derdim vardı kim dinledi hiç kimse burası artık katlanabilceğim yer değil Rabbim hayırlısını versin