okulu dondurmalı mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neler oluyor mesela odada. Laf mı sokuyorlar devamlı tartışma mı çıkarıyorlar.

Çok teşekkkür ederim

Yurt nakil talebinde bulundum ama sonuçlanmadı 3 yurt var totalde bu dönem çıkacağını düşünmüyorum.. Eve geçecek durumum da yok gibi ayrıca eve geçersem daha çok sıkılacağımı düşünüyorum

açıklama için teşekkür ederim fakat bu küçük hanıma yardım etmeye gerek yokmuş zaten
Stresli bir zamanımda sorduğum soruya bilginiz olmamasına rağmen dalga geçer gibi cevap veren sizsiniz ve evet sizden yardım istemiyorum sizin haricinizde güzel yorum yapan kimseye böyle bir tavrım olmadı

Stresli bir zamanımda sorduğum soruya bilginiz olmamasına rağmen dalga geçer gibi cevap veren sizsiniz ve evet sizden yardım istemiyorum sizin haricinizde güzel yorum yapan kimseye böyle bir tavrım olmadı

eğitim-öğretim sürecine dahil olmayı başarabilirsen umarım haddini de bilirsin. hayatında bol şans.

Müdire hanımdan randevu alarak onunla bu hususu görüş. O sana pozitif ve motive edici insanların olduğu bir ortam ayarlayacaktır. KYK başta çok zor gelir ama güzel arkdaşlıklar bunu dengeler

eğitim-öğretim sürecine dahil olmayı başarabilirsen umarım haddini de bilirsin. hayatında bol şans.
ahalalaşslağwi ben 13 yıldır dahilim zaten keşke sen de kendini eğitsen biraz sabah akşam forumda kocalarıyla problem yaşayan kadınları azarlamaktan had bilmenin ne olduğunu unutmuşsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…