- 10 Ocak 2022
- 3.065
- 6.022
- 108
- Konu Sahibi Ben lanet bir sismanim
Myp de not ortalaması söz konusu değilnot ortalamasının da söz konusu olduğu bir sistemde %100 kontejandan yararlanacak kişi olacağınıza dair inancınız gözlerimi yaşarttı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Myp de not ortalaması söz konusu değilnot ortalamasının da söz konusu olduğu bir sistemde %100 kontejandan yararlanacak kişi olacağınıza dair inancınız gözlerimi yaşarttı.
ya tartışır gibi sürekli savunmak istemem ama işten bile dönünce en azından eve gelip biraz kafa dinlemeye fırsat var. Benim derslerimin tam gün olduğu haftada 1 gün sadece. Diğer 3 gün yarım bir gün online. Full yurtta geçiyor zamanım. Çok zor geliyor
Myp de not ortalaması söz konusu değil
Çok teşekkkür ederimCanım memnun degilsen kendini zorlama.Burdaki hanımların genelinin yaşı üniversite çağından ileri.O yüzden anlamamışlar durumu.Evet myp ile sıralaman,puanın tutuyorsa alttan dersinin kalmasının önemi olmadan geçiş yapabilirsin.Her sene mevcudun yüzde otuzu kadar kontenjan açmak zorundalar zaten.İçinde kalmasın belki sosyalleşecek başka yer bulabileceksen bu dönem de üniversitene git şansını dene fakat yapamazsan mutsuz olduğun yerde durma.Basarilar dilerimm
Farklı bir şehirde tek başıma bir şeyleri başarmak istedim biraz ama olmadıKeşke başından kendi sehrini tercih etseydin neden öyle yapmadın
Yurt nakil talebinde bulundum ama sonuçlanmadı 3 yurt var totalde bu dönem çıkacağını düşünmüyorum.. Eve geçecek durumum da yok gibi ayrıca eve geçersem daha çok sıkılacağımı düşünüyorumBen de ilk sene yurt camından uzun uzun bakar yatay geçişi araştırırdım sonra sevmeye çalıştım çünkü aile yanı benim için daha parlak olmayacaktı. Rahat ederim diyorsan geçmeye çalış tabi.Yine de yurt yaşamının, hayatının sadece bir bölümünde var olacağını unutma. Yani o günler geçip gidecek. Başka bir yurda geçmeyi deneyebilirsin. Eve geçmeni tavsiye etmem.
Yok böyle bir şey değildi de ortak alanda yaşamayı bilmiyorlardı kısacası şu an odamı değiştirdim amaNeler oluyor mesela odada. Laf mı sokuyorlar devamlı tartışma mı çıkarıyorlar.
Stresli bir zamanımda sorduğum soruya bilginiz olmamasına rağmen dalga geçer gibi cevap veren sizsiniz ve evet sizden yardım istemiyorum sizin haricinizde güzel yorum yapan kimseye böyle bir tavrım olmadıaçıklama için teşekkür ederim fakat bu küçük hanıma yardım etmeye gerek yokmuş zaten
Stresli bir zamanımda sorduğum soruya bilginiz olmamasına rağmen dalga geçer gibi cevap veren sizsiniz ve evet sizden yardım istemiyorum sizin haricinizde güzel yorum yapan kimseye böyle bir tavrım olmadı
ahalalaşslağwi ben 13 yıldır dahilim zaten keşke sen de kendini eğitsen biraz sabah akşam forumda kocalarıyla problem yaşayan kadınları azarlamaktan had bilmenin ne olduğunu unutmuşsuneğitim-öğretim sürecine dahil olmayı başarabilirsen umarım haddini de bilirsin. hayatında bol şans.