- 28 Kasım 2014
- 309
- 57
- 43
- 33
- Konu Sahibi milkyminty
-
iktisat bölümüm benim ev arkadaşlarımla 2.sınıfta çok problemerım oldu ev vs bulamadım tam sınav zamanlarına geldi ve sonrasında da bir türlü toparlayamadımBolumunuz neydi bir de neden uzadi tembellik mi yoksa sagliksal vs bi sorun mu ailenize ne olursa olsun soylemelisiniz bence
benim iktisat sizin neydi asla öyle birşey yapmam girmiştm öylesine 75 almıştım ancak özel sektörde olsa çalışmak istiyorumbölüm nedir ve bende uzattım kpss lise memurluğa hazırlanıyorum
ben okulumu sevmiyorum nasısl bitireceğim onu da bilmşyorum 1 yıl uzadı hemde . kafam çokkarısık . iş bulursunda . iktşsat alanında zor bence , yani daha okulun bitmediği için iş falan vermezler . ama baska işler bulabilrsin o da işçi olarakiktisat bölümüm benim ev arkadaşlarımla 2.sınıfta çok problemerım oldu ev vs bulamadım tam sınav zamanlarına geldi ve sonrasında da bir türlü toparlayamadım((
çok üzülürler ben diploma işleri için gidiyorum diyeceğim sınavlara bir de okulum şehir dışında
çok teşekkür ederim motive ettiniz :)Yani bölümle alakalı illaki diploma isterler ama başka bir işte niye çalışmayasınız ki. Ailenizden farklı bir ildeyseniz daha kolay olur aslında. Yarım gün çalışıp diğer zamanda güzelce derslere odaklanırsanız halledersiniz. Derslere girmenizi öneririrm ama yinede. Sonuçta öbür türlü birqz zor olur gibi. Aile konusunda evet hayalkırıklığına uğrarlar ama saklayabilirseniz saklayın. Olmadı söylersiniz ne yapalım vicdan rahatsa gerisi boş. Sizi çok iyi anlayaraktan okulu iki sene uzatmış olarak mezun olduğumu belirteyim:)
Ev arkadasi sorununu dibine kadar yasamis biri olarak anliyorum sizi beni de tam sinav haftasi cileden cikarmislardi ay hatrlamak bile istemiyorum. Bulundugunuz ile gore degisir aslnda is olayi. Ins bulursunuziktisat bölümüm benim ev arkadaşlarımla 2.sınıfta çok problemerım oldu ev vs bulamadım tam sınav zamanlarına geldi ve sonrasında da bir türlü toparlayamadım((
çok üzülürler ben diploma işleri için gidiyorum diyeceğim sınavlara bir de okulum şehir dışında
Doğrudur. Para lazım illaki boş geçmesin günleriniz. Benim bölüm biyolojiydi. Fen Edebiyat. Ve elbette ki hocalarım çok zorluyordu:))) benlik değildi ki:)))çok teşekkür ederim motive ettiniz :)
devamsızlık skıntı değil yanı ordayken bıle böyleydı bu.şimdi ailemin yanındayım bankaların çağrı merkezine falan girmeyi düşünüyorum o zaman anlamazlar.sizin bölümünüz neydi
inş tek çarem o istanbulda yaşıyorum çünkü artık aileme yük olmak istemiyorum annem çalışıyor sen iş bulunca cıkıcam dıyor yaniEv arkadasi sorununu dibine kadar yasamis biri olarak anliyorum sizi beni de tam sinav haftasi cileden cikarmislardi ay hatrlamak bile istemiyorum. Bulundugunuz ile gore degisir aslnda is olayi. Ins bulursunuz
liseden fen çıkışlı olarak nefretlik olduğum için iktisat okudum ama yanı çok zor bir de üstüne saçma insanlarla ugrastıgınız için böyle oluyor.mesleğiniz ne peki şuan çalışıyor musunuzDoğrudur. Para lazım illaki boş geçmesin günleriniz. Benim bölüm biyolojiydi. Fen Edebiyat. Ve elbette ki hocalarım çok zorluyordu:))) benlik değildi ki:)))
çok teşekkür ederim gerçekten öyle sadece yükü ağır geliyor aileme söyleyemediğim için iş bulursam benım de psikolojim düzelicek işte ..Halledersiniz sakin olun..
24 yasta ne var?? Ben de öyle mezun oldum merak etmeyin
Hayalim 22 de mezun 24 te evli 28 30 da birer cocuktu genel manada her zaman çalışacağım bir hayaldi
24 te mezun 27 de ylisansli 28 evliyim okulum önümüzde ki dönem biticek inşallah
Hayat planlanan gibi gitmiyor aklinda olmayan başına gelebiliyor
Ben de bir dönem uzattım emin ol normalde kaldirabilecegim bi durum değildi
Hic sorun olmadi o arada ogretmenlik yaptim butik dershane de oyle gecindim. Tabi bunlari bugün bu kadar rahat anlatabiliyorum yaşarken oyle değildi :)
Bir yere şartlama kendini bulursun bol şans
yani o şekilde hep çalıştım zaten öğrenciyken.ancak şimdi belli bi iş olması lazım tabı sınav zamanları bana izin verebilecekDönemsel de calisabilirsin kendini ispatlarsan devamlı seni çağırırlar
Kongreler de çalışan kızlar o donem iyi kazaniyorlardi..
Marketlerde haftasonu calisabilirsin tadim vs günlük
Geçici çalışacağın için önerdim
gerçekjten mi hangi bölüm ve nerede çalışıyorsun şu an biraz olsun yaşama sevincim geldiBende aynı durumdayım okulu uzattim evdekilere söyleyemedim bölümümle alakasız bir işe girdim çalışıyorum. İsten izin alıp sınava gidiyorum kimsenin haberi yok oluyor yani
bence işe girme okulu halletkızlar merhaba.inanın o kadar moralim bozuk ki resmen tükenmişlik sendromu yaşıyorum24 yaşındayım üniversiteyi 1 yıl geç kazandım bir de 1 yıl hazırlık okudum yani zaten hayata 2 yıl geç atılacaktım bunun psikolojisini bile zor atlatmışken.bu yıl okulumdan mezun olmam gerekirken alamadığım dersler yüzünden okulum uzadı.devamsızlık sıkıntısı yok çok şükür sadece sınavlara gideceğim.ancak ailemin benden beklentisi maddi-manevi çok fazla ben de onları üzmemek için söyleyemedim.yani mezunum sanıyorlar.böyle birşeyi içimde tutmak o kadar kötü ki tamamen bitik haldeyim..
normale dönmem için iş bulmam şart ancak iyi bir işe giremessem de bizimkiler olayı çakıcaklar diye korkuyorum...çok mutsuzum kusura bakmayın başınızı ağrıttım
sizce okulum uzadıgı halde iş bulabilir miyim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?